2010 PIC (beszélgetés)
Szia! Norkának is feszesebbek az izmai a vállában, karjában. Mi is járunk hetente gyógytornászhoz masszírozza sokat sír még most is. Én 4,5 hónaposan vittem először nem akarta a kezét rendesen használni nem fogott úgy ahogyan kellett volna és megijedtem. Ma már kúszik, mászik igaz még inkább egybe csinálja a kettőt. Feláll, ha valamiben megtud kapaszkodni és most próbál felülni is. Még kell egy pár alkalmat mennünk, hogy a ügyesen másszon, ahogy kell.
Sokat segített nekünk a gyógytornász. Nektek is biztosan látványos lesz a változás.
Dóri
Jaj igen, otthon felejtettem :( Hát igen ha egyedül kell mindent csinálnom akkor káosz a fejem. Na remélem azért meglesznek 20db koraszülött pelus nélkül is, bár szívesen odaadtam volna.
Az a másik anyuka nagyon kemény, hihetetlen hogy 37 hétig bírta. Azt nem tudjátok hogy amikor mi szültünk az a hármasikres anyuka hány hétre szült? Nem tudom a nevét de biztos tudjátok kire gondolok
Az a lány (Meli) a Feri unokatestvére, a fiúk leendő keresztanyukája.
Igen, nagyon kedves velük, imádja Őket.
Ferencem megmarad.
Jó,hogy ilyen ügyesek a fiúk! Nem lesz semmi baj! Ha valamin aggódni kezdek,próbálok arra gondolni, hogy amikor a PIC-en voltunk, ahhoz képest micsoda hihetetlen fejlődésen ment keresztül Lilike. Ez Nálatok is így van. Megoldandó problémák pedig mindig lesznek!
Nagyon jó volt látni Téged és a fiúkat. Nem is hasonlítasz arra a folyton aggódó anyukára, akit a kórházban megismertem. Kivirultál te is,és a férjed is!Sok örömötök lehet a fiúkban! Egyébként ez mindenkire érvényes! Micsoda csoda ennyi egészséges kisbaba! A szondázások, szaturáció-esések, stb.-hol vannak már!
Bocs,ha valakit akarata ellenére emlékeztettem erre az időre, de nagy elégedettség töltött el, hogy ezt leírtam, átgondoltam!
tényleg jó volt a tali, mi kicsit késtünk, de a gyerekeket nem akartam kelteni hamarabb, mert most állunk át arra, hogy az ebéd utáni alvás a nagy alvás, a délelőtti csak rövid szunyóka. Ennek ellenére a picnic-ről hazafelé már a babkocsiban bealudtak (3. alvás aznap). Anyuka tervez, gyerekek végeznek... :-)
ma voltunk Bod Máriánál. Bence nagyon ügyes, koránál fejlettebb (most 5,5 hónaposak korrigáltan), Ádi fiamnak kell a torna, elég feszesek még mindig az izmai sajnos, ezért nehezére esik a támaszkodás, megfordulás. A gyógytornász vígasztalt, hogy ne aggódjak, mert rendbe fog jönni, de azért én annyira aggódom, hogy őrület. nagyon sokat forgatom, meg sokat van hason is, amíg bírja. Egyébként értelmi szinten minden ok, csak az Ádinak van ez az izomtónus zavara. Lehet összefügg azzal is, hogy ilyen nagy baba, nem kövér, csak nagy, de arányos, mert hosszú is hozzá.
Olyan jó volt látni a sok ügyes babát. Bence elleshette valakitől, mert mióta hazajöttünk a picnicről, elkezdett négykézlább lenni, a fenekét feltolja és hintázik előre hátra. :-)
Sajnálom, hogy Szilvi nem jöttetek. Majd legközelebb.
Kriszti, remélem Feri jobban van, nálunk is sok a darázs a kertben, nagyon kell vigyázni a gyerekekre is.
Az allergiásoknak jobbulást kívánok
Na megyek káosz van a konyhában, rom-talanítok.
Kicsi babákkal így van ez.Lilike már akkor teljesen kidőlt, már az étterem előtt aludt. Nekem a szemem dőlt ki. A szél odahordta az összes pollent a környékről,aznap éjszaka 3x max.1 órát aludtam a bedugult orrom és a folyamatos tüsszögés, szemviszketés miatt.
Ha nagyobbak lesznek a babák -és végre jó idő lesz- több időre is tudunk találkozni. Nektek sokat kell utazni,megértem, hogy nem érdemes rövid időre jönni.
Szegény Feri,jobban van már?
Én nem beszélgettem azzal a lánnyal,aki Veletek volt.Ki ő? Nagyon aranyos volt Danival!
Na, a következő talin készülő képeken a fele brigád már fogas vigyort fog nyomni.
Jó volt, szép volt, szeles volt.
Megint mi maradtunk legtovább :), a kocsinál Ferencemet megcsípte egy darázs, (tegnap ügyelet) Bende szeme bedurranva, de azért tényleg jó volt. :)
Móni, tök jó hogy jöttetek, olyan jó volt Titeket is látni végre!!
Tudjátok, akit emlegettem 3as ikrest, már bent fekszik a kórházban.... a szobatársa szintén zenész. A szobatárs 37. hétig húzta (pfúúú), és a babák 2100g, 2300g és 2500g súlyúak lettek. :)
(hihetetlen, nem??? 3gyerek, 3burok, 3lepény...) nagyon kemény!!
Timi, nekem is csak most jutott eszembe, a pelusok otthon maradtak??? :))
Tényleg nagyon jó,hogy találkoztunk,és a Kopaszi-gát is fantasztikus hely.
Babával/babákkal nem mindig könnyű programot szervezni,alkalmazkodni kell hozzájuk,ezt szerintem mindenki megérti.Mi is eljöttünk fél hét után. Lényegében mindenki pakolt akkor,hiszen a gyerekek elfáradtak.Majd ha nagyobbak lesznek,többet bírnak!
Szuper,hogy minden baba milyen egészséges és édes lett!!!Persze,hogy mosolyogtak az arra járók,hogy ennyi csoda egy helyen!!!