2011 Októberi babák (beszélgetés)
Köszi szépen! Micimackót mi is azért választottuk, mert kispasinak és lánykának is tökéletes :)
Akkor tényleg bőven ráértek még a rendezkedéssel :) A mi kicsi lányunk kezdettől fogva külön lesz (de kb 2 méter a távolság az ő ágya és a miénk között :))
Azt nem is tudtam, hogy csak 24 óráig marad steril! Akkor igen, apa hozza majd be!
Remélem, gyorsan beindul majd!
dettó, tea, mellszívó:)
a mellszívót gondolom előtte sterilizálod, de az elvileg 24 óráig marad steril, ezt hogy oldod meg? vagy majd Apa beviszi neked?
bízni kell magunkban, és akkor minden rendben lesz!
és erőltetni a felkelést is minél hamarabb szerintem.
:)))
Valószínű, hogy viszed a Pálmát!
Én 4-et csináltam, pedig teszt nélkül is pontosan tudtam, hogy sikerült! Annyira lököttek tudunk lenni!!! :)
Jaj, de szép! Nagyon tetszik! Én is Micisre csinálom a kis szobáját! Függöny, lámpa, fali matricák. Persze, még semmi nincs feltéve, csak megvéve, de nem sürgős, mert az első néhány hónapban velünk lesz a kicsim!
Nagyon ügyes a sógornőd, gratula Neki!!! :)
Köszi szépen :) Nem bírok velük betelni!
Már csak tényleg a lánykám hiányzik :)
Lányok, több sztorit is hallottam a napokban arról, hogy a doki szerint "óóó van még idő" (mint ahogy nekem is mondta, hogy 2 hét tutira) és pár napra rá megszültek az anyukák :) Úgyhogy kíváncsi leszek...
Nagyon szép pocid van!:)
Képzeld, Nekem a férjem kérdezte egyik nap, hogy nem érzünk késztetést arra, hogy összehozzunk egy találkozót? Én pontosan 33 hete vagyok itt, minden nap mesélem Neki, hogy kivel mi történt, ezért is kérdezte!
Hm... Nehéz összehozni, mert az ország minden részéből vagyunk itt, de tényleg jó lenne!!! :)))
csajok a homeopátiás golyók Szülés előkészítésére:
CaulophyllumC/30 ...
Szülés után Arnica C/30 / vérzés csillapítására ...
ezek mennyibe kerülnek ?
Eszti nagyon-nagyon csini vagy, szóval semmi okod panaszra:) Olyan igazi nőcis vagy
Monyoné meg igazi kis fitt kismama, látszik a sok mozgás rajta.
Sokszor ez alkati kérdés, én kb. 12 kg-t kg-t fogytam jó két éve szép fokozatosan. így lettem 61-62 kg, a terhességet 75 kg-val zárom ami állítólag tök normális főleg hogy ennyit fogytam előtte, a pocakomra és a csipőmre jött főleg fel, persze a hormonok dolgoznak és pici zsírréteg állítólag meg a combokra is, de majd ledolgozom, szeretek mozogni.
A császár utánra inkább a hasszorítós bugyit javasolják a boltban, mert az nem szorít annyira, inkább tart! Persze a hasszorítót is lehet lazábbra állítani!
Én a Mini Manóba kérdeztem, ott 3000 Ft, a Brendonban 6000Ft!!! De lehet, hogy az már zsírt is szív vagy beszél :D
Biztos lehet olcsóbban is licitálni rá pl. a va..rán!
Én a "csak" plusz 5 kg-al is sokkal nagyobb darab vagyok, mint te a 9 kg-al!!!! (lsd. képeim)
Eleve volt rajtam terhesség előtt plusz 4 kg! Úgyhogy "egal-ba" vagyunk!!! :D
Deeee!
Eddig nagyjából rendesen tudtam tartani a diétám, de 2 hete éjjel is arra ébredem, hogy éhes vagyok!!! :(
Eddig 5 kiló jött fel, de ha így folytatom, szülésig (elméletben 13 nap múlva)legalább még 5 kg-t fogok összeszedni...:D
Lehet, hogy a gyomrom is a szülésre készül???:D
LÁnyok, ti nem lettetek kívánósak így a végére?
rám végig nem volt jellemző, de most....nem eszem többet, igyekszem odafigyelni, de most azért bevágtam egy müzliszeletet, egy túrórudit és egy krémtúrót...