2011 decemberi babák (beszélgetés)
Ott menned kell amikor fürdetik, és magyaráznak, tanítanak közben! Egyébként meg próbálnának meg távol tartani a babámtól akár egyetlen percre is!
Apa is meg van bízva, hogy amikor kibújik Zalán, engem amíg rendbe raknak meg a kisfiával, és nem téveszti egy percre sem szem elől!
Amúgy nálunk az Istvánban születésükkor is ha apuka bevállalja, fürdetheti egyedül a babáját!
Totál bababarátok! Az van, amit a szülő akar.
Megvagy:)
Angol billentyuzeten van a gepen,ekezet nelkul behozott kb 6 veled egy nevu leanyzot es meg a varos is egyezett,de most atmasoltam a neved:))
3 nap az igen....és hogy állsz méhszájad tágul, vagy mondott valamit a doki?
Közben sütöm ám a csirkét, szorgoskodok. :D
Ugy ennék egy kakaós csigát...
Néztem kinek mit kell bevinni, én csütörtökön kukkoltam meg a szülészeten a papírt, hogy mi is kell. Alapból pizsit viszek, csak a szülésnél lesz hálóing. Szinte minden megvan, kivéve a hasleszorító, de lehet, hogy azzal csak itthon görcsölök majd.
Szcsgota titeket is nézlek, a gyerek takarít (ezt felírom a kéménybe,korommal).
Beszi nem talállak!!Rám keresel Szőcs Ágota nagy pocakról fel ismersz.
Ne csak a pocakodat bámuld Aisa itt vagyunk ám mi is.
Sziasztok, szép jó reggelt, és napot.
Éjjel nem sokat aludtam, gondoltam becuccolok a budiba,úgy is oda járok mindig. A pocaklakó persze éjjel a legaktívabb, most persze húzza a lóbőrt. Majd felébresztem >.<. Ma unalom lesz a köbön, gyerek megy szalagavatóra, a párom dolgozik. Marad a köldöknézés tükörből.
Gratula a 36.héthez.Mi tegnap töltöttük a 37!!!
Hát az biztos nagyon jó nekem is,hogy rátok találtam!És hálás is vagyok nektek nagyon.Így röpül az idő és mindig van aki segít vagy csak ír pár jó és kedves szót.Szóval szupik vagytok mamik. :DD
Gabica csak óvatosan a nagy pakolással.
Jó főzést mindenkinek.
Sziasztok!
Visszajöttem kicsit mielött nekiállok az ebédnek, most ment el barátném, mondta hogy lehet hogy ő is csatlakozik hozzánk, mert otthon van egész nap egyedül szegény.
MA töltöttük ám a 36. hetet. :)
Sziasztok Lanyok!
Kerek husilevest Aamer...en gombaleves merenyletre keszulok es krumplistesztara,jon ket regi lakotarsam ma delutan,egyebkent tok egyedul lennek en is egesz kesoig.
A parom mikor az este haza jott mondot valamit ami a birosagon tortent csak en nem voltam bent...nem kicsit felzaklatott.Mi fizetunk az ugyvednek azmeg nem vegzi rendesen a munkajat,tuti kiosztom ha meg egyszer talizok vele.Szoval ezert nem aludtam.
Kisasszonykam mocorog...sztem nem nagyon akarja kidugni az orrocskajat,pedig ma van a legjobb baratnom szulinapja:)
10 ora es mar K.O. vagyok..megborotvalkoztam..meg a tukorbol sem lattam:(de kesz lett valahogy:)
Itt nem preferaljak a mellszivo hasznalatat 3 hetig..nem viszem be igy a korhazba,de itthon ugyis hasznalni fogom...mindent a csopsegert.
Tegnap taliztam egy Anyukaval,akkor vett eloszor tapszert,3 honapos mult Jasmin-ja..azt mondja nem eleg mar a tejcsije neki.Megjegyezte nem soal elotte,hogy meg ma nem evett,ez volt fel 1-kor.Mint gyakorlatlan anyuka az osszes otlet,lehetoseg,alternativa eszembe jutott amit addig hallottam,mondtam is neki..hulyen ereztem magam,mintha olyanba szolnek bele amihez nem is ertek.Volt egy erzesem,hogy nem is banja ha tapszereznie kell a babat.Nem csodalozom hogy nincs teje ha nem eszik iszik rendesen.
Mindenkinek szep napot!Puszi a pocaklakoknak!
Zebrat nem lattatok ma?
Ekkora pocakkal jól is néznék ki harc közben egy 200kilós disznóval :DDDDD
Kapaszkodnék a füleibe, azt rodeóznánk egy sort :DD
Na, most Kismamik megyek egy picit ki, udvar takarítás így délelőtt, majd délután meg következik a benti meló :D
A bentit már jobban várom, mert akkor fel tudok hamar-gyorsan jönni ide hozzátok..
