2010 októberi babák (beszélgetés)
én a dióhéjról hallottam a legjobbakat és azt is használom. nagyon egyszerű, mert van hozzá egy pamut tasak, abba bele kell tenni 3 db-ot, ami 3 mosásra elegendő. ha meg fehéret mosok teszek a mosószertartóba egy kis mosószódát és hó fehér lesz minden.
én is nemrég próbáltam csak ki, de nagyon megszerettem, mert olyan puha lesz tőle az anyag, mint amikor megvásároltad anno és nem kell annyit vasalni sem :))))
Kérdezni is akartam tőled,h.múltkor ha jól emlékszem te írtad,h.mosódiót használsz ugye?
Ma hajnalba azért bújtam a netet.
Van ahol mosódió filter van,v.folyadékba,v.mosódióhéj.Melyik a jó?
egyébként igen, csak hiányzik az inspiráció :)))
ja és még vagy 20 rajzot is kell készítenem, perspektívikus, meg mindenféle ábrázolás...imádom, de az aztán a pepecs meló :)))
most találtam rá.
van ott egy klassz kiságy arra gondoltam alkudni.
1.Palóc népművészet
2.Balaton felvidék
3. A fa (fajtái, használata a kezdetektől napjainkig, feldolgozás, stb...)
4. A nappali (funkciói régen és napjainkban, bútorok, nyílászárók, fekvés, színek, rejtett útvonalak, stb...)
igen, mi egy idősek vagyunk:)))))
neked is gratulaaaaa!!!!!
Elbólintottam egyet.Hát én is többet tervezek,mint amennyit megvalósítok.
Mi is ma vagyunk pont 30hetesek.
Lyana biztos sok hideg dinnyét ettél nem?
Nekem sincs kedvem semmihez,de pár helyre el kéne mennem a városba.
most kitaláltam, hogy pihenőszéket kellene venni a kiscsajszimnak. azt nézegetem.
ti veszek?
nekem meg írnom kellene a szakdolgozatokat, de még el sem kezdtem...
én is inkább fekszem és netezek...
nekem is annyi minden tenni valóm lenne. még is csak netezek meg alszok. max. főzés és mosás. tiszta szégyen már:-((
fáj a torkom:-((
nekem pont a semmihez van kedvem :)
bár néha lelkifurdim van, h semmit nem csináltam a nyáron, elhatároztam h elolvasok min. 3 könyvet, ebből eddig kb 3 oldalon vagyok túl :)