2011 Októberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma gondoltam rád!!! És be is jött, mert jók lettek az eredményeid! :D
Annyira jó, hogy nem sokára anyukák leszünk!!! 5.-e??? Nem ér beelőzni! :DD
Az én fiam ma jól kiszúrt velem, bealudt a Ctg-n, semmi sem segített, úgy hogy 15 percen keresztül lökdösték a hasam, erre nagy kegyesen rugdosott egyet- kettőt, végül azért jó lett az eredmény! De a trolin haza fele megint szét feszegetett...nagy kópé :D
Nekem szerencsére befordult, a 33. heti ultrahangon már fejvégű fekvésű volt és úgy is maradt. De tényleg én is sokaktól hallottam, hogy az utolsó pillanatig bármi lehet, úgyhogy szurkolok nagyon :) Egyébként abszolút nem éreztem, hogy mikor fordult be, a szokásos mocorgásokon kívül nem tapasztaltam semmi extrát :)
Tuti ijesztőbb lesz, de én nem bánom, hogy nem érzek semmi extrát, csak picit furcsállom, hogy ennyire másként "működünk" :)
Katoosh, neked befordult a babád?
Amúgy én sem érzek, marhajól elvagyok. :D
Csak lehet ijesztőbb lesz, ha hirtelen lep majd meg minden. :)
De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Oylan fura volt amikor ezt így kimondták, nem?
mi 3-ra vagyunk kiírva de fel sem fogom hogy esetleg akkor tényleg már bővül a család:)
jól vagytok ez a lényeg!
hát izgi hétvége lesz meg jövőhét az tuti...
Szia Katka!
Hát az utolsó mondatodra megborzongtam. :')
Gratula a jó eredményekhez!!!!
Sziasztok!
Megkaptam én is az első "még mindig egyben?"-t. Most elég furcsán érzem magam - valóban hülye kérdés.
Sziasztok lányok!
Megjöttem Ctg-ről, most viszonylag ügyes volt a kicsim, elég sokat mozgott. Méhtevékenység semmi, szinte egyenes a "görbém". :) megvannak a leletek is, kenet negatív, vérkép szuper, cukor jó. A vércsoport még nincs meg, csütörtökön megyek ismét Ctg-re, akkorra meglesz az is!
Ami a legfontosabb! Megvan az időpont! :) Október 5-én anya leszek! :)))
Katka, én is várom majd az infókat.
Ámulattal olvasom, hogy milyen jóslóitok vannak, meg micsoda érzetek. Engem jól megkímél a kisfiam. Bár este mintha enyhe mensis érzésem lett volna, de csak félálomban éreztem... vagy álmodtam. :)
Szerintem az lesz az, nekem is a szemérem csontom fáj, és olyan hirtelen rúgás szerű érzés van, hogy mindjárt szétszakadok, közben pedig kemény a hasam mint a kő. A doki mondta ez tágulás!
Ne félj ha jön akkor had jöjjön és próbálj sokat pihenni, hidd el az csak jó neki!
Amúgy mindenkinek szép napot lányok!
Katka írj ha megvan az időpont!
Csajok látom többőtöknek is érdekes "majdem olyan" éjszakája volt.
Hát nekem is, oylan összehúzódásaim voltak, meg is ijedtem gyorsan hajat mostam és átnéztem a kórházi tagyóm. Aztán semmi.
Hát ma léptem a 40. hétbe Pannácskával....
ja és ma újhold van.....ilyenkor is be szoktak indulni a szülések!
Pihenjetek, vigyázzatok magatokra, a betegek kúrálják magukat, és TÜRELEM!
Olyan hirtelen fog jönni, hogy csak na:):)
ne aggódj, légy türelmes, meg a doki majd megmondja plusz egy hét nyugodtan belefér:)
Sziasztok!
Judit nagy kalappal a mai orvoslátogatáshoz. Már tényleg nagyon a finisben vagy. :)
Nekem a favorit kérdésem: Még egyben? :D
Mintha nem látszana.
Jó reggelt mindenkinek! Nehéz éjszakám volt,én is azt hittem megszülök,éjjel 1 óra után erős hasfájásra és derékfájásra ébredtem,rá 7 percre megint....na ezután folyamatosan fájdogált egy fél órát,majd elmúlt.Ma megyünk dokihoz ,meglátjuk mi lesz.
Sziporka!A hülye kérdésektől én is a falnak megyek! Pl.: "Ez" is kislány lesz???Na nem baj,majd az 5. fiú lesz,ugye? Ja....neked!(gondolom...és mondom is)
Na ne izgulj,nem szülsz ma meg,beszéld meg a picurral,biztos hallgatni fog rád! .-)
Én tegnap találkoztam egy csajjal, akivel együtt voltunk a kórházban pár hete. Neki 4100-ra tippelték a babát és 3600-tal született. :)
Mondjuk azt mondta, hogy már annyira be volt ékelődve a fejecske, hogy valószínűleg azért nem tudtak már hiteles értéket adni.
Nekem kicsi fiamnál mondták utolsó nap, hogy 3200 gr, 22 órával később megszületett 4260 gr- mal!
Elmegyek fodrászhoz + kozmetikushoz egy utolsó relaxra... Köszönöm a válaszokat - bár egész éjszaka ezzel álmodtam - már nem aggódom annyira... legalábbis azt hiszem... vagy mégis... :))