2011 nyarára bombanő! (beszélgetés)
Nekem is kell sajnos.
Te mit tanulsz?
Sziasztok! Tegnap végre én is eljutottam fittnesbe...45 perc taposás meg fél óra egyéb..has, comb, kis kar erősités....
ma meg szaunázás volt:)
Sziasztok!
Tegnap sikerült tornáznom, 40 perc popsi csípő és most izomlázam van. Ti hogy álltok?
köszi Awela :)
az biztos,hogy nagyon könnyű elcsábúlni...
bár...volt olyan időszakom amikor keményen kiálltam magamért és nem csábultam el még egy falatért sem!
és sokkal sokkal jobb volt,mindenki az önerőmben csodálkozott!ezt most vissza akarom szerezni!
irány ismét a sok sok torna és jó étkezés:)
köszi szépen!
aranyosak vagytok!
velem az a helyzet,hogy mindent tudok,csak jelenleg a magány és a semmittevés visz bele a zabálásba!
ma folytatom a naplómat,és...tényleg elkezdek mindent tiszta lappal!
elegen van,hogy 1 hete már úgy érzem magam mint egy hordó,leállt az anyagcserém is,és teljesen elveszítettem a fonalat!
köszi,a fokozatosságot mindenképp betartom meg a tornát is ma elkezdem...
:)
bocsi mindenkitől,hogy tegnap kifakadtam:)
Mikor folytatod a naplódat? Miket ettél, ami annyira nagyon sok? Írd le, és segítünk, hogy mit hagyj el, vagy mivel tudod helyettesíteni, ami laktat, de nem sok kalória, vagy nem hízlal.
Amúgy nagyon fontos a fokozatosság. Nem kell azonnal megváltani a világot. Írd le, hogy mi a cél. Ha sok kilót kell leadnod, akkor az első cél, hogy a gyomrod befogadóképességét csökkentsd. A legjobb, ha 6 után már nem eszel. A legjobb, ha naponta 5x eszel, de ebből 2 étkezés csak pár darab korpás keksz vagy két szem gyümölcs legyen, csak éppen annyi, hogy az anyagcseréd pörögjön, ne hagyd leállni hosszabb időre. A folyadék is fontos, és a mozgás is. De mindenben légy fokozatos. Ezen a héten mondjuk szoktasd magad ahhoz, hogy 6 után nem eszel. Aztán állj rá január első heteiben, hogy figyeled magad, hogy iszol e eleget, és heti 3x tornázz. És így tovább.
Pánikra nincs ok, mert megcsinálod, de nem két nap, mire belerázódsz, és nem is lesz eredmény két nap alatt. :) Segítünk, csak írd le, miket ettél az elmúlt napokban.
Sziasztok!
Vége az ünnepeknek, visszatérek én is. A 2011-es év a mienk lesz, sok sikert mindenkinek, ideje lassan elkezdeni mindenkinek, mert bár rémesen hideg és hosszú a tél, de jön a tavasz és a nyár, és le kell majd vetni a pulcsikat, kabátokat és legyen az alatta lévő valóság nekünk tetsző. :))
Mindenkinek drukkolok!!! Nekem sok van leadni, de ha már magamhoz képest bombanő leszek, nekem már az is nagy siker. Karácsonyra sok-sok olyan dolgot kaptam, ami előrevihet, csinos csizmát, vékony szabású nadrágokat, felsőket, egy nagy doboz diétás alapanyagot, fahéjas zsírégető gélt, tekercselő fóliát...úgyhogy sütik bye-bye, irány előre az úton. :))
köszi a bíztatást
de sajnos úgy érzem teljesen elveszítettem a fonalat.annyira kitágult a gyomrom,hogy nem érzem a határt.
nagyon sokat ettem ma is!!!
mit tegyek?
hogy tudom helyrerázni magam 5 nap alatt??
lénap?gyüminap?
segítség :(
Szia!
Nem szabad így elkeseredni, bár én is ilyen vagyok.
Sziasztok!
Hát kenyeret nem ettem, de sajnos elcsábultam :( Nem is írom le, hogy mit ettem ma. De nemsokára tornázok :) Szerintetek február elejére,ha rendesen csinálom, már fog látszani valami kis változás?
Szia!
Persze,hogy lehet csatlakozni!
Te mit edzel?
Szia!
Üdv itt köztünk!
Szerintem estére már ne egyél kenyeret,mert szénhidrát!
Inkább zöldséget és csirkemellett!
Tegnap voltam edzeni. Szerintem a hétre most csak ennyi lesz,mert csütörtökön már megyünk szilveszterzni.
De januártól megint gőzerővel csinálom tovább!
Szia!
Ezen már én is gondolkodtam!!
Majd én is utánanézek az áraknak!!