2011 nyarára bombanő! (beszélgetés)
Haaaa visszakerestem a 25.ei hozzászólásomat, ahol azt írom 69,4 vagyok. Most 68,4 vagyok! persze ruhástul. :)
Ha így haladnék akkor 10 kiló meg van 7 hét alatt!
Az nem is rossz!
Nah mit találtam, asszem most már tudom h mennyit fogok ennyi 1200 az bőven elég lesz ilyen melegben.
Amúgy tegnap 900 ettem, ma 850 de nem is nagyon fogok már. Hétköznap bírom, a hétvége a buktató amikor kajaözön van.
Szerintem az 1000 kcal kevés, főleg ha mozogsz is.
Vannak oldalak amik alapján ki tudod számolni, hogy egy átlagos napon mennyi kalóriára van szükséged. Ha fogyni szeretnél -15-20%. Mozgással együtt fogyni fogsz. Ha viszont alacsony kalóriára fogod és utánna normálisan eszel, azt mind elkezdi raktározni a szervezeted.
Vivienke és mindenki, aki nyárra bombanő akar lenni.
A fogyókúra egy nagyon összetett dolog, mindenkinek meg kell találnia azt a diétát amit tartani tud, és azokat a trükköket emik neki beválltak.
De vannak alap dolgok, pl. előtérbe helyezni azokat az ételeket, amik a fogyást segítik és háttérben tartani azokat, amik nem. Zöldség szinte korlátlanul fogyasztható, a gyümölcs már trükkös, mert némelyikben rengeteg a cukor, de pl a görögdinnye nagyon jó. Tejtermékek fontos, hogy minél zsírszegényebb legyen. Stb. stb. a bolognai spagetti pont nem diétás koszt akkor sem, ha keveset eszel belőle.
És a mozgás is nagyon fontos, hiszen ezzel tudsz kalóriát égetni.
Én is sok mmindent tudok kábé. De először mérlegelnem kellett mindent. Hogy mennyi a fél tál rizs grammra. Ma már nem kell nyílván. A husit is szinte eltalálom dekára. De a kábékábéjánaka kábéját nem lehet számolni. A bolognainak is sok összetevője van azért, amit mérni kell sztem. Sajt, milyenfajta , hány deka, húsi milyen mennyi, a por meg minden. Jajj ebbe már belefogalmaztam Vivienke válaszát is , mert gondolom, h Te tisztában vagy ezekkel.
Annyi tejet iszol Vivienke amennyit akarsz, csak nézd a kalóriáját, és a szénhidrátját. De mint már írtuk, mindenre ez jellemző. Csak nem értem, ha ezt ennyire nehéz Neked felfogni, és a Norbival már fogytál, miért nem csinálod azt!
Én csak segíteni szerettem volna, de mind1. Mindenki úgy diétázik, fogyózik, ahogy neki jó.
Mindenkinek hajrá!:)
Azért szerintem túlzásba se kell esni a fogyókúrával kapcsolatban. Persze, jó dolog a dietetikus.
Viszont ha sokat kell fogyni, akkor nem megoldás, hogy folyton csak csirkét, halat meg salátát eszik az ember. Rengetegen írták, hogy ezt csinálták x hónapig, ment is, de egy idő után csirkeundoruk lett, ami nem is csoda.
Szia!
Az ötlet jó csak arra vigyázz, hogy nasik, csokik még véletlenül se kerüljenek a kosaradba. Becsapósak. Lehet, hogy egy szelet csokiban csak 120 kalória van, ami nem sok, de nagyon sok cukor és zsír van benne, amivel tönkre vágod az egész napi diétás étkezésed.
Szóval a lényeg, hogy nem elég csak a kalóriát nézni.
Sok Sikert Neked!
Sziasztok lányok!!
Látom haladtok az edzéssel!!!!
Én is ccsinálom folyamatosan és már látszik is az eredmény igaz még lehetne jobb is,de azért én ennek is örülök!!!!!!!
Szép estét nektek és jó hétvégét!!
Kitartást kívánok nektek!!!!!!!