2011 Októberi babák (beszélgetés)
És a kiskönyvedbe az elején nem írták bele, hogy a testvérednek van ilyen betegsége?
Mert tőlem kérdezték az elején, és a vérrokonokra voltak kíváncsiak.
Szerintem ha indul a szülés, mindenképpen jelezd, meg azt is, hogy folyamatban van a vizsgálat elkészítésének eredménye, és megnézik majd a gépben, mert lehet addigra elkészül. Én drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!
És korábban nem mérték nagyobbnak?
Csak mert minket a kezdetektől.
Viszont ilyenkor a végén már nagyon egyedi a babák fejlődése, és ezért adhatnak eltérő eredményt az egyes vizsgálatok. Ráadásul ahány táblázat a neten, annyiféle adat, méret.
Szóval szerintem ne aggódj, a mensi szerinti hetet vedd alapul, és legfeljebb hamarabb érkezik a babád, jó méretekkel. :)
Szia Liza!
Igen a méretek szerint valóban nagyobb a babád,de ez nem jelent semmit.Nálunk a 30.héten mért eredmények szerint 33.hétnek megfelelő adatokat mértek, de nem módosították a szülés várható időpontját.Tehát ne izgulj!
Egyébként én Győrbe is és a SOTE1-re is járok.
köszi csak kicsit idegesit pl ez a hematologiai eredmény is csak 5-6 hét mulva érkezik meg,és ha kiszámolom már az oktober 21.-ét is tulhaladja csak a vérzékenység miatt!
zavar mert ha valami koplikácio közbelép a szülésnél kit fogok felelöségre vonni
szerintem azért te is megérted aggodalmam!
uh leletem:29hét 2nap
BPD:79mm
AC:293mm
FL:56mm
HC:294mm
OFD:103mm
Hum:53mm
sulya:1933g
Sajnálom! Nem mindenkinek van szerencséje, akinek nincs fogadott orvosa. :( Sokszor sajnos az orvos nélküli kismamákat csak így dobálják.
Mondjuk nem értem, nálunk a beutalókat a védőnők adják.
Hol fogsz szülni?
Liza! Írd meg a méreteket, és megnézzük.
De nem mindenhol módosítják a terminust. Mi mensi szerint pl. október 12-re vagyunk kiírva, de méret alapján október 3-5 körülre. És nekem sem módosított az orvosom.
sajnos nincsen fogadott orvosom de minden vizsgálaton részt vettem a vérvételtöl az nst-ig.
a védönöi tanácsadáson a nögyogyász azt moondta h. 2 héttel elörébb járok ami azt jelenti h. oktober 21.-ére voltam kiirva igy jött az h.oktober 7.-e.
ultrahangra 26.-ára kaptam bneutalot de nem csinálják meg mert szerintük ez hülyeség!
ha ez számit én megirhatom neked a 29 hetes uh leletemet és nézd meg a tiéddel összehasonlitva
az interneten is megnéztem a babám méreteit és akkor is már a 31. hétnek felelt meg
jaj ne is mond, meg hogy " valahogy úgy is kiszedik belőled"
hát kössz, az ilyenektől kész vagyok komolyan mondom!
Szia Liza!
Mi a kérdésed?
Ebben biztos vagyok.
Na még egy nagy bölcsesség jut erről eszembe, amitől égnek áll a hajam:
"Gyerek még senkiben sem maradt!"
Hát ezt is mindjárt gondoltam. :D
sziasztok jonapot ne haragudjatok hopgy én csak igy bepofátlankodok,de a tanácsotokra és segitségetekre lene szükségem.én is oktoberre várom kisfiam 7.-ére
köszönöm ha tudtok segiteni!!!!!
Van valakinek akinek zsibbad a keze ,ujjai?
Ez nagyon kellemetlen.
Persze, még jövő hétig "sok víz lefolyik a Dunán..."
De a 9.-ét sem bánom, csak minden rendben legyen!
Még erre a hétre sok mindent beterveztem, szombaton almát is akarok szüretelni a szedd magadban...:D