2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Tele vagyok jóhírrel! :) Tegnap megvolt a szuri...és a lánykámnak egy hangja nem volt!!!Annyira büszke vagyok rá!És láz sem volt,meg nyűgösség sem...csupa szuper csajom van! :) <3
Ja,kisszilvi,ez az agyhártyagyulladás elleni oltás volt... :(
És a másik hatalmas hírem,hogy Lili forog a hasáról a hátára!!! Jaaaaj,olyan ügyes! :)
Ja,volt méreckedés is... Lili 7870g és 67,5centi!Egy hét alatt 170g és 0,5centi a pluszunk! :) Szóval megnyugodtam,hízunk szépen! :)
én probálom tartani a 3-4 orás evéseket és ez sikerülni szokott!
inni nemiszik semmit csak szopizik!néha csak pár korty és ennyi elég a szomjuság ellen!
Jó reggelt Mindenkinek! Az éjszakánk viszonylag jó volt, fél 10-től fél 6-ig aludt. :) ez már haladás.. :))
andi-bebi az előbb azt kihagytam, hogy nálunk sajnos nem működött a kezdetektől sem a 3 óránkénti evés, szerintem hamar emészt a gyomra. :(
az ivással is gond van, sokszor egy decit sem iszik meg napközben. Vizet abszolút nem iszik, így próbálok almalevet hígítani, meg csipkebogyó teát..
3 bébiétel?miket adsz neki?mi max 1 gyümölcsöt eszünk, az ebédet én készittem neki!
holnap csirkehusi+alma+rizs,vagy sütőtök +csirkehusi
Én biztosan nem és mi a cukrot is kerülni fogjuk, a Férjem cukorbeteg, meg a nagyszülők is.. Inkább már most se ismerje meg az édeset..
Nálunk 2 napja már 3 bébiétel megy el egy nap.. van étvágya.. :D
jolvan ügyesvagy!!!
énis adok gyümit+tejpépet+főtt kaját de boginak a cicizés a minden!!!
kíváncsi leszek+kapod-e!!!!!!!!!!!! azért szurkolok!
reggel az lesz az első nézem+jött-e a pénzem!
szoptatok,de már többször kiváltom más kajával
fél5kor cici aztán fél9kor kelt cicizett aztán 10órakkor tejpép 11kor cici 12fél üveg hipp 2kor cici 4kor tápszer 6kor tejpép
kap 1dl teát +vizet is közben
kb minden napunk ilyen
éjjel is kel,mert meleg van
eddig 1*aludta végig az éjszakát
hát igen ezek a dolgok is tartalmaznak tejet!!!!
és ha jobban belegondoltok akkor ezek a mai tejek amiket az üzletekben lehet venni már kevesebb tejet tartalmaznak mint régen!
én a fiuknál 14 honapos kortól adtam tejet (boltit)boginális kb ilyentájt tervezem bevezetni!
Barbi te még szoptatsz?Én még igen!az elmult 1 hétben kicsit kevesebb volt a tejcsim,de mostmár megint elég neki.
tegnap lemérte a védőnő 7480g és 71 centi
olvasom sokan nemakartok tejet adni a babának csak 2,5 éves koruk után!
és akkor turo-rudit,joghurtot,sajtot,krémturot,túrot stb sem fogtok adni???
Nálunk is volt napirend, de ahogy elkezdett ülni és mászni, teljesen felborult, totál más lett az alvásigénye.. azóta nem alszik normálisan.. :(
Nekem már megeszik 1 üveg húsos bébiételt simán... sőt még néha reklamál is, hogy nincs több... :DD
Tejet én sem fogok neki adni legalább 2,5 éves koráig még akkor sem, ha kigyógyulunk az allergiából..
A távirányító, telefon nálunk is az, amire rögtön vetődik, ha meg véletlenül a földön hagyom a szőnyege mellett, akkor villám gyorsan odakavar.. ma feltérdelt a kanapé mellett, kíváncsi leszek mi lesz a következő mutatványa.. :D
Szia Sorlyke!:))
Barbi!Örülök,hogy visszakaptad a pénzed!Azon izgulok hogy hétfőn megkapjam a babakocsit.
sziasztok!
látom zajlanak az események!
mi jolvagyunk Bogi éppen a nagyszobában játszik!Tegnap elövettem egy kupac játékot amit még a fiuk használtak!kejfel jancsi ,bugocsiga,ugatos kutyus,bébitelefonok,clemmy lego stb.jol eljátszik velük!
mi ritkán eszünk üveges kaját ,általában főzök és ilyenkor készittek boginakis valamit!ma borso+pulykahusi+krumpli+répa a menü!
én még nemadok neki olajat mert emlékezetem szerint8 hónapos kortól lehet bevezetni nekik!persze van aki már ad!
Tojássárgát is csak később érdemes bevezetni!!!