Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011. szeptemberi babavárók!! fórum

2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)

1005. beebeus (válaszként erre: 976. - KisFarkas83)
2011. jan. 26. 08:29
szia! Tegnap este sajnos lemaradtam a dolgokról, nem voltam épp jól, most olvastalak...tudom milyen, sajnos nekem is volt benne részem, kicsit több mint egy éve...és pokoli, a poklok a pokla, olyan érzés, annyira fáj, hogy a legdurvább ellenségednek sem kívánnád ezt. Remélem jól meggondoltad, és ha tényleg így döntöttél, nem egyedül kell majd végigcsinálnod. Ha van valami kérdésed, írj bátran :)
1004. 171925f409 (válaszként erre: 1000. - Cicka1)
2011. jan. 26. 08:17
Szia.Gratula és üdv köztünk:)
2011. jan. 26. 07:05

kisfarkas sajnálom és azt kivánom gondold meg magad.

itt vagyok én egy spontán vetélés után egy méhenkivüli 2 inszem és 3 lombik után 15 év után sikerültek a babák.addig mennyibe került minden már nem számoljuk mindenünk majdnem ráment mert itt nincs támogatás csak 2*részben.itt vagyunk szinte egy vas nélkül de nagyon boldogan.

2011. jan. 26. 06:59
jó reggelt lányok látom ti akkor vagytok fönt mikor én már alszok este 8 után már nem birom fenttartani magam igy reggel meg korán kelek.
1001. demeeri (válaszként erre: 1000. - Cicka1)
2011. jan. 26. 06:28
Nagyon örülök,hogy ezt írod.Jól döntöttél,hogy megtartod.Meglátod,milyen gyönyörű kisbaba lesz.A testvérei kedvence lesz majd.
1000. cicka1
2011. jan. 25. 22:57
Sziasztok! Csatlakoznék hozzátok, én 5+3 hetes terhes vagyok. Nekünk a 4.babánk jön, van már 2 fiú és egy kislány. Először megijedtem, mikor pozitív lett a teszt,mert nem akartam volna több gyereket.Aztán ahogy múltak a napok,meggondoltam magam, és már örülök neki. Nem tudom milyen gyakran tudok majd jönni, mert már a 3 gyerek is elégé lefoglal. Gratulálok minden kismamának!
999. demeeri (válaszként erre: 992. - Babi1125)
2011. jan. 25. 22:06
Be lehet hívni az apukát is.Már hasi ulrahang lesz.
998. 171925f409 (válaszként erre: 997. - Babi1125)
2011. jan. 25. 21:39
Persze saját döntése mindenkinek csak jót akarunk neki nehogy véletlen később megbánja és lelkiismeret furdalása legyen ez miatt de ha ez ember úgy érzi ez a döntés a legjobb amit meghozhat tiszteletben tartjuk.
2011. jan. 25. 21:36

Bennem is sok félelem van, mert két barátnőmnek is elveték az elmúlt 3 hónapban a babáját, az egyik elhalt, a másiknak nyitott volt a koponyája :(

És láttam, hogy milyen állapotban voltak:(

Ezért várom nagyon, hogy enkünk mindne rendben legyen, gondolni sme akarok az ellenkezőjére.

Én is bármikor megtartottam volna, akármikor akart volna jönni, dehát más helyett nem dönthet az ember, ha tényleg rámenne a kapcsolat, egyedül maradna vele? Nem tudom, más életébe szerintem nem szabad beleszólni.

VIszont jóindulatúan , jószándékból pozitiv oldalra próbálni billenteni a mérleget, azt mindneképp ....:)

Én is remélem, hogy mégiscsak mellette tudtok dönteni!

