2011 januári babák (beszélgetés)
sziasztok lányok, annyit ítatok, hogy fél órámba telt mire visszaolvastalak titeket:-D üdv.hangy81 és gratula a 3.picihez, aki nálatok szerencsésen kislány...nálunk ő is pasi:-D:-D
nekem nagyon jó éjszakám volt, talán egyszer voltam fent, nagyon jól aludtam:-D
oltás:én már leírtam, én már másfél hónapja beoltattam magamat, mert erre kért a nőgyógyász...pedig én sem vagyok oltás párti, tavaly sem oltattunk...meglátjuk.
én már rettentően a finishben vagyok kedden, a 38.hetet töltjük, holnap megyek uh-ra kiváncsi vagyok, hogy megfordult-e Zsombor baba...remélem, hogy igen:-D
Kedden megyek dokihoz kiváncsi leszek mit mond???
Neked nem mondta,hogy elöbb meglesz a baba?
Sziasztok!
Csatlakozom hozzátok. Én sem aludtam szinte semmit az éjszaka. Elég rendesen jártam wc-re, meg úgy fájtam,mintha megjönne. Tökre beparáztam. Hasam is keményedik egyre többet.
Ma vagyunk 36+5 naposak. Még ki kéne húzni pár hetet.
Sziasztok:)Nekem is fájdogált éjszaka többször is görcsölgettem és oilyan volt a hasam mint a beton.
Pedig még kibírhatna legalább 2 hetet.
De ezek szerint nem voltam vele egyedül.
Jó reggelt!
Én is hasonlókat éreztem Benita anyuka!!!
Olyan fura érzéseim voltak, fájdogáltam, hasmenésem volt, alig tudtam elaludni, már tényleg azt hittem hogy éjszaka mehetünk, na és ettől persze úgy beparáztam hogy azért sem tudtam aludni
De lehet hogy az egészről a tegnap esti karácsonyi céges vacsi tehet?!
Bár van egy ismerősöm, aki jan.14-re volt kiírva és már babázik.... Azt mondták hogy a front sokaknál megindította a szülést.
Oltás: Nekem sem a gyerekorvos, sem a nőgyógyász nem ajánlotta, sőt azt modnták eszembe ne jusson!
Én sem vagyok oltás párti, de azért elgondolkodtam, de végül nem oltatunk.
Helló lányok:O)
Egész éjjel olyan nyugtalanul aludtam:O(((
Olívia is mocorgott ezerrel...:O(
Apa azt mondja,hogy lehet a front csinálja ezt velünk...nem tudom...éjjel még fájtam is....
Annyira sz@rok mint állat...:O))
Sziasztok ! Nálunk is leesett a hó, mindjárt keltem a párom, hogy menjen lapátolni, mert így nem jutunk ki az udvarból sem.
Oltás: Én spec nagyon oltás ellenes vagyok. Nekem anyukám mesélte, hogy pici koromban bármilyen himlőjárvány volt vitt a rendelőbe, hogy kapjam el. Sajnos egyiket sem kaptam el (még tiniként sem, ha valami ismerős himlős volt). Akkor még nem oltottak minket.Erre a terhesség elején csináltak vérvizsgálatot és kiderült mindkettőn átestem, csak valszeg nem pöttyögtem ki. Toxoplasmán sem estem át, pedig szó szerint nyaltam faltam az összes kutyát és cicát. Ezért én bízom a nem fertőtlenítünk agyon mindent és jó lesz az immunrendszere módszerben.
Tömegközlekedés: na most nagyon nem irigylem a bp-i kismamikat, mert tényleg sok paraszt van. A labornál pl kiírták, hogy terhesek, eü dolgozók és kisgyerekes szülők soron kívül előre mehetnek. Nem éltem még a lehetőséggel, de most tényleg siette. Erre beszól két nyanya, hogy majd megtudom, hogy milyen fájós lábbal sorban állni. (Megjegyzem eléggé látszott a pocim- múlt héten volt.) Közöltem vele, hogy biztos igaza van, de ő meg már nem fogja tudni, hogy milyen a 8. hónapban sorban állni, miközben valaki püföli a hólyagját. Láttátok volna a nyanya fejét.
Pedagógusok, szülők: Én a gyerek verést ellenzem, de 1-2 pofont én is kaptam. Mindig tudtam, hogy miért kaptam! Anyám elég szigorúan nevelt és nem is hülyézhettem le akárkit, vagy kocsmázhattam 13 évesen.
Azt persze nem tudom, hogy az én kislányomat hogyan fogom megvédeni majd attól a rengeteg rossz dologtól ami most terjeng...
Helyes!
Mi nem ismerünk Polettet, de nálunk is sok név azért esett ki, mert ismerünk olyat akit úgy hívnak és full idióta.
