2011 Októberi babák (beszélgetés)
Hajrá Sziporka!Mindent bele, ügyes legyél, szorítok!
Hajrá Sziporka! :) Szép lassan a győri lányok is megszülnek... :)
Sziporka most írt üzenetet, mennek be a kórházba. Ha tudok vmit, tájékoztatlak Benneteket. (remélem, nem bánja)
még itthon :(
lassan indulunk NST-re!
kíváncsi vagyok mi lesz!
kb fél 1ig voltak szurkálások mozgások folyamatosan!
nem nagy!Most láttam tesómnál!:)Réka 2 hetes,s lassan kinövi őket!puszi
Még pulóver/kocsikabátunk alig van (1 db), legalábbis 56-os. De akkor addig nem veszek, míg meg nem születik, majd anyu is el tud futni még venni, mert ha pici baba lesz, akkor úgyis vehetek neki ezek szerint 50-est is. Nekünk egyébként talán 2 50-es ruhánk van. Talán 2 body vagy 1 body, 1 rugdalózó, már nem is tudom.
Új ruhánk pedig egy szem sincs, mindent angolturiban vettem, egyet-kettőt pedig kaptam ismerősöktől. A múltkor egy bababoltban megnéztem, hogy mennyi a kocsikabát, mert mindenütt azt hajtottam és nem találtam, hát, majdnem elhűltem, hogy milyen árak vannak! Angol turiban darabos ruha 400 ft, kilósban pedig 600 ft-ért 5 ruhát vettem. A bababoltban pedig egy kocsikabát 4 e ft volt. Na, köszi, azért hogy 2 hét múlva újat kelljen venni, nem áldozok ennyit. És nem azért, mert sajnálom a gyerekemtől, hanem azért, mert észszerűtlennek tartom.
amúgy egy ideje szúrkál oda lenn folyamatosan!
remélem ez is egy jel.....
most végeztem a tusolással,hajszárítózással,és borotválkoztam is!
menetre készen állok,hátha a bogárkám meggondolja magát,és elindul kifele!
Aludjatok jól, babákkal kint, vagy bent! :-) ma megpróbálok kicsit korábban lefeküdni, bár még abszolut nem érzek álmosságot... Mondjuk nem csoda, a fél napot végig szundikáltam... :-D Pá!
Nekem utoljára két hete nyúlkáltak, akkor zárt volt minden, a héten meg nincs is a dokim, úgyhogy valakinek azért ígyis-úgyis meg kéne kukkantania, gondolom... legalább ennél az egy dolognál megsürgetem a dolgot, ha a babával már nem tehetem! :-) a kis lelkemnek már egy nap is számít... persze tudom, hogy ezzel egyébként elküldenek a fenébe, azért is nem mentem ma, a férjem álladóan kérdezgette, hogy de biztos nem kéne menni? Én mondogattam, hogy nyugi, ez még semmi, csak egy jel, hogy maaaaaaajd... :-)
Akiknek ötven cm körül született a babájuk, mennyire nagy az 56-os méret?
Gratulálok! Szerintem ti is bőven el voltatok számolva. :o
Mi is 38+5 napra születtünk, de minden jel arra utal, hogy már betöltött 40 hetesek voltunk. :) Ahogy a Bpd mindig is megmondta az uh-on.
Szintén császáros vagyok, alátámasztom. És nagyon igaz, napról napra könnyebb. Nekem ma volt a varratszedésem, és már olyan, mintha álmodtam volna a műtétet, a pocakom lement, és mégis van egy Kismanóm! :)
szia!GYönyörüek a bébyk gratula.
Kitartás, meddig kell fáznod?
Ha a párom gyújt be, nálunk is annyi van :-))
Látszik, hogy korábban városi leányzó voltam.
Még jó, hogy kaptunk sütőtököt egy ismerősünktől és azt sütöttem délután, így a sütő felmelegítette jól a nappalit is. (egy időre, csak az az idő sajnos kezd elmúlni)
Ó te szegény.Nem akarlak heccelni, én begyújtotam 27 fok sikerült.
