2011 januári babák (beszélgetés)
Hát azt Én sem tudom,de nagyon örülök neki:)Ulrtrahang szerint írtak ki két nappal elöbbre?Szerintem Én nem húzom ki a kiírásig!
Fosok rendesen:S:)
Szia! Üdv a fórumon:)
Hogy fogják hívni a Kis csajszit?
Hát ezeket 100%osan nem tudom sajnos de kifaggatom a barátnőmet, Ő 1 hónapja szült, és akkor tuti bizti lesz a válasz:)
Ruhákkal kapcsolatban én azt gondolom kisbodyt nem viszek, hanem kisinget,mert bodyt még nem szeretnék ráadni amíg le nem esik a köldökcsonk.
Én nem ismerem ezt a yale vizet, ez mi?
hát én most csutortokon megyek a dokimhoz és ultrahangra is, csak 38 hétben megyek ctgre, az a két unnep hete kozt lesz. :)
Azt szeretném még megkérdezni,hogy mennyi pelenkát, bodyt viszel be a korházba, és vinni kell babaápoláshoz krémeket meg ilyesmit is komáromba?
Esetleg azt nem tudod, hogy lehet e vinni azt a yale vízet a beontéshez? /lehet rossz nevet írtam/
Sziasztok:)Csatlakoznék hozzátok.Most találtam ezt a fórumot,olvasgattam és jókat mosolyogtam sok íráson:)
Én jan. 23-ra vagyok kiírva és a győri kórházban fogok szülni.A 3.babámat várom van két fiam és most azt mondták kislány lesz:D
Én még nem voltam ctg-n, még nem is tudom mikor megyek. Te már igen?
Szerdán megyek a dokimhoz, talán ad időpontot már arra is.
Bizony jó lenne egyszerre bent lenni!:)
Szia:)
Január 14 vagy 16 de ha minden igaz a császárt 2 héttel előbb megejtik.
Talán a jövő héten lesz fix időpontom:)
Csá!:O)
Ne aggódj...hamar le dobjuk:ODDD
Remélem....
Na, persze, de elképzeltem magamat egy ilyen elnyúlt pulcsiban!:))))))))
A babuci én a seggem, és a pulcsi:)))))))))))))))
én is X faktort nézem. :)
Semmi buli nem volt :( Végtére is nem koszontem el, mert naponta azért fogunk találkozni, mert 2 házzal arréb lakik édesanyám és nagyon sokat fogunk ott lenni. :) Azért nagyon furcsa lesz....