Teljesen tönkrevágjátok az embert, nem haladok 1-ről a 2-re, állandóan azt lesem, mizu itt a fórumon!
Aztán minden babócát benn tartani, míg nem jövök vissza :DD
Imádlak Ám Titeket :)
Később leszek,addig is puszi!!!!
Most megjelent a lelki szemeim előtt ahogy elkapod a nagy malacot! :DDD
Egy kicsit irigy vagyok ám,én is én is akarok disznóvágást.
Aha azt hittem a fürdető szerekről beszélünk!!Mondjuk így,hogy mindent vinnetek kell tényleg nem sok.Mi kapunk hálóinget is csak papucs kell apának ha nem akarja azokat zöld micsodákat mindig föl meg le venni.
Nekem meg tegnap jutott eszembe,hogy szerintem nem lesz elég a textil pelus amink van!!!
Nálam még nem tudom, nekem elvileg anyós főz...
A süti viszont fix. Mézes zserbó, bejglik, pogi :DDD
De engem már sokkal jobban foglalkoztat a jövőhét :) DISZNÓTOR lesz nálunk, lesz hagymás vér, meg csinálunk töltött kápit, meg friss tepertő, meg minden-minden :P :D
Már alig bírom kivárni, legszívesebben már most elkapnál azt az óriási malacot :D
Nah pont erre gondoltam!!!!!!!! Nekem tegnap nem szabadott az orromat sem kidugnom mert csúszik minden.Na erre látom megjött a póstás,mondom apa sehol jól ki osonok.Szerinted pont akkor állt be a garázsba mikor nyitottam ki a postaládát.Kaptam is fejmosást érte.
Nekem mindig a vegyes színű karácsonyfa az igazi.Nálunk gyerekként mindig az volt és nekem ez a hagyományos.De a lila-arany párosítás jól hangzik.
Karácsonyi menü??Szenteste mindig apóséknál De most ha minden igaz akkor anyukám itt lesz velünk Ő majd össze rittyent valamit.
Nálad??
Én pont azt néztem a képen, hogy szerintem tök jól elpakoltad a cuccokat, nem is olyan sok így, hogy mindent Neked kell bevinni... :)
Praktikusan csomagoltál..
Már a kellékeket... törölközőt, kifogókat, textilpelust. És ugye midnenből kettőt, mert ha az első alkalommal lepisili vagy véres lesz vagy akármi, akkor ott kell legyen a másik... Szóval ez a rengeteg cucc.
Jah nálunk a szülőszobába is saját ruha kell, meg a hozzátartozónak papucs, az osztályra már pizsama nem hálóing..... hát vannak elvárások!
Amúgy lehet csalóka, de ezek nagyon pici táskák ám! A minibőrönhöz tarozó "készipoggyász" tatyók!
Nem olyan sok! Meg ebből apa haza is hoz ami már aznap bepiszkkolódik.
Max. eltérdelek, mint tegnap a fügén :DDD
Holnap megyünk megvenni a karácsonyi ajándékokat és az izzókat is a fára :D
Nem várunk vele, mert látnom kell mit veszünk, ha viszont lebabázok, akkor ugye nem látom... :D
Kinél milyen színű lesz a karifa?? Nálunk lila-arany :)))
Karácsonyi menü? :P
Beszéljünk másról??? Ok! A mai napra terveim??????? Erre elkezdtem bőgni, azóta meg röhögök saját magamon!
Most még itt ülök a gép előtt, szerződést fogalmazok, és ha eldurran az agyam, akkor felnézek ide, de közben elkezdtem takarítani is, bár hétvégén megvolt a nagytakarítás, de a konyhát még nem mostam le!
Meg ugye a heti porszívózás, portörlés, felmosás... Mindez 200-300 m2-en kb!
Szóval ez a mai terv! :DDDDDDDDD
Tényelg másról beszéljünk!
juj az nem jó!!!Mindent kell vinni!!Nekünk csak cumisüveget meg mellszívót,pelust és popsitörlőt kell vinni.
És milyen fürdetőt viszel??Mert ugye elvileg gyógyszertárit kell használni de azt csak szülés után írják föl.
Csillagom!!!!!!!
Telefon nálam, bármi van, riassz!!! :))
Jaj, de jó lenne, ha a kisasszony kibújna :)))
Hahóó :)
Itt-itt... Csak kicsit visszaaludtam, most meg eszegetek.. :P
Hát, másfél oldalt termeltetek reggel óta.. -.-'
Nos: Ma megyek udvart takarítani, aztán teraszainkról leviszem a muskátlikat a pincébe, és már teszem fel a karácsonyi izzókat :DDD
És van egy mászó Mikunk, azt is teszem ki :D
Finiket főztök, én ma "csak" darázsfészket csinálok, holnapra tervezek igazi ebédet, mert ma est 10ig dolgozik a párom, mire hazaér,már nem akar enni...