Ma ismét megpróbálkoztam a begyújtással. Én naiv azt gondoltam, hogy tavaly óta sikerült okosodnom e téren. Hát, bebizonyosodott, hogy NEM!!! Akár mennyire is gáz, nem tudok begyújtani. Füst az volt, baromi nagy, de meleg az egy szál se. Most 3 pulcsiban várom, hogy a párom hazaérjen és fürdéshez vmi elviselhető hőmérsékletet produkáljon.
Én már be is szereztem az EDA szettet egy orvosi műszerboltban, nehogy már az legyen az akadály, hogy nincs a kórháznak, ezért nem tudnak adni. Ha rövid vajúdás lesz (tuti, nem vok olyan szerencsés), akkor nem kérek, de mivel elég alacsony a fájdalomküszöböm, illetve tudom magamról, hogy időnként hülye hisztis pi.a tudok lenni, inkább megkímélem magam és az orvosgalerit magamtól és kérek. Bennem fel sem merült a lebénulhatok és egyéb dolgok. A dokim egyébként a csak és csak a mindenben a természetre hagyatkozzunk című orvos, mégis azt mondta, hogy ha nagyon elhúzódik a vajúdás, akkor kifejezetten ajánlott.
Nekünk a következőképpen adta elő a szülésznő a szülészfelkészítőn a nyákdugós sztorit: "Bejön a kismama, hogy elment a nyákdugó. Jó, és??? Ezzel nem tudnak mit kezdeni, lehet, hogy csak napok, de lehet, hogy hetek múlva lesz baba." Szóval, lényeg a lényeg, nekünk azt mondták, hogy ezzel nem kell menni, csak fájással vagy vízzel. (illetve pont, hogy már nincs vízzel)
át én úgy tervezem,h nem kérek,ezt elmondtam a szülésznőnek is.Erősebbek a félelmeim,ellenérzéseim,mint amennyire csábít afájdalommentes szülés......
Erre azt mondta szülésznő,h van olyan,mikor elfárad a kismama a hosszú vajúdás alatt,és ők úgy látják,akkor határozottan javasolni fogják.És akkor lehet már másképp fogom gondolni.De egy-két három órás vajúdást kibírok.......
Császárnál meg nincs kérdés.
jaaaaj, egy fontosat akarok még kérdezni... EDA-ról mi a véleményetek? Kapott valaki, aki babázik már, illetve aki még előtte van, fog kérni? Nagyon elbizakodott vagyok, hogy na én majd bírni fogom, de lehet hogy ott feladom, és bár sok a PRO, azért van KONTRA is, kíváncsi vagyok a véleményetekre...
Lányok, olyan szépek ezek a babócák, hát már nem győzöm kivárni az enyémet!!! Irigykedem, pedig nincs igazán mire, én is a célegyenesben vagyok már, de akkor is, olyan jó nektek!!! :-)
Habár amilyen hangulatban vannak újabban ezek az asszisztensek, vagy kik, még akár le is cseszhetnek egy napért... :-) de már kétszer is megúsztam a Vöröshajú Nem Kedvencemet, hátha most is szerencsém lesz... :-)
sziasztok! Végül itthon ültem egész nap a fenekemen, fájások nuku, úgylátszik tényleg csak álmodtam... :-) ez a nyákdugós folyás-dolog egyre undibb, de még mindig nem annyira ijesztő hogy berohanjak vele a kórházba... Nem annyira nyálkás, inkább valami bővebb, hígabb szmötyis cucc, viszont már határozottan barna és nem rózsaszín. Azért ha holnap is lesz még, bemegyek, úgyis kell mennem ctg-re, igaz hogy csak szerdán, de úgysincs a dokim, tehát tökmindegy ki néz meg... akkor meg már egy nap ide vagy oda csak nem számít...
Az tuti :) Bízzunk benne, hogy nincsenek ennyire egymásra hangolódva :) De ha mégis, szerintem ügyesen megoldanák :)
Arra gondoltam babáink csaknem egyszerre gondolják meg magukat, ugyanazon dokival és szülésznővel egy kicsit izgi lenne.
További ajánlott fórumok: