2010 októberi babák (beszélgetés)
sziaaa!!!
na, örülök, hogy jobban vagy!!! :)))
az én pasim akkor tök normális, nem is értem miért nem jön ki vele anyuka, mindent megcsinál és nagyon odafigyel rám (ránk)...kicsit hisztis a természete, de ez a legkevesebb én úgyis tök nyugis vagyok :)))
a babarucikat lehet, hogy le is mérem majd, úgyis centiben tudom meg majd a méretét :))), így legalább biztos jó lesz neki, amit apa behoz :)))
Én is robbanósabb vagyok mióta jön Levi. Ám ahogy kiderült én nem dolgozok, mert nem lehet (kórház) és azóta most mosogatott 2. alkalommal és tegnap porszívózott először....szóval és sem hagyom ám rá a munkát sőt...
Nekem is belyukad a hátam a derekam kész káosz...nem mondom minek...
Úgyis csak az lenne hogy de Levinek nem lesz baja ugye?
Nem zavar, hogy ilyeneket írsz, szívesen meghallgatom.
Én is elterveztem hogy mennyit fogok olvasni. Semmi sem lett belőle:-(
Igen Laura készülődik kifele. Még bennt kellene egy kicsit tartani azért.
Akkor pihizzél ám.Akkor Laura késztelődik!Ez jó.
Én tök jól elterveztem,h.terhesség alatt,németet fogok tanulni,de ennyi hónap után még nem nyitottam ki egy könyvet se.Úgy elrohant az idő.
sziasztok!
Itt vagyok én is.
Már jobban vagyok! Igaz még mindig érzem a pocakom de már nincs görcs. Jósló volt megint.
Én terhesség alatt hamarabb robbanok,de amikor kitakarítok vmit,akkor biztos bejön és össze van cseszve,és vagy lenyelem,v.rohadtul kiosztom.
Én nem szoktam neki panaszkodni semmiért,még azt se tudja,h.fáj a derekam.Én megcsinálok mindent amúgy még a mindig a kertben is.Csak néha jól esne ha önmagától eljutna odáig,h.segítsen-e vmiben.Nekem ennyi elég.(Én azt is megértem,h.sokat melózik,de csak egy kérdés,nem kell csinálnia).Bocs,h.ezzel traktállak.
Ilyenek ezek a férfiak! Nagyon öntörvényűek tudnak lenni.
De velük kerek a világ...Bár néha úgy érzem olyan mintha egy kisgyerek lenne. ugyanannyi gondoskodást, kiszolgálást igényel mint egy 5 éves. Bár volt olyan pasim előtte aki meg túl önálló volt és az sem volt jó sőt...
Tegnap én is beszóltam neki.
Mert kitakarítottam a szobát,letörölgettem,kiporszívóztam és mondtam ,h.tegye el a porszívót,mert egy olyan helyen van ahol bujkálni kell.Utána szóltam mégegyszer,h.nem kötelező akkor elteszem én,aztán eltette.Sőt akkor jött be szecskázni a szobába,azt hittem,h.falnak megyek.Az ajtó üveges,és azt fóliázta,csak úgy potyogott a szemét.
Szia!
De jó neked!(Én életembe egyszer voltam moziba,de nem a párommal)Neki sose jut ilyen eszébe.Hát akkor te jól bírod az ülést!Jó mozizást!
Jó mozizást! helyettem is nézz valamit!
Lyana üzeni már jobban van!
én kimorogtam magam és mondtam hogy jó nem csinálok semmit, ha azt akarod hogy rend legyen hajrá...
Elmosogatott és utána jött hogy ügyes voltam? tudod mint egy kutya aki széttépte a gazdi cipőjét...Már nem is haragudtam rá. De aztán mondtam,hogy én sem kapok dícséretet ha ezt vagy azt megcsinálok szóval ennek természetesnek kellene lennie.
De megcsinálta és egész nap olyan kis rendes volt. Lehet néha az orrára kell koppintani mint a kutyusnak?
Ha csírájában elfojtom nem lesz komolyabb!
Amúgy ez tuti azért van mert tegnap felidegesített a párom és ahelyett,hogy beolvastam volna neki,"átsiklottam" a problémán..