2011 Októberi babák (beszélgetés)
Jaj de jó, hogy ezt írtad, pont tőled akartam kérdezni (a hétvégén jutott eszembe), hogy mi császárosok, ill. ti visztek-e be cumisüveget? én aventosat viszek, már rég megvettem. És ott kapnak más anyatejet, vagy rögtön tápozzák őket szerinted?
Ha minden jól megy 3-4 nap után simán beindulhat a tejcsi, úgy legyen!
Lányok, nem szabad ilyennek lenni,nekem is volt 3 nap alatt elmúlt, ha már bizsereg tessék zovirax-val kenegetni, olyan hamar elmúlik!
Én is észrevettem magamon, hogy minden kis szaron kiakadok meg beaggódom, nem szabad!
Zovirax 4 óránként bekened, olyan hamar leszárítja, picit kicserepesedik a szád tőle de az ne zavarjon, egy hét alatt kétszer is elmúlik:)
nyugiiii
A határozott idejű szerződés mindenképpen megszűnik a törvény erejénél fogva ha a határozott idő letelik, tehát akkor is ha pl.: terhességed miatt táppénzen vagy.
Ennyit tudok.+:
A GYED/GYESSEL kapcsolatban kérdezz az index GYES/GYED fórumán, ott vannak igazi szakértői az ügynek.
Sziasztok lányok, a friss Mamócáknak és Babócáknak szívből gratulálok!
Katka....majdnem elpityeredtem amikor ezt olvastam.... hát igen, no comment.
Minden rendben lesz, mert így kell lennie.
Szintén gratulálok! :)) Tegnap a templomban összefutottam a védőnénivel, és mesélte, hogy a hideg jól beindította a bébiket. Ketten is ugyanúgy okt. 7. - re voltak kiírva, mint én és tegnap jöttek haza a kórházból a bébivel :) De azt mondta, ne aggódjak, nekem sincs sok, mert már nagyon látszik az arcomon :)) :S
Tegnap befejeztük a szobát!!!! Gyönyörűséges lett, este fél 10- ig mostam a gerendát, egész éjszaka nem aludtam, úgy fájt a pocakom :S De megérte, végre én is moshatok, vasalhatok. Bár még a konyha darabokban van...
Gratulálok! mekkora lett volna, ha bent marad még 2,5 hetet!?
A második szülésnél hány perces fájásokkal kell kórházba indulni szerintetek ( merthogy " elvileg " ez már gyorsabban zajlik:?
Megszületett tesóm babája,október 6.-i lett volna,kicsit előbb érkezett.Ő nem fórumozott,csak én :)
Regner Réka 3230g és 49 cm!Gyönyörű!Végén volt pici izgalom,de már minden rendben!!
Szép estét!
Azt hiszem, most már tudom, mi az hogy jóslófájás... :-) eddig picit aggódtam, hogy tudok-e majd különbséget tenni, de talán most már menni fog. Kicsikincsem ma gyakorlatilag egész nap harántfekvésben garázdálkodott, nem mondhatnám hogy kellemes volt a napom... Olyan volt a hasam mint egy kétpúpú teve... meg egy picit aggódom, hogy vajon jó irányba tér-e vissza. Még mindig tornázik...
sziasztok
ha érdekel valakit, van AZALIA FOGIGÁTLÓM, bontatlan, szoptatás alatt lehet szedni. illetve angol víz, GRIPE WATER , hasfájásra babának. üziben írjatok. köszönöm
Húúú nagyon gratulálok Gombóc!
És egyben elfogott az izgalom is, mert hogy egy napra voltunk kiírva!!!
Nagyon szép méretei lettek a fiadnak és szuper, hogy ilyen gyors szülésed volt!!! :D
Én sem bánnám, ha nem kellene majd a gátsebemmel kínlódnom... :)
Voltunk ma Győrben!!! A templom téren éppen egy fúvós zenekar játszott (fröccs fesztivál volt)....nosztalgiáztam egy csöppet, mert anno én is trombitáltam 5 évig.
Olyan jó volt:) Zsezsike meg rohangált a téren fel s le. Beültünk egy kávézóba......aztán siettünk haza, mert kezdődött a Forma 1 :((((((((((
A babruhák mosását is most kezdtem el. Végül is minden megvan, csak pár apróság hiányzik: hőmérő a kádba és a doktornénitől a receptek, amit csak szülés után állít ki (apa megy érte).
Ja és persze a pénteki Heim Pál látogatásunk alkalmával Zsezsike összeszedett valami vírust, így most folyik az orra. Kap kamillateát, mézet, citromot,homeogénét és salvus vizes hideg párát.
Remélem hamar elmúlik.