2010 októberi babák (beszélgetés)
túl jól vagyok.reggel 7-9ig folyamatosan görcsölgettem tegnap meg egész nap keményedtem de ennyi. Levi még szeret bent lenni én hiába biztatom, hogy jöjjön ki...:-)
Ti hogy vagytok?
szia:-)
hogy vagy?
én szájjal szoktam ruhán keresztül fújni,akkor is felforrósodik:), de ez csak percekig megy.:(
köszi a tippeket,eddig egyedül akartam megoldani,mert csak némelyik este volt, pár napja azonban reggel is és este is üvölt,és félek,hogy teljesen behergeli magát,alig kap levegőt...
hát mióta nem adom azóta jobb.
egyébként napközben is adhatsz neki görcsoldót ha látod hogy szenved. én is most adtam Laurának. most hason fekszik rajtam és simizem a hátát. ez jó neki.
persze hogy lehet. Laura is holnap 5 hetes, de már 2 hete ezt kapja. csak az utóbbi pár napban jöttem rá hogy kell használni.
ja ami még jó. cseresznyemagos melegítő párna.
Gyerekorvoshoz elmész a babával és mondod hogy hasfájása van a gyereknek de baromira. Ő ír fel papverinumos görcsoldó, van benne egy kis nyugtató is. 170 forint egy üveggel és egy hétig van a szavatossága. Én már két üveggel írattam és használtam.
Egy a titka. Nem akkor kell beadni amikor már nagyon sír mert akkor már szinte hatástalan. Akkor kell beadni amikor megvolt az esti kajálás és elkezdene sírni. Gyorsan hat és mire jönne a kemény hasfájás már hat is és sehol fájás, csak nyugis alvás. Egy nap 3x lehet adni kávéskanállal.
Én császár után kaptam oxitocint injekcióba két napig. Majd két napig az ampullát rányomták egy gézre amit orrba kellett dugni.
Utána nem kaptam méhösszehúzót, csak háromhét múlva mikor mondtam hogy még mindig vérzek.
Szomorúan olvasom, hogy lassan mindenki babája hasfájós. Sajnos nekem is azt mondták hogy az anyatejes babáknál természetes:-( Nálunk kemény hasfájás tud lenni, még én is sírok mikor látom mennyire szenved. Nekünk bevált a gyógyszertárban kevert görcsoldó. Az esti 10-11 órási kajálás után rögtön beadom neki és akkor nyugodtan tud aludni.
értem.
akkor lehet hogy a nagy súlyú baba miatt kaptam.
van úgy hogy nyűgösködik néha, de szerencsére nem fáj a pocija, mert ha felveszem ringatni, mindig abbahagyja :)))) váltakozik egyébként, van olyan nap hogy elnézelődik, eljátszunk egész nap, aztán másnap kicsit nyűgösebb. összességében még mindig nagyon jó baba.
Biának mi vált be hasfájás ellen?
hmmm...na majd rákérdezek
mi újság veletek panini mami? :)) kicsi Lili még mindig nyugodt? Bia baba sajnos benyűgösödött, mindig fáj a pocija, de nem üvölt egész nap, csak amikor nagyon fáj neki, akkor felsír, vagy nyüszög. szegénykém...
sziasztok!
én nem kaptam semmilyen méhösszehúzót...kellett volna?
Köszönöm!
Nem tudjátok véletlenül h mi lehet a baj akkor ha az éjszakákat 3-4órákkal végigalussza a nappalok viszont úgy telenek h alig tudom lerakni mert csak nyuglődik?????Mindent végigcsinálunk h mi baja lehet de semmi reakció!