2011 Októberi babák (beszélgetés)
Nem is tudtam, hogy ez a jegy ennyi jót hordoz magában!!! Szuper, a lustaságot meg majd "kezeljük..." :D
Mondjuk a halogatás a férjemre is nagyon jellemző(nyilas), úgy hogy mi még inkább esélyesek vagyunk rá...! Mondjuk én meg pont az ellentéte vagyok, na majd kiderül, melyik az erősebb :DD
Jó hogy írtál, hát sok türelmet még nektek, majd csak kész lesztek és az majd kárpótol a kellemetlenségekért.
Még egyben vagyunk:)
Ebéd....hm, paradicsomos húsgombóc volt és egy túrórudi:)
Te jól vagy amúgy?
Most olvastam lányok! Le kell írjam:
Mérleg gyermek:
A mérleg jegyében született baba gyönyörű.Kifejezetten békés természetű és már kisgyermek korában természetes vonzerejével bájolja el a környezetét.Csecsemőként nagyon sokat alszik és amikor ébren van,akkor is felfedezhető az arcán egy álmodozó vonás.Elviselhetetlennek tartja,ha otthon veszekedés van,vagy a szülők kiabálnak egymással.Nagyon kényes a külsejére,egészen kicsi korában képes toporzékolni,ha nem azt a ruhát adják rá,amit ő szeretne.
Az iskolában nagyon gyorsan fejlődik és rövid idő alatt választékos szókincsre tesz szert.Imád beszélgetni,barátságos,az iskolában rengeteg barátot szerez és általában be is mutatja őket otthon a szüleinek.Nagy hibája a halogatás vagy a lustaság,ami később komoly gondot okoz,ha a szülők nem veszik ezt észre idejében!
Hát ehhez már csak 3-at kell aludni! :-))
Sziasztok!
Sajnálom, hogy nem tudok gyakrabban jönni... de még mindig rengeteg dolgunk van, kint alszunk a konyhában, még a szoba sincs kész!!!
K.Annácska, még mindig semmi? Szedrecske, te már csak pihizzél! Sokat számít szerintem, ha kipihenten indulsz neki! Vivace! Gyönyörűséges a bébi! Egy percig sem látszik rajta, hogy ennyivel előbb akart titeket látni!
Úgy tűnik, mindig délben írok :)) Jó étvágyat mindenkinek az ebédhez! :))
Szia!
Szerintem ne parázz! Ha már császár, inkább legyen fájdalmak nélkül, mint sok végigszenvedett óra után!
Nekem első babám lesz, valószínű, hogy császár, de én konkrétan azt szeretném, hogy , ha kijelentik tényleg, hogy császározni kell, akkor legyen programozott!
Szóval, bátorság! Szerintem, ez a kisebbik rossz! Egy másik fórumon is így szülte első babáját egy anyuka és azt írta, hogy örül, hogy így történt, semmi rossz emléke nincs, sőt...
Szia mindenki! Hát ha tényleg nem bánjátok, idézgetek a könyvből, kezdetnek íme egy házi izotóniás energiaital a vajúdás idejére:
Egy nagy pohár limonádé vagy tea, egy 500mg-os kalcium tabletta, egy csipet só, és annyi cukor/szőlőcukor, amennyit az anyuka ízlése elbír. Nem írja, de gondolom hogy diabosoknak valami más energiabevitel ajánlott a cukor helyett...
Szia Timi!
Úgy látom én vagyok az akire szükséged van.Tudom miről beszélsz, az első gyermekemmel 4 napig próbálkozott a dokim, hogy természetes úton jöhessen világra,sajnos semmi sem volt hatásos, a kínok kínját álltam ki mire császárra került a sor.A másodiknál egészen más volt a szitu mivel elfojt a magzatvíz ezért már az első nap műtét lett így nem voltam olyan sz.. állapotban.Kifejezetten kellemes és szép emlékeim vannak róla.Most a harmadik babánál nekem is programozott császárom lesz.Szóval nyugi, ha nem félholtan visznek a műtőbe mint először, akkor szép emlékekkel gazdagodhatsz!
Hol fogsz szülni?
Köszönjük szépen!!!
Ti, hogy vagytok, költözés megvolt?
Örülök, hogy jelentkeztél!!! Akkor már nagyon a finisben vagytok. ;)
Nagyon pöpec a gyerekszobátok. :)
Szia Timi!
Nekem okt. 12-re lesz kiírva, ha addig nem indul meg magától a babám, vagy nem fordul meg.
Én konkrétan azért imádkozok, hogy a Baba döntsön úgy, hogy útnak indul. Mert azért az mégis csak jobb helyzet, hogy egy picit az Ő döntése, ha már útnak indul.
Miért más szitu ez a második császárod?
teljesen igazad van!!!!
ami a tágulást illeti....izgi:)
Ez nagyon érdekes, "szúrhatsz" még ide pár gondolatot a könyvből, hasznos!
Köszönjük