2011 Októberi babák (beszélgetés)
Jó de ez csak annak jár aki segít kitereget itthon... :)
És mivel a fiam aktívan részt vett a munkában ezért ő is kapott belőle! :)
De ha gondolod van más házimunka is... és akkor neked is jut még csoki meg palacsinta... :)
Sziasztok!
Ma voltam védőnői tanácsadáson. A védőnénim beteg, így egy tapasztalt idősebb védőnő foglalkozott velem.
Végre nem szekált, hogy 5 hét alatt 77,8 kg-ról 78 kg-ra híztam (nem nagyon tudok enni, de próbálok mindig egy kicsit falatozni). ÉÉÉÉÉÉSSSS szerinte 1-2 hét és megszülök, mert annyira lent van a pocakom!!!
Pont úgy lesz mint Zselykével. 36-37 hétre szültem, 3250 és 51 cm.
Most csak azon izgulok, hogy a 3000-et érje el!
Sőt az is lehet, hogy a házassági évfordulónkra érkezik!!!! 10.01 :)
Óóóó csajok.... halmozom az élvezeteket! :) Lekváros palacsintát eszek, isteni finom német tejcsokival...
Kértek? :)
Ez nekem is trauma! Még mindig nem sikerült hozzá szoknom... :D
Bár az ovisaim ezt mindig aranyosan oldották meg: "Szia Eszti néni..." :D Pedig soha nem mondtam, hogy nénizzenek, sőt inkább az ellentétét.
Nálam mindne alaklommal van vizeletteszt. Kezdetben havonta ,a végén hetente.
Viszont nálunk pl pocakot nem mér, mig 20km-rel odébb igen:)
Mert az ambulanciára kell járkálni, és ha nincs a dokim a kórházban, akkor az épp ügyeletes vizsgál, nincs mese, márpedig vasárnap igen kicsi a valószinűsége, hogy bent lesz:( Aztán a kedd megint necces, mert épp Újfehértón van, a csütörtök meg megint nem az Ő napja:(
Úgyhogy én egy nagyon peches kismami vagyok:(
Akivel tornára járok,azt mondta, hogy az előző terhességénél szerinte ez indította be a szülést. Hárman is megvizsgálták, hazaértek és délután már indult is szülni ugyanezen a napon!
Hátha...! De egyébként hogy hogy mindig más fog vizsgálni?
Így engem is kirázna tőle a hideg, ha nem a dokim vizsgálna...:(
Nálunk volt egy 36 hetes kenetvétel, ott a bacikat nézték, egy hét múlva volt eredmény. Aztán emg elvileg nem lett volna vizsgálat a szülésig, ha beindult volna időre.
De lehet máshol másképp van, meg tuti orvosa válogatja, az enyém egész a terhesség alatt nem vizsgált,miután megállapitotta a terhességet.
Köszi.
Nem a legkellemesebb dolog, de ki lehet bírni:)
Csak valahogy nem arra vágytma, hogy kétnaponta más doki csináljon ilyet:(
Főleg, mivel annak előtte soha nem mentem volna más dokihoz, csak a sajátomhoz, most meg ki tudja hányan fognak még megvizsgálni, ezt a részét nagyon utálom:(
Most néztem meg mi az az amnioszkópia!? :(
De biztos jó dokid van és nem fogod érezni...nyugi, msjd szorítunk neked! :D
Jaj képzeljétek ma a du. pihinél nem, magamtól keltem ám fel, de nem ám!! hanem a picur keltett fel, de nem ám rugdalózásával, vagy kapálózásával, de nem ám!! hanem a CSUKLÁSÁRA!!
Az én gyerekem ha megszületik nem felsírni fog, hanem csuklani:))
Nektek is szokott csuklani? Olyan sokat mint a miénk?
Igen ezt tervezem, ebéd után alvás nem csak a babának, hanem a mamának is:)
Mire vagy kiírva?
Én amióta megszületett a fiam ( leszámítva, mikor dolgoztam ) azóta minden délben, ha tehetem... most is csak 1 órát pihiztem, de nagyon jól esett ... Hétvégén meg ebéd után együtt alszik az egész család.Apa, anya, kicsi fiunk,én nagyon szeretem :))
És amit érdemes megfogadni : Ha megszületik a bébitek, használjátok ki minden pillanatát és akkor aludjatok, amikor ő is. Egyrészt így könnyebb az első pár hétben, másrészt nagyon jó érzés :))
Ja, majd elfelejtettem!
Kicsit beszundiztam itt délben és azt álmodtam, hogy mindenki eltűnt a fórumról egyik pillanatról a másikra.Aztán valaki írt, hogy mindenki egyszerre ment szülni :))
Van hogy rám is rám tör minden ok nélkül akár... valamelyik nap megdicsérték a fiamat az oviban, hogy milyen ügyes és nyugodt, mióta anya itthon van, erre elkezdtem zokogni :S Vegyél legalább 1 újságot a kezedbe és ülj ki a kertbe olvasni 1 fél órát ( tudom, hogy sajnálod magadtól- merthogy annyi mindent csinálhatnál helyette :))
De a bébi hálás lesz egy kis nyugalomért :) Ha minden kötél ( cérna ) szakad, a FaPumával szemben van egy nagyon jó gépi fagyis :)) de a bottyáni szőlő is nagyon hatásos kedélyjavító :))
Én jövő 7- en még elmegyek egy utolsó fodrászhoz + kozmetikushoz lazításképpen + hogy csinosan várjam a bébimet :)))))