2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
nálunk ugyanez van sajna....
mondjuk nincs is sok tejci. de reggel amikor tele van, akkor se nagyon akarja szívni. inkább sír, aztán üvegből meg eszi mint aki 2 hónapja nem látott ételt....
A szopizás közben tekergés, nyavajgás, cici kiköpködés nálunk is műsor, de úgy vettem észre,h akkor emészt, puki, büfi jön. Ha kikínlódta magát, akkor eszik.
Nem akarlak elkeseríteni, viszont a barátnőm kisfiánál is így kezdődött a ciciről való leszokás, ahogy írtad :( nem volt kedve küzdeni a cicivel, ha kaphatott üvegből könnyebben.
Remélem nálatok nem ez lesz! Szorítok!!
Volt már valakinek olyan gondja, hogy nem eszik a babája? Pontosabban enne, ha az üveget a kis orra alá tenném, de akkor aztán annyira, hogy alig bírja ki, amíg egy kicsit böfizni kell.
Szopi közben mindenhol jár a kis esze, csak a szopizáson nem. Ha éppen jó kedve van, akkor vigyorog, beszélget, mindent megszakért, ha a ruhámmal takarom a látványt, akkor a ruhám az érdekes, ha meg morcosabb, akkor tekereg, csapkod, ráncolja a homlokát, nyög, nyekereg, sír kapálódzik a lábaival, csak szopizni nem akar.
Aztán amikor feladom, és amíg a lefejtetet, vagy a tápot melegítem, szépen eljátszadozik, nézelődik.
Most pl. 60 g után lett elege, pedig az adagja ilyenkor 180-200 szokott lenni, persze üvegből nagyrészt. Most játszik, de ha vinném az üveget, akkor már az előke felraksásakor sírna érte.
Nem tudom, hogy akkor most éhes vagy nem éhes, vagy hogyan vegyem rá, hogy szopizzon rendesen. Így ez a kis kevéske is el fog apadni :S
:)) nemsokara :) mert a hulye fejemmel ugye ilyenkor meg nem megyek am aludni :) mert orulok, h picit csendvan :)
Ezti,nem valaszoltam amultkorira...ne haragudj... es koszonom!!!!
Elhiszem:(
A gyereket is sajnálom ilyenkor meg magamat is...
Aludj egy nagyot!
Nekem vasárnap nyomta ezt a "nemalvós" haknit Lulu.
Már bőghetnékem volt. Közben csóri Sanya meg csak kérdezgette, hogy "Mama, játszol picit velem?"...úgy sajnáltam.
Ma jobb volt már.
Viszont használ a Mórmilk úgy tűnik, estig is kitart a tejcsi:)
Juj csajok: néztem ma egy csúcs filmet: "Őrült dilis szerelem" Annyira jóóó, romantikus, de nem a gagyi csöpögős! Ha tudjátok töltsétek le, fenn van a Filmvadászon is. Ryan Gossling....uahhhhhhhhhh....;)
Ó szegényke!
Semmi láz,ezt nem is értem!
Na most idegeskedhetek,nehogy Zoénak is az legyen,hogy most folyik az orra!
Jaj mi ma vagyunk extra nyügik .....10 perceket alszik és nyűgve ébred. Holnap jönnek a kollegák és még sütnöm kell.
Panna megsütöttem a magosat, de nekem ez nagyon tömény. Jó sok lett egy adag. Amúgy jól néz ki meg fini, remélem eláll sokáig meg sokat esznek holnap mert itt senki nem eszi a magosat én meg nem ehetek sokat.
Uh....nem semmi. Szegénykém, hogy a manóba alakulhatott ki nála????
Milyen antibiotikumot adnak ilyen esetben?
Sajnos már Balázsnak is kellett antibiotikumot szedni :( Mindenképpen vegyél Normaflort hozzá.
SZiasztok!
El vagyok képedve!!! Mikinek tüdőgyulladása van, antibiotikumot kapott.
Kb. 1 hete kezdett el köhögni, az első éjjel ijesztő volt a köhögése, de összesen 4 alkalommal köhögött. Utána nappal és éjjel is 3-4 alkalommal köhögött fel, csak száraz, normális köhögés, semmi komolynak nem tűnt. Se láza, se semmi. Az étvágya olyan, mint máskor, vidám, gagyog, kacag, pisis és kakis palus is, mint máskor, csak ez a néhány köhögés. Pénteken gyerekorvos, semmit nem hallott, de mondta, hogy ha romlik, akkor menjünk be a Heim Pálba egy mellkasröntgenre...
Nem romlott, de nem is javult, ma bementünk. Előre vettek, mint egy év alatti gyereket, kb. 10 perc múlva megvizsgálták, aztán küldtek röntgenre. Semmit nem láttak, kacagott a vizsgáló dokira. A röntgenen is viszonylag hamar sorra kerültünk, majd leküldtek, a gépen meg ment az eredmény. Leültettek az ügyelet előtt, hogy kiértékelik a röntgent és majd szólítanak . MÁSFÉL ÓRÁT!!! vártunk, többször kérdeztük, hogy mi van már, de összevissza beszélt a recepciós csaj ( már bevitte az eredményt az orvosnak, majd szólítanak; takarítanak; a radiológus még nem értékelte a felvételt stb...), majd hazajöttünk, mert szoptatni kellett és Miki egyébként is problémás, máshol meg sem kísérlem a szoptatást... Mondtam is a váróban, hogy még jó, hogy semmi baja a gyereknek, milyen dühös lennék, ha mondjuk tényleg tüdőgyulladása lenne a gyereknek és eddig váratnának... Hazajöttünk, a férjem most ment vissza az eredményért, hát kiderült, hogy tényleg tüdőgyulladás!!! Semmi egyéb jele nincs, csak a köhécselés...
Hihetetlen...
Sziasztok!
Pár napja nem voltam, mert se kedvem, se erőm nem volt olvasgatni. Szombat óta minden nap hőemelkedésem van napközbe többször. Hol előjön, hol elmúlik. Balázs is nyűgi az utóbbi egy hétben, remélem most már javuló tendenciát mutat.
De látom itt sem pörögnek annyira az események.
Hűűű, de kihalt itt minden :(
Már sötét van és ma nincs kedvem semmihez. Peti is folyton csak aludna, már lehúzott 3 órát az erkélyen, idebenn is alig akart felébredni (nem, nem fagyott meg - a férjemnek is ez volt az első kérdése :D)
Mikortól ritkulnak a babák evései? Súlyfüggő? Peti most 6 kg lehet, de még 3 óránként tömöm - a mai alvászat viszont lehet,h azt bizonyítja,h ritkábban is elég volna neki. Mitől függ ez?
Nekem az igény szerinti szopi azért nem jön be, mert nem látom a gyerekemen,h mikor van igény ... nem egy éhenkórász na.
sZIASZTOK LANYOK!
Vegre eljutottam ide is. ;-)
Mar elkezdtunk keszulodni, ugye jheten hetfon repulunk haza, mar nagyon varjuk hogy lassuk a mamakat meg mindenkit, igy van meg par elintezni valonk.
Zenike is visszavett az alvasabol az elmult heten a 6 ora igy is meg van, de hat tud o nagyobbakat is;-) a kiuteseink meg jelen vannak, most tapszert csereltunk, remelem jobb lesz. amugy kihasznalva hogy otthon leszunk fogl;altam gyerekorvoshoz idopontot igy minden aggalyomat megkerdezem. Itt nem mindig tudnak megnyugtatni.
Visszaolvasok egy kicsit! Babom most feszkelodik egy kis alvashoz;-))