2010 októberi babák (beszélgetés)
Nem tudom... titkos vágy hogy fia is legyen?
Nem vagyok jó álomfejtő.
:DDDDDDDDD
Képzeljétek el hogy apa már kétszer álmodta végig a szülést. Mind a kétszer kisfiunk született és még az arcát is látta. Mit jelent ez?
nekem meg nincs kedvem főzni....
küldj egy adagot és megisszuk együtt.
:-)
Én megint 3-szor voltam fent wc-n. Mindannyiszor felébredt Laura és jókat ficánkolt odabent. Most is tombol:-)
Szombaton a 20 éves sógorom látta ahogy az egész pocakom mozgott erre - arra. Teljesen kész volt. Azt mondta hogy rémísztő látvány, mintha Alien akarna kibújni:-) hahaha
Igen szóltam Laurának hogy beszéljen Levivel hogy hagyjon téged egy kicsit pihenni.
Szia Bowris!
Szóval éjjel nyugi volt? Akkor tudtál aludni.
Berikém még mindig sehol a festő? Szép:-( Hívtad már?
Egyél valamit.
Hátha hamarosan befut....
szegény jó sokat idegeskedsz a festő miatt. De a kicsi tudja, hogy az anyukája akar elrendezni mindent és addig nem fog kibújni még kész nem leszel vele!!!!
Jó reggelt!
Éhes vagyok én is! Festő még nincs:)
eltűntetek? remélem csak azért mert Lyana hajat vasal Berihez meg befutott a festő....
Én éppen eszek, kakaóscsigát.
Levi is felébredt. Lyana Laurád lehet tényleg beszélt Levimmel, mert este lecsitult és nyugi volt egész éjjel!!!!!
Szeretem a halvány zöldet. az olyan nyugtató.
megyek megcsinálom a hajamat.
addig is drukk hogy ott legyen a festő.
Na ilyen nyilalás nekem is van. Sokszor alig bírok menni miatta.
Hidd el mindjárt ott a festő. Milyen színre is festi a szobát?
Hogy vagyok?
Furán. Enyhe mensis érzés az alhasamban és a derekamban. Ennyi. Autóval megyek be, muszáj a postára és a bankba menni:-(
Te hogy aludtál?
Jó reggelt!
5-től fenn vagyok. Csináltam apának kaját és útnak indítottam a munkába. Hajat mostam. Most kajálok. Majd szárítás és hajvasalás.
Be kell mennem a városba is ma. Meg mosás lesz a program és vasalás.
Berikém szorítok, hogy ott legyen a festő.