2010 októberi babák (beszélgetés)
sziasztok!
olvastam a "tejes melltartóról" és egy kicsit megnyugodtam. látom nem csak nálam áll fenn ez a probléma. nekem éjszaka min. 3 pizsamafelső csere. ha szoptatok vagy fejek állandóan folyik a másik mellemből is. már minden tiszta tej, elegem van... este is arra kelek fel, hogy a nyakam is tiszta tej. nálatok is ez a helyzet?
neked is ilyen ragaszkodós?
csak az a rossz, hogy mindenki bánt miatta. azt mondják hogy elrontottam és hogy majd meglátom hogy még wc-re sem tudok kimenni tőle.
meg hogy majd lesz még idő amikor majd útban lesz és majd átkozom a napot amikor elkényeztettem:-(
hogy lehet ilyet mondani?
a babáknál a hasfájást a bentragadt levegő okozza.
beszélj gyerekorvossal az felírja neked a görcsoldót, 170 forint egy üveggel csak.
a többi majd 2000 forint és nem is olyan hatásos.
kaja előtt infacol ( nekünk nem vállt be ).
lehet adni espumisan-t is.
vagy 1 hós kora után angol vizet.
kérjél a gyerekorvostól papaverinumos görcsoldót. nagyon jó, gyorsan hat. nálunk bevállt de nem szabad megvárni amíg jön a nagy görcs.
masszázs, két cici között büfiztesd meg, hason fektetés.
uppsz na igen. nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy a falánk babáknak könnyebben van hasfájása.
tejterméket nem eszel igaz? attól is lehet hasfájás elvileg.
:))) nem tudom, lehet, hogy nagyon tömény? azért kezdett fájni a poci is?
most 100-120 grammokat eszik, ráadásul annyira falánk, hogy kiszívja a két ciciből 10-10 perc alatt :)))
óóóóóóóóóóóóó szépen hízik:-)
mi 3050 grammal és 50 cm-el jöttünk haza, szerdán 53 cm és 3940 gramm volt.
Most rendeltem mérleget,remélem jövőhétre ideér,aztán tudok mérecskélni.
Már nagyon kivi vagyok,h.mekkora a súlya.
az ergam cseppet meddig szedtétek, amíg el nem fogy?
nekem nem mondtak semmit...
Lányok annyira ragaszkodik és kötődik hozzám Laura, hogy még napközben is csak rajtam hajlandó aludni. Ha lerakom akkor sírás van.
Na tegnap és ma is nagyon sokat van fent. Ilyenkor beszélgetünk, ő a pihenőszékében ül. Érdekesen mimikál és mutogat:-)) Ha olyat csinálok akkor mosolyog, vagy valami hangot ad ki. Imád mesztelenkedni:-))
Nektek mennyit fejlődött a babátok?
szöszi te még nem igényeltél családi pótlékot?
anyagáti megkaptad?