2011 Októberi babák (beszélgetés)
na remélem is!
meg van az a myomám,arról sem tudunk semmit,hogy nőtt vagy sem,mert nem látható,arra meg a dokim azt mondta,hogy a méhösszehúzódásokat szülés után befolyásolhatja!
és így szüljek ügyeletes dokinál?eddig semmi bajom nem volt!
de hogy nincs doki kezdek parázni!
én is tervezem áthúzni!
lehet arra várnak a mi babáink? :D
aakor nem csak nekem volt ilyen a hétvégém ... mondjuk párom kifestette a konyhánkat, napokkal előtte kipakoltam a cuccokat, előkészítettem a festésre a konyhát. Aztán tegnap végeztünk a festéssel és nekiálltam pucolni, pakolni, takarítani mindent, aztán nekiálltam főzni és végül felmostam.
Éjfélkor feküdtem le, és aludtam összesen 4 órát.
Fájások gyötörtek, meg még mindig ez a sok pisilés.
hát én tökéletesen vagyok!
semmi előjel mindig!
holnap nst! beszélnem kell egy dokival is szerintem,hogy mi van ha 15-ig nem szülök!
na meg ki kéne kérnem az anyaságihoz a védőnős papírt is,és engem szept 20.-a óta nem láttak uh-n,arra is rákérdezek!
jó lenne szülni,tegnap óta félek hogy császáros lesz!nem tudom miért,de olyan érzésem van!
sose műtöttek,1 napot sem tartozkodtam kórházba,szóval nem tudom mi lesz!
simán szeretnék szülni
Győri Csajok!
Mi nagyon kitartóak vagyunk.Sziporka te jössz!
szuszuek, katoosh, ti hogy vagytok? vajon egyidőben fogunk szülni? hogy bírjátok a várakozást?
Olyan érdekes egyébként, hogy a szüléstől nem is félek, mert nem tudom, mi lesz, inkább ez a sok izgalom, hogy mikor bújik ki már Joa babánk! :-)
Dokim szerint nem húzzuk ki a végét, hát ... október elsejét is túlléptük, igaz 15-re vagyunk kiírva.
Nekem szörnyű éjszakám volt, fájásaim ezerrel de rendszertelenül, a hasam hetek óta kemény minden nap, ma kell mennem úgyis ctg-re meg uh-ra, kiderül mi van odabent. :-D
Hajnali 2.30-5.30-ig nem is aludtam semmit. De már jó lenne, ha történne valami... :-)
Nekem is olyan sárgás valami volt sokszor, az normális, de napok óta vízszerű odalent. Megnéztem lakmuszpapírral, de az nem magzatvíz. Az csak ilyen folyás.
Szia!
Nekem a nyákdugó kifejezetten erősen rózsaszín de inkább halványbarnának írnám le és olyan bocsi a kifejezésért,de leginkább találó rá,hogy olyan takonyállagú.Nekem egy héttel hamarabb kezdett elmenni,és 5 napig tartott a szülés előtt,de magát a szülést a magzatvízvizsgálat indította be előtte 2 nappal.A keményedések nekem is voltak,de inkább a mensziszerű hasfájásra figyelj,ha azok rendszeresek....hát akkor lehet menni kell! :-)