2010 októberi babák (beszélgetés)
hú már voltam boltban, a szomszédban szilváért, meg már egy adag mosott ruha ki van terigetve.
vettem laska gombát abból lesz gombapöri ebédre.
de rohadt meleg van. alig kapok már levegőt:-(((
szia:-))
na akkor már kezdődik a vissza számlálás a munka világából.
igen azt a kiságyat néztem szöszi.
Pont most beszéltem meg a főnökömmel, hogy 23.-án leszek utoljára, aztán kiveszem a maradék szabimat, ami 3 hét, utána Tp.
Sziasztok!
Berhukri te meddig gondoltad a munkát?
Nálunk ez már nagy dilemma!
Dolgozok, este meg már semmi kedvem gépet kapcsolni otthon.
SZiasztok! ELindulok a körútamra.Pihenjetek sokat.
Szia!
Hol jártál mostanában?
Ezt én is néztem minap de a mintázata nekem nem smakkol,főleg az alján.
köszi.Akkor megnézem ma ott.Mert mindenhol még száll.-i ktg-gel kéne számolnom.
szia!!!
én meg most lelépek egy kicsit, nemsokára jövök vissza!
pussz mindenkinek
Jó reggelt! Már megint lemaradtam egy napot. Na majd ha otthon leszek (még kb 2 hét), nem leszek így eltűnve.
na ez nem volt érthető...szóval nem dobozban, hanem tasakban van a mosódió is asszem 500g és benne van a mosó tasak is :))))
van hozzá, benne van a dobozban. kék színű a nagy tasak (anyagból van) és rá van írva egy címkére, hogy indiai mosódió
és a dm-es csomagban van hozzá mosó tasak vagy azt külön lehet venni?
hozzál nekem légyszi dinnyét!!!!
[link]
nekem ez annyira tetszik, pedig nem vagyok hálóinges, de ez édes. lecsatolható a melltartó része és nem is drága
Bükk kiságy pelenkázóval,ezt nézted?
én azt hiszem felöltözöm és elmegyek a boltba.
addig is puszi
én a neten nem is néztem az árakat, csak a funkciókat
szivi :)
a DM-ben vettem, ott 3000 ft a nagy tasak, az nagyon-nagyon sokáig elég az tuti :), de asszem lehet ott próbát is venni, ha gondoljátok azzal is lehet kezdeni.
amiket vettem használt (újszerű) babarucikat minden anyuka azzal mosta és nem foltosak, pihe-puhák és nem is bolyhosak. környezetbarát és hipoallergén.
a saját ruciainkhoz öblítőt hsználok és sokkal jobb az illata, mert nem keveredik a mosópor illatával. a babykének meg majd illóolajjal illatosítom egy picikét.
Guapa neked ingyen is kiszállítják nem,találtam olyan oldalt.Bár az árakat annyira még nem hasonlítgattam össze,mert annyi féle mosódió csomag van,h.azokat olvastam,h.mibe mi van.
Én a hétvégén akarok hálóinget, melltartót meg a többit vásárolni.
Azt terveztem,h.bemegyek a kínaiba és nézek hálóinget,meg szoptatós melltartót ,ott próbálni is tudok.Aztán kimegyek a piacra és összehasonlítom ,h.hol mennyi aztán megveszem.Délután meg felmegyek Sopronba,mert ott van DM.Ott tanácsoltátok az eldobható bugyit.
Jó sok minden van rajta,most azt nézegetem.
én is át szeretnék állni a mosódióra, hol érdemes venni?
További ajánlott fórumok: