2011 márciusi csodák (beszélgetés)
Sziasztok kismamik!
Jó fárasztó napom volt ma. A férjem és a kollégái végiglátogatják ma az összes családot (mármint a kollégák családjait. Innen nemrég mentek el. 11 embert még ebben a lakásban segítség nélkül nem láttam vendégül, de úgy tünt jól érezték magukat:))) de azért jó, hogy már elmentek.
Réka produkálta magát rendesen, aludni sem volt hajlandó annyira várta őket. Sajnálom az utolsó asszonykát akihez mennek majd....
Sziasztok lányok!
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!
A gépünk természetesen bekakilt 31.-én, így a kis gépről kell írnom, de legalább van miről. :)
Manocicuka, vége... mostmár Te is és én is pihenhetünk. Eszembe is jutottál az utolsó nap, mert tudtam, hogy valaki a világon ugyanazt érzi, mint én. Elég furcsa belegondolni, hogy pár évre ennyi volt a meló. Most úgy érzem, hogy rengeteg időm van mindenre, pedig tudom, hogy ez nem egészen így van. Nem baj, majd hozzá szokok.
Most Lilire figyelek ezerrel. Nagyon aranyos kislány. Most ébredthetett fel megint, mert vagy 2 órahosszáig nyugton volt. Olyan jókat nevetek, ahogy nézem a hasam alakítását. Ahogy a kislányom fészkelődik, már most megtudnám "enni", annyira imádom.
Ez az elkövetkező két hónap nagyon gyorsan el fog telni, szerintem. Azt hiszem, most az utolsó etapban kezdem felfogni, érezni igazán, hogy mennyire meg fog vátozni az életünk. Eddig is tudtam, csak egy csomó minden (munka) elterelte a gondolataimat. Úgy igazán nem tudtam belemerülni az érzéseimbe. De most már jöhetnek, csőstől-csapatostól. :)
Mona vigyázz magatokra!
Mamszli FB? Egy jelölés? Ha igen, írj!
Bárki írhat...
Sziasztok!
Nagyon boldog új évet kívánok minden kismamának!
Sziasztok kismamik!
Hogy telt a szilveszteretek?
Mi csendesen elvoltunk a párommal. Réka korán 9-kor már elaludt, pedig most nyugodtan fent lehetett volna. De így legalább kicsit kettesben voltunk ami nagyon jól esett :))) Régen volt ennyi időnk egy másra.
Szép estét mindenkinerk.
Anyoséknál vagyok igy tudok üzenni mindenkinek eredményekben,gazdag babázós évet kivánok,puszi mindenkinek.
Vigyázzatok magatrokra,és a babókra.!!
Sziasztok kismamik!
Tegnap voltumk dokinál, már 1600 g körüli Hédi, minden rendben van, megfordult most már fejvégü a fekvése. Úgy összecsomagolta magát, hogy az egyik lába és a 2 kis keze is a feje felett volt:)
Aludni a savam miatt 4 napja nem tudok, a dokim mondta nyugpdtan szedjem a Quamatelt akár minden este is, felsorolta a gyógyszereket meg a hatóanyagokat amiket nem lehet, de nem jegyeztem meg. A lényeg hogy ezt szedhetem.
Sajna jó képet most nem tudott csinálni az Uh-on mert mindíg elmozdult a babóca, de láttuk, hogy minden rendben mindene megvan és jól fejlődik:)
Minden jót Mona!
Boldog Új Évet Mindenkinek!
Sziasztok Lányok! Régen jártam erre, minden rendben van Velünk, csak hát holnap meló uccsó nap, holnap közben kiköltözés a régi albiból, aztán leköltözés :) És elsejétől betegszabin vagyok :) :) :) VÉÉÉGREEE!!!! Jujj, de vártam már!!! PIHI!!!!
Mindenkinek minden jót és így előre is:
Boldog Új Évet!!!!! :)
Majd jelentkezem...a lakásban még nincs net....majd szüleimtől jelzek.
Szia Mona!!!
Nagyon nagyon drukkolok Nektek, kitartást és sok erőt kívánok!!!
Vigyázzatok magatokra!!!
BÚÉK!!!
üdv mindenkinek!Köszönöm a sok szurkolást, helyzethez képest jól vagyunk, még 2in1 :) kicsit nőttünk és híztunk, bár még van mit behozni, reméljük marad minél tovább. 2 estét fent voltam szülőszobán, hétfő este begörcsöltem+bekeményedtem úgy,hogy a magnézium sem és a konyak sem használt, felhívtam a szülésznőt, így bementünk, de hála Istennek csak vak riasztás volt. Ettől függetlenül bent tartanak, minden nap NST, meg reggel-este szívhang észlelést néznek.Sajna a dokim pont szabin volt a héten, hétfő reggel lesz.
Ha valami történik, Menyón, vagy Emesén keresztül üzenek.
Nem tudom mikor leszek net közelben legközelebb, de puszi mindenkinek és tényleg köszönöm ezt a sok pozitív energiát :))
MINDENKINEK BUÉK!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok! Most jöttünk 4D-ről, nagyon klassz volt, képek a naplómban. Minden rendben, kicsit több a magzatvíz, mint kellene, de azt mondta a nőci h ez nem probléma, 1230 g már a nagylány és nagyon kis élénk volt végig, alig győzte kergetni a szonográfus. :-)
Én iwiwen már nem vagyok fent sajna, FB-on vagyok.
szia!
Voltam már kaptam krémeket a bőrgyógyásztól a nőgyógyásztól meg gyógyszert 3 napja kezelem magam és semmi javulás! Holnap vagy legkésőbb hétfőn kell visszamenni!