2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Ne ijedj meg!!! Biztosan nem lesz semmi baja!!! Én is nagyon beteg voltam és nekem olyan sprayt kellett használnom, amit az asztmások használnak, mert annyira köhögtem! nagyon durva volt!
Szerintem csak a biztonság kedvéért küld el! Nem lesz semmi gond!
Mindenből ettem egy kicsit, de a végére hagytam a tejbegrízt! :)
akkor a ti kutyusotok is nagyon cuki! :)
Amilyen nagy, annyira kenyérre lehet kenni! :) Annyi baja van szegénynek, hogy pici korában nagyon tőben vágták le a fülét és össze nőtt, hiába műtettük meg! :( Most jóval hangosabban kell neki szólni, mint az átlag kutyáknak! De akkora boci szemei vannak, hogy az ember elolvad tőle! :)))
Szerintem nem lesz gond vele, ha megszületik Kisnyuszkó! :) Szerintem szeretni fogja! :)
Szia Rencsa, biztos nem lesz gond, nem lehet! Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy és aki csak az 5. hónapban veszi észre, hogy terhes? Az mennyi magzatot károsít(ható) hatásnak kiteszi magát... Szóval gondolom a dokid csak biztosra akar menni, persze megértem, h aggódsz, ezzel mindenki így lenne a helyedben, de fel a fejjel.
és hallottátok a szívdobogást? :)
Amit az előbb elküldtem üziben.. Azon az oldalon írt valaki,hogy ő szedett antibiotikumot a terhessége harmadik-negyedik hetében...ő valami Doxycyclint nevüt szedett,de a lényeg: A doki azt írta neki,hogy :
Válasz:
Ténylég nem a legszerencsésebb, hogy a terhesség során Doxycyclint szedett, de ezen sajnos már nem tudunk segíteni. Az a szerencse a dologban, hogy ez a gyógyszercsoport inkább a terhesség késői szakában okoz elváltozásokat, pl. a fogak elszíneződését, illetve csont növekedési zavarokat. A koraterhességben szedett doxycyclinről több tanulmány során is igazolták, hogy nem váltott ki semmi káros hatást, azt hiszem, hogy ezek alapján joggal bízhatunk abban, hogy minden rendben lesz Önöknél is.
Dr. Ács Nándor
Szóval nyugodj meg picit :( Látod a doki is azt írta,az a baj ha valakai a terhesség késői szakaszában szedte :-D
Én a tejbegrízre szavazok:)
Gyönyörű kutya, látom hogy jó nagy:)
Nekünk egy bernáthegyink van, meg egy roti-újfoundlani keverékünk. Hát ők sem zsebcirkálók:)
Szőlő:)))
Én most megsütöttem a gyömbéres sütit, azt ettem az előbb szénsavas gyömbérrel:D Halmozom az élvezeteket..
Hihetetlen, de én most csináltam kompótot, tejbegrízt és sültkrumplit! :) és nem tudom melyiket egyem! :) lehet, hogy majd egymás után! :-)))
Igen, közép-ázsiai! :) Ahárnak hívják, nagyon aranyos kutya és jó nagy! :)
köszi :) hát, az igazából a hálónk, a gyerekszoba fehér, illetve amibe most átköltözött az sárga - szeretnénk fiút is, így nem akartunk lányos színeket
nagyon szorítok neked!