2011 januári babák (beszélgetés)
Sziasztok lányok, két hete nem voltam, de most ismét itt vagyok.
Remélem mindenki jól van, öröm hallani, hogy milyen hatalmasak már ezek a babók.
Már én is nagyon kíváncsi vagyok, utoljára a 23.hétben voltunk a 4D-n akkor 70dkg volt, akkor azt ,mondták, hogy jó nagy,akkor még faros volt, remélem azóta befordult most hétfőn lépek a 30. hétbe, akkor megyek a dokimhoz és 23.-án ultrahangra a korházba.
Nekem igen gyakran fáj ahogy rúg a kislány, szoktam is mondani, hogy egy agresszív kismalac, gyakran odafeszíti valamiét, az kifejezetten kellemetlen, naponta többször csuklik, attól igen ideges lesz és erőteljesen rugdos, a védőnő szerint tele van a pocija azért rugdos:-))
Az alvás nekem is gondot okoz, olyan mintha soha nem aludna a kicsi, éjjel nappal mocorog,
fájni nem fáj a hasam, vagy a hátam, inkább csak könnyebben fáradok, jelenleg 66kg vagyok és 58-ról indultam, a védőnőm szerint csak a hasamra híztam, a párom is ezt mondja, egyébként 174 cm vagyok.
Bocsi ha egy kicsit sokat írtam, de vissza olvastam amiket az elmúlt két hétben írogattatok, próbáltam én is reagálni.
Bizony jó lenne!nekem is abszolút elmúlt a terhességi eufóriám és már alig várom, hogy megszülessen4Anyukám mindig azt mondja, addig jó amíg bent van, addig "nincs vele gond".De nekem már nagyon terhes és most jön még csak a legnehezebb része.Még tök sokat fog nőni a hasunk.
Abban bízom, hogy a kari miatt gyorsan elmegy az idő!mert azt imádom és amit az ember szeret annak olyan gyorsan vége van.
És után meg már csak 3 hét.Azt más fél lábbal is!
Lányok, mikor szervezünk pocaktalálkozót??
Sziasztok! Lehet elkerülte a figyelmemet, de csak most vettem észre, hogy van januári babás fórum.:)
Mi január 3-ára vagyunk kiírva, kisfiunk lesz és az első babánk...
Hát...valahogy ez olyan más érzés.....
Ma Reggel is képzeljétek el,hogy fel kellett hívnom a védőnőt mert annyira rosszul voltam..
Nagyon szédültem,az ebéd főzést a férjem fejezte
be!!Meg mértem a vérnyomásomat ki derült,hogy alacsony..egyszerűen le kellett feküdnöm..
Nagyon szar volt....bakker
Szia:O)
Köszönöm!!Nem tudom miért de úgy érzem,hogy nekem van a legkisebb:O(
Ti hogy vagytok?
Szia!
Hát nem semmi súlya van a picurnak. Nem lehet, hogy elmértek valamit múltkor? 3 hét alatt jó sokat felszedett.
Hogy viseled a nagy pocit így a vége felé?
Én meg azon aggódok, hogy kicsi a súlya az enyémnek... benne van a pakliban, hogy korábban jön, és addig azért jó lenne ha egy kicsit még szedne magára...
sziasztok!
már régen voltam,de attól olvasom minden nap a fórumot.
a rémhírek engem se aggasztanak!
hízás.én eddig 6 kilónál járok,de alig eszem mégis hízok!a védőnő már kikészít ezzel!!!
kedden voltam vérvételéén és uh.-n
eredmények:
34.-hét
2722g a baba
ac:322
fl 62
bpd:87
3 hét alatt majdnem 2 kilót hízott a baba!nem tudom mi lesz!a dokihoz megint mérésre kell mennem kedden.
ha ilyen ütemben nő tovább akkor lehet mikulási lesz ,mert a doki nem fogja engedni,hogy felhízzon vagy 5 kilóra.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én valamiért nem félek ezektől a hírektől. Szülésben sem halnak meg többen, mint másban. Pozitív gondolatok ahogy s700 is írta (:
Mondjuk pont jókor mondom, mikor nekem nincs annyi belőle :$ Kicsit izgulok Boti miatt, mert a 30. heti UH-n a nő azt mondta, hogy ez nincs betöltött 30 csak 29. Pedig, ha április 17 az lmp-m, akkor így kéne lennie. Eddig meg azt mondták, hogy nagyobb is egy héttel a méretei szerint. Most akkor mi van? A nő azt mondta ne aggódjak, minden gép máshogy mér...hát nem tudom :S
Ez jó ötlet, hogy fogyózzunk majd együtt. :) Legalább majd tartjuk egymásban az erőt. :)))) Én veled tartok mindenképp. A 165 cm-hez sztem már lassan a 90 kg-ot is elérem......
Akkor majd igyekszem többet irogatni ide, most minden nap olvasgatlak benneteket, de nekem fogalmazásgátlásóm van. :) A szakdolgozatom is nagyon írni kéne, de nem haladok vele semmit. Majd lesz valahogy.:P
Így is kell ezt csinálni, ügyes vagy:)
A rémhírekkel kapcsolatban nekem még mindig ugyanaz a módszerem-strucc politika. De legalább nem idegesítem magam.
