2011 márciusi csodák (beszélgetés)
Hú, anyósom/anyám biztos mondaná h mit hogyan csináljak az Én pulzusom meg az egekben lenne és az első infúziósállvánnyal leütném :-D
Vagy a férjemmel vagy egyedül...úgy tervezem h viszek mp3 lejátszót és nyugi zenét hallgatok majd vajúdás alatt, az engem nagyon meg tud nyugtatni.
Sziasztok!
Az én férjem szeretett vona bent lenni, de éjjel 2-kor munkahelyről(Záhonyból 25 km) rohant haza értem (Kisvárdára) és indultunk Nyíregyre (+ 50km) a kórházba. Ott kiderült, hogy nálla maradt valami kulcs ami nélkülözhetetlen a munkahelyen. Na azt visszavitte, mire visszatért a kórházba addigra már problémák voltak a gyerek szívhangjával, és nem szerettem volna ha bepánikol, így kértem, hogy inkább ne jöjjön be. A babánkat viszont ő fogta a karjaiban először mert én császárosan nem tudtam csak az ujjacskáját megfogni. Örök élmény neki:)
Remélem most sikerül bejönnie, bár attól félek mikor ő Pesten lesz suliban akkor gondolja a kisasszony hogy ki akar jönni....
Öszintén néha nekem is,de most elég"jól" megvagyunk.
A férjem nem akar bent lenni,valaki meg legyen ott.:)))
Sziasztok!
zsana, hát le a kalappal előtted, hogy anyósod lesz bent...Én megőrülnék, ha ő akárcsak a közelembe lenne, vagy anyám...óóóó, már most a falra mászok tőlük...Titeket nem idegesítenek h állandóan osztják az észt???
Nekem is végig bent lesz férjem, ha császár lesz, akkor is szeretném ha bent lenne, szerintem fontos, hogy ott legyen az első percben is.
Szerintem ez nem igy van mivel nem a lábad között lesz és nézi mi véres mi nem hanem melletted:-)
nekem apa bent lesz végig már alig várja:-)
emlékszem amikor gyakorlaton voltam a szülészeten és bemehettünk szülést megnézni. Apa lelkesen törölgette a kismama homlokát és a szálát nedves ruhával és amikor hirtelen bújnikezdett a baba és tolta fejecskéjével a véres vizet ami a dokirafröccsent apa szépen megadta magát. annyira aranyos volt addig alalkesedése, és végig bíztatta apárját, hogy jól csinállja meg ügyes....
Erre a cél előtt beadta a derekát. szegényt úgy kellett felmosdatani. Ők azért sokkal másképpen élik meg a szülést és az egész 9 hónapo t mint mi.
Van aki ezek után, ha bejut a szülésre? milliószor jobban tiszteli és szereti a párját, mert látja mit kell átélni egy baba világrajövetelekor. Sokan úgy gondolják, hogy bemegy kipottyanik és megy minden tovább. Táény, hogy vannak nagyon könnyű szülések. DE azért ott is szokott lenni némi fájdalom , és egyéb olog. Sajnos volt példa nem is egy aki viszont ebből kidolyólag elfordult a párjától. Mert megundorodott az egésztől.
De jók az apás szüléek többsége. És én azt mondom, hogy ne csak akkor legyen legny a talpán amikor meg kell csinállni egy gyereket. Legyen ott amikor a világra jön és mindvégig amíg él. Mert miután megfogant felelős érte.
Na jól elkalandoztam.
Gyönyörű sétáló idő van.
Szép napot
Ügyi vagy,nekem még kész sincs.:))
Sikeresen meg ettem egy üveg barack beföttet.
Na az ilyenek mennek,de a normális ennivaló az nem.
Amit nem kívánok ,az ki is jön egy fél órán belül,más is van Így?
Én most ébredtem,probálétam kicsit aludni ha a kisfiam nem dorbézolna odabent.:))
Tegnap óta meg sem áll,buli van azt hiszem.:)
Sziasztok!
Tegnap voltunk este a férjemmel szülésfelkészítőn, klassz volt! Premierbe levetítették ahogy kibújik a babó, férjem majdnem sokkot kapott, kíváncsi leszek mi lesz élesben...Érdekes ő sokkal jobban izgul meg fél mint én! Majd még jövő hónapban is megyünk, akkor már megnézzük majd a szülőszobát is! Szép napot nektek!
Szia
én most végeztem a főzéssel és el kezdett sütni a nap. Remélem jön a jó idő. A drága fiacskám, a kisebbik, 2 napja diszkót tart odabennt. Néha majd be pisilek vagy a gyomrom majd szét megy akkorákat rúg.
De legalább biztosan jól van. Hétfőn minden kiderül. Mármmint mekkora súlyra hosszra, jól van-e odabennt.
Van köztetek olyan akinek esetleg pattogott már el kisebb viszere a lábán? Ha igen mit mondott rá a doki?
Igen köszönöm talán minden ok,majd ki derül a jövőhéten.
Habár akkor megint eltünök,le adom ezt a nyavaja mobil netet,és nem tudom mikor kötik a vezetékest.:(
De remélem idöben:))
Jo reggelt várom a futárt ma hozza Laura pelenkázoját:-)le vették a 28hetes ellenanyag szürésre vért 3csövel gyááá de utálom...
zsana:jo hogy ujra köztünk vagy!!!minden rendben?
Mi holnap vesszük meg a matracot,a kiságy kész apa a szünetben megcsinálta,de még a pelenkázó hátra van.
Igaz van még 10 hete hogy be hozza a lemaradást.:))
Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap voltunk a Brendonban :)
Meg van Lili kiságyába a kókuszmatrac. A Cora-ban pedig megvettük a takaróját meg a párnáját. Tiszta pamut. Úgy örültünk neki, mint majom a ...
Amikor hazaértünk bepakoltam ezeket a kiságyba, és úgy simogattuk, mintha Lili (aki most ébredt fel) már ott feküdne. Legszívesebben befeküdtem volna a kiságyba.
Szia
Ha 11 felé jössz akkor biztos.
Örülnék neki.:)