2011 nyarára bombanő! (beszélgetés)
Most ez poén lányok, vagy tényleg erről szól a fórum .Én ezt meg ezt ettem pont. Ne haragudjatok de a dedó ehhez képest egyetemi kar.
Én ma Norbis kaját ettem. És holnap is azt fogok, meg egész héten. Na érdekelt valakit? nem hiszem. Lehet okosan enni és tényleg fogyni, meg lehet ilyen hülyeségeket.
Jól hangzik! :)
Én sokat, bár csak zöldségeket!
Akkor vettem a DMben és fogyókúrás teakeveréket és azt is iszom, meg multivitamint is szedek, valsz kell a vitamin pótlás.
Ma 500kcal járok, de ma megyek koncertre ugyh nem is eszek sokkal többet (kb200kcal), mert sörözni szeretnék, abban meg hízlaló. ( üreshasra meg majd jól berúgok XD)
Szia!
Sztem tök nagy erőt tud adni a fogyihoz, ha látod h jönnek rád a régi ruhák. Én akkor kezdtem el fogyózni amikor láttam egy marhajó gatyát. FElprobáltam és a 40venes szűk volt, a 42 meg túl kényelemes. Nah mondom nehogymár, azt megvettem a kisebbet. Csak 2xer volt rajtam eddig annyira szűk. Remélem nem soká jó lesz.
Az jó. Nem egyedül csinálod.
Nekem is cserélődnek a ruháim, jó végre 42 alatti méretet hordani. Nyár végére abszolút jó leszek.:)
Én is kisvárosi vagyok.:)
Most elég jól haladok, a nagy melegben rengeteg vizet elfogyasztok, emiatt alig vagyok éhes. Ráadásul azok az isteni hideg saláták olyan jól tudnak esni...
A sulival szívok rendesen, most lesz a szakzárásom, de nem könnyű. Amennyit egy nap emiatt rohangálok, az elég lenne két napi testmozgásnak.
Sziasztok lányok!
Jelentem még élek,bár a meló nélküli élet elég sok energiát vesz fel.Sok melókeresés,bár eddig sajna nincs semmi,max annyi,hogy 86kg-ra lementem...:D
Voltak kisebb visszaesések,de azért megyeget lefele.Most már anyukám is beszállt a versenybe,szóval ketten nyomjuk.Edzések mennek ezerrel,a melegben edzés végére háromszor olyan nehéz lesz a ruhám,mint amikor felvettem.KEzdek formásodni és jönnek rám a régebbi ruhák:D
Már vagy 4 gatyát vettem az elmúlt 2 hónapban,mert folyamatosan mindig nagyok lesznek:D
Jaja, bizony szó szerint belebolondulsz ha nme mozogsz.
Megnéztem az adatlapodat, mi egy idősek vagyok:))
Mesélj vlaami hogy hlaadsz, te is szívsz a suli miatt. ( én az egyetemet szűk 60kgval kezdtem 3év alatt majdnem 70 kiló lettem. )
És most fogyókúra.......
hoppá javítom magam: NEM KERÜLT kosárba csoki :)
amúgy vicces lenne.
Én vagyok még mindig nem mozgok de holnap ráérek elmegyek fitnessterembe elhatároztam :)
Most elég jól meg nekem ( meglepő) ma voltam sparba és csak uborkát meg almát és kefír vettem. Tök büszke vagyok mert került a kosárba, csoki, péksüti.
Pedig akkor még 1 db banánt ettem és úgy éreztem h köldököm a gerincemhez tapad. ( koránsem :))de tök motíváló érzés volt!