Szép álmokat mindenkinek!
Lányok! Félre a rémálmokkal, rémhírekkel!
Nekünk minden rendben lesz, semmi probléma nem lesz velünk!
Tessék pozitívan hozzáállni! Nem szabad a rossz dolgokra gondolni, mert akkor az fog bekövetkezni!
Én azt csinálom, hogy lefekvéskor elképzelem a szép és boldog szülést, ahol apa ott fogja a kezemet. Hiszem, hogy ez segít!
Lányok nem halt meg az a kismama, akiről ENIE írt, bent maradtak neki lepénydarabok mikor a jászberényiben szült és Cegléden is későn vették észre és ki kellett venni a méhét. Majdnem belehalt a fertőzésbe, de nem.
Amúgy a jászberényiből lázasan engedték haza... amit tudtommal nem is szabad.
Bocsi ha valakit nem érdekelt! :$
Szia!
Nem kicsi a hasikád, vannak itt kisebbek is, de tényleg nem ez a lényeg:)
Szép formás és nagyon ügyes vagy,hogy csak 8 kg szedtél magadra!
miért lenne gáz veled?ahogy olvastam mindenkinek vannak ilyen jellegű fájdalmai, talán a frontok teszik, na meg a méh növekedése...
szerintem nagy pocd van és tuti nem 2kilós lesz a babád:-D
Ááááá ne hidd!!Csak a ruha teszi!!:O))))))
Amúgy szerintem kicsi...mindig a férjemnek rinyálok,hogy remélem nem 2 kilós picurka lesz...:O)
Nem is szeretnék 4-5 kg-os babót de azért legyen jó kis érett baba:O)
Hát akkor pihizz sokat!!!
Nekem már napok óta vannak fájásaim:O(((
na oké...nem olyan fájások de hasonlóak az biztos!!!
Valszeg,hogy valami gáz van velem.....
Helló csajok!!:O)
Látom tényleg mindenki a kilókkal volt el foglalva:O)))
Én 8hónap alatt 8kg-ot híztam:O(De ez is meg látszik nagyon a combomon:O((((
Nálam nem egészen happy minden:O((
De majd 2hét múlva kell vissza mennem a dokimhoz...
Nagyon szoktam fájni:O((
Ami meg a híradót illeti,gondoljátok el mit érzek én??????Pont ott történt a dolog a halál eset a kismamával ahol éppen ha minden jól megy 2 hónap múlva szülök!!!!!Szóval egy kicsit parázok de...na!!
Remélem mindenki jól van?:O)
szerintem ez az állapot nem a szépséges karcsú testünkről szól:-D:-D bálnák leszünk, aztán leadjuk:-D:-D
nekem a lábam érzi meg a súlyomat, mert sajna fáj:-((((
Micsoda őszinteségi rohamok voltak kiló ügyben:)
Én borzalmasan soknak érzem a magamét, na az is!
Hát ha ciki is, de ez van.
160 cm vagyok, a szokásos súlyomnál már eleve 5 kg plusszal kezdtem a terhességet. 60 kg-val.
Ehhez 14 kg híztam eddig. Amibe biztos van víz is, érzem, de ez nem nagyon vigasztal, hisz max. 15-öt szerettem volna hízni, de hát nem kívánságműsor.
Sziasztok!Én is megírom a kilóimat.Én olyan 163cm lehetek és 11 kg-nál járok, most 71 vagyok a 32.hétben.
Annyira durva így leírni!Hát még belegondolni!
Mennyivel leszünk kevesebbek rögtön szülés után szerintetek?És mennyi várható még?
Sziasztok!
Én 160 cm vagyok, 72 kg-val kezdtem, most vagyok 84kg, azaz 12 kg-ot szedtem fel eddig. Állítólag rajtam sem látszik ennyi, mert a védőnő mindig egy tizessel alábecsüli, és úgy állítja be a mérleget. Én mondjuk nem nagyon figyelek arra, hogy mit eszek :(. És hatalmas a pocakom. Én is a szülés után szeretnék 60 kg-ra fogyni. Lányok, fogyózunk majd együtt?
Nálam is nagyon megnézték a lepényt, és utána kitisztítottak. Mondta dokinéni, h előkészíti a helyet a Zitának.:) Csak épp nem Zita lesz, hanem Zorka.:)
Súly... Hát ezen a téren sajna vezetek... 19kg-nél tartok, kb ugyanannyi lesz a vége, mint a fiamnál, csak most +10kg-vel indultam. Vele 36kg jött fel, most remélhetőleg 26kg-nál nem több...
Állítólag nem látszik ennyi rajtam és a ruháimon sem érzem. A védőnő szerint vizesedni nem csak úgy lehet, h látszik lábon, kézen, arcon... Hát nem tudom, lehet, mert a fiammal a kórházból 15kg-vel kevesebbel jöttem ki, mint ahogy bementem... Remélem most is így lesz. Meg azt is, h most is lefelé mennek majd a kilók a szoptatással nem felfelé...