Érdekes nálunk a családnak tetszett (vagy csak nem hangoztatták, hogy nem)főleg a becézése tetszett nekik.
Inkább a barátok pislogtak rajta sokat
Van egy ismerősöm akit Polettnak hívnak és nagyon nagyon szép kiscsaj! És a név is nagyon szép, és még becézni is lehet!
Általában én párosítom a neveket az ismerőseimmel. Ezért esett ki nagyon sok név a fiú nevek közül is:)))!
Én is azt mondtam, hogy a Szüleim adtak nekünk nevet, most rajtunk a sor, nem rajtuk. Apám kitalálta hogy legyen Lacika!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
De pl Füst Milán neve fel sem merül bennük, mint az egyik híres Milán:)! Már beszéltük, hogy mostmár azért is Milán lesz!
Polett lesz a kis drága
Nyilván ez se tetszett sok mindenkinek, de erre meg csak annyi volt a válasz, hogy még szerencse hogy mi leszünk a szülei.....
Hogy fogják hívni a pici lányt?
Nálunk is ez lett volna. Apuci kicsi lánya.....
Fiú név nekünk sem volt. Ha lány lett volna a párom ragaszkodott volna a Fannihoz, még mindig ragaszkodik hozzá. Már jövő év végén szeretné ha megpróbálnánk megint. Mondtam, hogy éljük már túl ezt az egészet! Főleg mi a babával, és az első 3 hónapot!
Sose mondta senki, hogy könnyű lesz.... :-)
Nálunk kislány lesz, gondolom ezzel mindent elmondtam. Apa már betervezte, hogy én nevelem ő meg kényezteti.
Nagy segítség lesz már látom előre.... :-)
Mondjuk annyiból is jó, hogy lány lesz, mert csak 1 lánynév volt amiben egyetértettünk, fiúnévből semmi sem tetszett neki.
persze hogy elbeszélgetnék a tanárral, de úgy hogy a gyerek ne tudjon róla. Nem úgy mint mostanában, hogy a gyerek azt hallja otthon a szülőktől is, hogy milyen hülye a tanár!
A párom mesélte, hogy kapott a suliban egy pofont a tanártól, otthon meg kapta mellé a párját.
Én ezért is szerettem volna kislányt , mert apa kényeztesse, én meg keménykedtem volna. De egy kisfiú és az anyukája között más a viszony. De pedig nem szabad hagyni hogy a fejünkre nőjenek. A tesóméknál látom, bár most javul a helyzet, de egy ideig nagyon nehéz volt a kisfiával. De pl most Mikuláskor kapott egy csomó mindent. Távirányítós autót, meg minden lószart. Annyi játéka van, hogy egy ovinak nincs annyi. És erre az volt a gondja, hogy nem kapta meg a chuggington pályát.....
Jó mondta neki az apja, hogy akkor mindent visszaküldenek a Mikulásnak. Akkor már jó volt amit kapott az is.
De mi mikulásra sosem kaptunk csak csomagot! Én ezt nem értem, hogy minek. Na, és elgondolkoztam, hogy pl az oviba elmegy egy ilyen gyerek, aki kap egy csomó játékot, és elmegy az én gyerekem, aki meg kap egy csomagot, akkor milyen lelki sérülést okozok ezzel neki?
Szóval nem lesz ez könnyű már látom!
Én ha a napköziben véletlen kilógtam a sorból a gerincemre kaptam egy laza ütést, mondjuk nálunk nem éppen voltak kíméletes tanárok az általános iskolában, de volt is tekintélyük rendesen. A legrosszabb diákok sem mertek megnyekkeni az órájukon.
Így utólag visszagondolva ... nem volt rossz, de azért ha a tanár azért megütné a gyerekem mert kilóg a sorból, hát elbeszélgetnék vele az tuti, mondjuk én akkoriban nem mertem otthon elmondani, pedig csak egy-két pofont kaptam anyukámtól, hozzáteszem jogosan
az milyen hogy a 17 éves gyerek megveri a tanárt? mertük volna lehülyézni otthon a tanárt... Kaptuk volna...
Én emlékszem lehülyéztem a tesómat, és kaptam egy akkora pofont!
és ez sajnos mennyire igaz............
Remélem a mi gyerekeink generációja a normális felé fog hajlani
Én már nem gondolok bele ezekbe a dolgokba.
pl nemrég voltunk a gégészeten, és volt ott egy kislány. Egyszerűen annyi jutott eszembe róla hogy barbár!
Nincs megnevelve, olyan volt mint maugli. Milyenek lehetnek a szülei???? A nagyanyjával volt, aki közölte vele , hogy mostmár fogd be a pofádat........Aki meg értelmes embert nevelne a gyerekéből, annak meg nem jön össze a baba.