996. tinell (válaszként erre: 995. - 171925f409)
2011. jan. 25. 21:33
Én is ezt éreztem, nekem is 2 elhalt terhességem volt! nagyon rossz volt csupa olyanokkal egy kórteremben, akik elvetették az egészséges, élő magzatukat! :(
995. 171925f409 (válaszként erre: 993. - Vedin)
2011. jan. 25. 21:28
Én is egyet értek ezzel.nekem 2 terhesség megszakításom volt(elhaltak a babák)és borzasztó volt lelkileg meg fizikailag és a mai napig eszembe jutnak a babók pedig ennek 1,5 éve már nagyon megviselt és még most is elkap a sírás ha rá gondolok borzasztó volt úgy aludni éjjel, hogy holnap már nem lesz bennem elveszik tőlem üresnek éreztem magam nélküle:(
994. tinell (válaszként erre: 993. - Vedin)
2011. jan. 25. 21:25
A szívem teljesen a te véleményed mellett áll! Jó lenne, ha megtartaná a babát!
993. Vedin (válaszként erre: 983. - KisFarkas83)
2011. jan. 25. 21:18
Az orvosom elmesélte, hogy ment hozzá egy fiatal nő, hogy első terhességét elvetesse, mert rosszkor jött! Se lakás, se munkahely stb. Nem mondott semmit, csak kézen fogta, bevitte egy 3 szobás kórterembe, mint kiderült olyan nők feküdtek ott, akiknek már a 4. 5. vetélésük volt, és mindegyiknek volt egy abortusza. Nem tudjuk mit mondtak neki ezek a nők, akik már soksdszorra esnek teherbe és nem tudták megtartani, újabb vetélések. Úgy jött ki ez a fiatal nő, hogy nem, nem, nem, veteti el! Az orvos szerint most 3 hónapos a kisfiú és nagyon boldog, hogy nem tette meg! Valószínű, egy ilyen dolog egy életre elkíséri az embert, lelkileg össze is törhet, mert akármilyenek is a körülmények, egy baba, ha jönni akar, akkor jön. Viszont nem mindig jön, mikor mi akarjuk! Ne! Szerintem nagyon rosszul döntesz, egy baba aki téged választott, hogy te legyél az anyukája.... nem lehet, anyagi, fizikai kérdés. Azért szorítok, hogy ne tedd meg! (olvasd el Angliában vagyok anya topicot, ott is lehet szűlni!, ha csak azon múlik.)Ha nem akartok neki rosszat, akkor ne tegyetek neki rosszat. Ha nem kell, hogy megszülessen, akkor a természet maga végzi el a szelektálódást egy spontán vetélés formájában, viszont ha megszületik, akkor már nem fog eszedbe jutni, hogy jaj nem tudod eltartani. Anyasági támogatás, gyes, családipótlék, nem múlhat egy élet az anyagiakon.
992. babi1125 (válaszként erre: 989. - Zsedeske)
2011. jan. 25. 21:06

Ez nem terhes uh volt, hanem belgyógyászati hasi és kismedencei. Mindent negativnak talált, pedig nagyon figyeltem a kijelzőt, és mivel egyáltalán nem értek hozzá, néha teljesne kétségbeestem, hogy valami halálos korom van:( De a végén mondta, hogy semmi kórosat nem talált, amikor én rákérdeztem a foltokra , jo hülyének nézett.

Majd pénteken megyek megnézni a babát. Most azon gondolkodom, hogy ilyenkor már be lehet vagy érdemes-e apukát behivni, mert kint fog várni, ő biztos szivesen bejonne.

991. tinell (válaszként erre: 978. - KisFarkas83)
2011. jan. 25. 19:24

Nagyon nehéz lesz túl lenned rajta, de megértelek! nekem más a helyzetem, de tényleg egészséges vagy, és nincs gond a teherbeeséssel, akkor biztosan lesz még babátok és akkorra már tudtok mindent biztosítani!

van egy ismerősöm, akinek már ugyan van 2 gyereke, de jött a 3. és éppen új munkahelye volt ráadásul költöztek és ráadásul a férje üzlete is döcögött, ez a válság idején volt. nagyon nehéz volt neki, de úgy döntött, hogy akkor éppen elég nehéz volt a 2. gyerköcöt is eltartani és megélni! Most boldog 3. gyerekes anyuka! :) Azt mondta soha nem felejti el azt a babát és nagyon nehéz volt, de most a kicsi lánya és a 2 fia a mindene és ez feledteti vele!

Nehéz lesz, nagyon sok erőt kívánok Neked/Nektek!!!!!!

990. 171925f409 (válaszként erre: 985. - KisFarkas83)
2011. jan. 25. 19:20
Hát akkor még nem is olyan nagy a pici talán jobb így is mint késői terhességnél.Sok szerencsét kívánok az elkövetkezendőkhöz:)
989. zsedeske (válaszként erre: 987. - Babi1125)
2011. jan. 25. 19:16

Átélem! Megkivánom én is a kájákat, aztán még hánynom kell tőle :( Lassan már nem tudom mit egyek.....

És uh-on mi volt?? :))

988. zsedeske (válaszként erre: 983. - KisFarkas83)
2011. jan. 25. 19:15
Kisfarkas, nagyon rossz lehet ez a helyzet, csak azt kivánom, ne bánjátok meg soha, hogy ilyen döntést hoztatok!
2011. jan. 25. 19:14

Remélem mindneki jól viseli "az áldott terheket". Én ma is kivoltam, sot most is kinlodás. Nem bánom, csak rossz. Ma uhon voltam,9ig koplalaás, azért volt rosszulét, majd megkivántam egy lángost, na fél ora mulva k.o. Ha rágondolok is ...

Aztán kinait kivántam, meg megcsapott a kurtos illata, azt akkor baromi jol esett, de amint haazértem, még kabátban ágynakestem, és két ora alvás, felkelek és még mindig hányinger, remélem javulni fog a helyzet:) Ti hogy vagytok? Bocs , hogy igy kirészleteztem!

2011. jan. 25. 19:13

Sziasztok , én is itt vagyok!

Pár napig megint nem tudtam jönni, hazautaztunk usa-ból, most máricusig itthon leszek Anyuékkal.

Nagyon puffadok és alig birok wc-ni. Köztetek van valaki hasonló gondokkal? Ma bevettem 2o csepp guttalax-ot is, remélem nem árt terhesség alatt!

