2011 áprilisi babák (beszélgetés)
néztem a pennys akciót,de szerintem drága,mert kevés van a csomagban.
mi múlt 7en vettünk dmbe dobozost 15%pampers termékre+15%végösszegesre,ami volt a nők lapjába.párom még tudott szerezni,pedig már elpakolták,hogy visszaküldik a magazinokat.én hülye vetethettem volna több újságot is 200,-ért.azért+éri a végösszeges kupon!
alig aludt a drágám,2féle tejpépet is kifujta,cici se kellett fÜrcsi után bealudt nem csoda hisz már régóta fent volt.
pamoabf.sze:köszönöm!Lara inkább csak kérleöen sir és folyik a könnye most is alszik tuti érzi a minuszokat!!!
Barbi:minuszok jönnek tuti ezt érzik
Köszönöm!
Nálunk is így van. A nappalok jók, de az éjszakák...
Most az Aludj jól gyermekem című könyv praktikáival próbálkozom. Remélem célra vezető lesz. A múlt éjjel éjféltől 3-ig fennt voltam, de nem vettem ki Zsezsét az ágyból. Ha sírt átmentem és megnyugtattam. Ha beválik leírom az egészet.
Most megyek, mert felébredt.
Sziasztok!
Az éjszakáink még mindig ramatyok nekünk is. Nappal semmi gond,de az éjjel...ááh :(
Sorly grat a második fogacskához is! :)
Itt ma nincs hiszti, szerdán viszont egész nap csak sírás volt.
Évi!Örülök,hogy kész lett a sír!És áttudom érezni a helyzeted!Sírd ki magad,ilyenkor az tesz a legjobbat!!
Az újonnan érkezőket üdvözlöm!
most a járókás ügyem rendeződött
de az ugrálós kompot még mindig nem kaptam+
oda 8700,-et utaltam 26án
,,beteg volt a kislány bla bla bla" sajnálom,ha tényleg így volt. de nincs a családba valaki aki feladta volna :-O
odaért a babakocsi,aki attól rendelt,akitől én ???????
Nagyon ügyes Lili, hogy ilyen jól viselte a szurit! Szépen gyarapszik és gratulálok a forgáshoz!
Tesóddal mi a helyzet?
Jó reggelt,
már megint nem tudom mi van Danikával, de tegnap du 6 óta nem volt hajlandó szopizni. :( Így most cumisüvegből adom neki lefejt tejemet. Egyszerűen nem értem miért történik ez meg velünk kb. 2 havonta... Lehet megint a foga? De semmit különöset nem látok az ínyén. :( Minden szépen rendben folyik és egyszer csak a soron következő szopikor megveszíti magát és ordít, ha oda akarom venni. :( Totál szét megyek ezen, miért csak nálunk van ez, mit rontok el??? :(