2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Sziasztok!
Csatlakozok a keserü szájizesekhez! írcsi, tényleg, reggel enyhébb ez az iz, de ilyenkor este....fú, már orbitot és tictac-ot is próbáltam, de a mentoltól meg jön a hányinger.:(
Tinell, gratulálok, most már biztosan semmi gond nem lesz, erősen kapaszkodik a kisbabád! :)
Hangu, nekem is volt nagyon erős alhasi fájdalmam, ezzel a panasszal mentem nőgyógyászhoz. Aztán kiderült a terhesség. Azt mondták, a méhszalagok nyúlnak, elmúlik majd. Nem gond, amig nincs vérzés.
Én olvastam egy csomó helyen, hogy ilyenkor bizony görcsölhet a hasa az embernek! Főleg az elején! Azért nagy változás ez a szervezetnek! :)
nekem a 3 terhességemnél nem volt két egyforma dolog! Ennél, az elején nekem is olyan mensi szerűen fájt a hasam, kb majdnem az 5. hétig, aztán mintha elvágták volna! Mondjuk én már az ovu óta iszom a palástfűteát, az meg köztudottan enyhíti a mensis görcsöket is! lehet, hogy az segített át a hasfájós időszakon!
Szia Hangu. :)
Nekem is volt ilyen hasfájásom, nyílalások, görcsök, semmi gond, teljesen normális jelenség, amíg nincs vérzés, barnázás, vagy nem lesz kibírhatatlan, addig minden okés, tényleg csak a méh nő meg a méhszalagok nyúlnak.
Sziasztok :)
Hat tulleptem en is vegre az otodik heten! Nagyon izgulok.
Tegnap a doki nem vette fel mar este a telefont de nemsoka felhivja a parom (milyen ari ) ugyhogy rakerdezunk majd a ketseges reszekre (trombozishajlam stb) Tegnap este nagyon fajt
Huzodott az alhasam inkabb a jobboldalon.
Most emelyges van, most reggeliztem es a torkom korul van ez a hulye erzes de nem hanyinger hanem ilyen blooooooooo.. ertitek :D
A hasfajas aggasztott, de mi ez no a meh? Az elozonel is volt ilyen fajdalom
De ott hematomam volt. Egyenlore minden ok lekopogom de parazok
Egy kicsit, probalok a mhelyemen nyugodt maradni!
Tegnap estere azert nagyon bestresszeltem, ezert reggel csinaltam egy tesztet
Hat azonnal tokeros ketcsik let, ettol jobban erzem magam. Meg egy het az UH-ig!
Szerintetek ez a hasfajas akkor okes?
Szep delutant nektek :D
nekem olyan, mintha kezdene kicsit múlni ez az émelygés és hányinger! Mondjuk a kellemetlen szájíz megvan,de egy kis túrós palacsinta segített rajta! :) Szóval, remélhetőleg kezd elmúlni, de ha múlik is, akkor csak úgy, hogy közben minden rendben odabent!
hallottam már, hogy valakinek a 9. hét után jobb lesz a közérzete!
Ha gondolod, küldhetek neked egy kicsit :) nekem van annyi...
Végre hazaértem, és betermeltem a jól megérdemelt sültkruplit :)