2011. jan. 25. 19:12
5hét+5 nap
984. 171925f409 (válaszként erre: 983. - KisFarkas83)
2011. jan. 25. 19:10
értem.Persze ti tudjátok és nem egyszerű az biztos.Megkérdezhetem hány hetes vagy?
2011. jan. 25. 19:06
Albérletben lakunk mindketten csak ő Londonban én meg itthon... Nem a szegénység a legfőbb baj... Hova? Hogyan? Menjek ki? Tartson el mindhármunkat? vagy erőltessem haza? Hogy azt hallgassam életünk vagy a kapcsolatunk végéig? Vagy vállaljam be egyedül albérletben alig több mint minimálbérrel? Itt már nem a szív szava dönt... Ha az döntene nem gondolkoznék... Azt is néznem kell milyen lenne a gyerekem élete ha bevállalnám... És mi sosem akarnánnk rosszat neki... Szeretjük egymást,őt is szeretnénk,de ebben a helyzetben képtelenség... Pedig majd beledöglök... :'(
982. Rencsa79 (válaszként erre: 976. - KisFarkas83)
2011. jan. 25. 18:59
Szia Kisfarkas! Nagyon nagyon sajnálom, hogy így kell döntenetek, de biztosan megvan rá az okotok. Vigyázz magadra!
981. 171925f409 (válaszként erre: 976. - KisFarkas83)
2011. jan. 25. 18:48
Sajnálom:(Bocsi hogy ezt írom nem rátok értem de szegénységben is fel lehet nőni is talán nagyon szeret van ott mint ahol minden anyagi megvan tapasztalatból mondom.Vagy esetleg nincs lakásotok?
980. babi1125 (válaszként erre: 978. - KisFarkas83)
2011. jan. 25. 18:46

Nagyon sajnálom, hogy igy kellett dontenetek, el sme tudom képzelni, mennyire nehéz lehet.:(

Mi is kulon kényszerülünk majd nagyrészt, mert 4 honapos leszek, amikor kimegy vissza, szulés elott egy honappal hazajon, aztán megint megy ki, és matt egyedul leszek, anyukám 50 kmre, anyosomra nem számithatok, ugyhogy enekem sme lesz egyszeru. Terhességem idején még jo, mert ocsém velem van most, de amikor meglesz a ksibaba, nem tudom , hogy fogok boldogulni. Az is lehet, hogy megyek ki utánna a babával, amint picit nagyobb lesz. Mégegyszer sajnálom.

979. demeeri (válaszként erre: 978. - KisFarkas83)
2011. jan. 25. 18:10

Ha egészséges vagy,lehet még babátok.Én mindenképpen megtartanám,de az én helyzetem az egészem más.Nekem nem lehetett,vagyis csak kevés eséllyel lehetett volna spontán babám.Mesterséges megtermékenyítés útján letteem terhes.Áldom a sorsot és a mai orvostudományt,hogy így sikerült.Mindenkinek szíve joga eldönteni,de azt azért vedd figyelembe,hogy ne a szíved ellen cselekedj,mert nem lehet bűntudattal élni.

Nagyon nehéz ez.Nagyon rosszkor jött ez neked.

978. KisFarkas83 (válaszként erre: 977. - Tinell)
2011. jan. 25. 18:01
iszonyatosan nehéz,majd belepusztulok,de sajnos nincs... Oda-vissza átvettük a lehetőségeket, és bármennyire is fáj nem tudjuk vállalni... Tudom hogy nincsenek ideális körülmények egy gyerek bevállalásához,de én kimenni terhesen nem tudok,ő haza nem jön(nem is kérném,hisz azt tervezzük hogy én megyek utána) egyedül meg hogy neveljem fel apa nélkül? Ezt ő nem engedé... olyan helyzetbe meg nem kényszeríthetem egyikünket sem amire később a kapcsolatunk rámenne... Csakis az tartja bennem a lelket hogy később majd ha jobb lesz a helyzet lesz nekünk babánk... :'(
977. tinell (válaszként erre: 976. - KisFarkas83)
2011. jan. 25. 17:56

Nagyon sajnálom! :((((( Biztosan nincs más lehetőség? Bár biztosan többször is átbeszéltétek!

Ezt csak is Ti dönthetitek el! nehéz dolog ez!

2011. jan. 25. 17:52
Sziasztok! Hát megjöttem,elmondtam. Tulajdonképpen örült neki,csak... Ehh... 3 napot sírtunk át... Sajnos ez most az a helyzet,amikor nem szabad a szívünkre hallgatni... :'( Hiába a vágy,az öröm,ha nem adottak a feltételek egy pici élet felneveléséhez... :((( 3 átsírt nap után kénytelenek voltunk úgy dönteni hogy nem tudjuk Őt vállalni... a szívem szakad meg,de tudom hogy nem történhet másképp... :((( Nem akarom hogy rossz körülmények között nőjön fel a gyermekem... Megszakad a szívem... :((( De nincs más választásunk... Azt hiszem nem jövök többé,nagyon fájna, és nem is akarom senki boldog babavárását elszomorítani... :(( Köszönöm aki elolvasta,és aki szorított Nekünk... :(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook