2011 decemberi babák (beszélgetés)
Köszi Szuniko párja a jelentést,már mindenki nagyon izgult hogy mi lehet velük!Nekem is már reggel az volt az első gondololatom hogy vajon meg van e már a kiscsaj.
De ezek a bébik ugy látszik szórakoznak velünk a multkor Petráékért izgult mindenki most meg Szunikoért erre mind a kettő csak vaklárma volt.
Niki azért ha gépközelbe kerülsz azért majd írjál,vagy most már bennt fognak a korházban?
Csak mert akkor ha a napokban szülök akkor lehet hogy találkozunk!
Jó reggelt mamik. :D
Azt hittem bővültünk egy babával.Aztán lehet,hogy igen csak még nem tudunk róla.De üdvözölhetünk egy apukát a körünkben.Köszönjük a tájékoztatást.És drukk drukk ezerrel!!!!!!
Gabicaaaaaaaa végre végre apával leszel egész nap!!!!!!!!!!!! Szép napot nektek. :D
No meg mindenkinek.
Jó reggelt kismamik!
Hogy vagytok?
Mindjárt megyünk ctg-re, majd délután leszek megint!
Igen, olyan endoszkópszerű szerkentyűvel nézik meg a burkon keresztül a magzatvizet, de ezt csak annak lehet, aki nyitva van.. még nem is hallottam, ilyen vizsgálatról, a Szent Imrében anno nem csinálták.
Na, igen, jó lenne hallani Szunikóról!
Lehet, ezóta már megkapta a Babócája az első puszit a családtagoktól :D
Megyek ám én is aludni, Kedvesem már alszik :)))
Nagyon elfáradt ma, úgyhogy álomba simogattam, de nekem valahogy nem megy az alvás...
Még kicsit szörfözök a hoxán, aztán csuccsantok :)))
Jóéjt, szép álmokat, Szuniko megy a drukk!
Már biztos alszik mindenki.
Jó éjt csajok
Szunikó drukkolunk nagyon.
Nagyon jó, csak ajánlano tudom.
Egyszerre gondoltunk Szunikora :)
Mar letoltottem,csak nezni kell:)
Szuniko megy a drukk ezerrel:)Az ero veled van!
es mi is lelekben!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nemsoká jön haza a Kedvesem, még nem ért haza....
Szuniko-ról semmi hír????
Jaja pont most akartam én is ezt írni!!!Lehet bővül a csapat egy babóval???
Aisa most,hogy mondod én sem dugtam ki ma az orrom a levegőre.:((
Nálunk most is megy a buli!!!Pocak buli van. :D
Hahó!
Szuniko-ról semmi hír???
Baccus, lehet, hogy már a szülőszobán van?????? :O
Jaj...
Most teljes stresszben vagyok...
Fotó lesz, természetesen! :)
Nekem is mindig aktív Jázmin, fura is ma, hogy nem hullámzik egész nap. :) De azt mondta egy Anyuka, aki a harmadik babáját pont tegnapra várta, hogy a szülés előtti napokban már nem annyira aktívak. :)
Na az tuti szép lesz!!!Majd kaphatunk képet róla???
Akkor csak Ádika volt aktív ma.Tegnap éjjel azt hittem eltöri a bordáimat ma meg reggel olyan mozdulatokat láttatott mint aki söpröget.
Apa azt mondta,hogy tegnap este búcsú buli volt ma meg kitakarított a buli után.És holnap jön már hozzánk,közénk!! :D
Ma az én Picikém sem túl aktív (magához képest).
Én is mászkáltam ma egy kicsit, jól esett. Most rakom tovább a puzzlet (1000 darabos), két tündér van rajta, Jázmin szobájába lesz majd bekeretezve. 2-3 nap múlva leszek kész, mondtam Neki, hogy várja meg míg elkészülök. :)