2010 októberi babák (beszélgetés)
tegnap mikor nagyon nyűgi volt Dorka és csak cicin lett volna, mi is kipróbáltuk a cumisüveget a lefejt tejjel.
eredmény: fintorgott ezerrel és amikor mégis bevette a szájába, szívott egyet és utána a cumit csak tartogatta a szájában, nem is szívta, de el sem engedte :))
az a baj hogy fejéssel max 10-20 jön ..nincs sok értelme...
Szívem szerint elapasztanám...
Niki, tudom, hogy nem nyugtat meg, de ugyanígy vagyok én is, csak nekem bealszik a cicin Gergő, meg tépi, én meg csillagokat látok, úgyhogy már néha úgy vagyok, hogy utálok szoptatni. Inkább fejek... :(((
Próbáld lefejni ami van, és add oda neki cumisüvegből.
szia
ha mondjuk lefejnéd és üvegből kapná?
akkor még is kapna anyatejcsit, de nem kellene szenvednetek
Lányok segítsetek nagy dilemmám van
Domi nem akar szopizni ha meglátja a cicit sikítófrászt kap... nekem nagyon nincs tejem max 30 és tápszert kap sokat 80-90 -et cumisüvegből amit meg is szokott jól jön belőle a cici már nek kell neki de már van hogy sírok mert csíp rúg és karmol ha a szájába teszem...úgyhogy minden a szopi csak nem nyugodt és bensőséges..
abba akarom hagyni...
nem bírja és én is már néha sírok...
nálunk is van apával kapcsolatban még, amin finomítani kell, de alapvetően látom rajta, hogy igyekszik.
pl. hajnalban az egyik pelenkázás mindig az övé, de nem reklamál, mindig felkel
Ez egy nehéz kérdés, mert valóban úgy van, hogy a munkában teljesíteni kell a pasinak, hiszen, gondolom mindenkinél úgy van, hogy ezekben a hónapokban, években, még is csak ő tartja el a családot. Nálunk emiatt úgy van, hogy éjszaka én kelek csak fel Mátéhoz, persze mindig mondja, ha nem bírom szóljak, de nem szeretnék, mert az egyik legfontosabb dolog, hogy munkája legyen, és jól teljesítsen. Más részről az ember lánya tényleg hajlamos úgy érezni, hogy magára maradt a gondokkal! A középutat kell megtalálni, ami mindkettőtöknek megfelel!
És hová ment az éjszaka közepén?? Pihenni valahová máshová??
szia
Gratulálunk! :)
persze, biztos fárasztó neki a munka, de te sem vakarózol unalmadban napközben. Neked, most ez a munkád! Ráadásul a babázás egy soha véget nem érő elfoglaltság. Ha most az elején nem segít, később még ennyit sem fog tenni. Nem is beszélve arról, hogy a Bálint és apukája kapcsolatának sem jó, ha nem foglalkozik vele.
Szerintem ezt mindenképpen tisztáznotok kellene!
Van olyan, amit megcsinál a párod Bálinttal kapcsolatban? pl: fürdetés, peluscsere
Sziasztok!
Az én párom meg egyedül érzi magát, most mindent neki kell megoldania (ugye most nem vagyok ott a háttérben, hogy segítsem), úgyhogy teljesen ki van bukva. Akkora botrányt csinált tegnap előtt, hogy nem is hittem el...
Bezzeg engem senki nem sajnál, anyuka segít sokat, de annyit magyaráz, hogy az idegeimre megy, kicsi Biankát ugye non-stop árasztom szeretettel-törődéssel, azért amikor apa itthon van próbálok neki is figyelmet adni, de velem ki törődik amúgy ????
Hihetetlenek a férfiak, de tényleg...ego...ego...ego...
Mit csinált az apuka?? Hogy mehetett el azért mert sír a gyereke?? Ne haragudj de ez nem felelős viselkedés.
Most voltunk gyerekorvosnál, aki azt mondta hogy tuti nem laktózérzékeny. Megmérték. 4600 gramm a súlya. Nem egészen három hét alatt 800 grammot hízott. 450 grammot kellett volna hízni, ezzel szemben ő 800 -at. Ha laktózérzékeny lenne akkor nem hízna. Puff neki. kaptunk görcsoldót és mondta hogy folyamatosan 3x1 kávéskanállal adjak neki ne csak este.
Na kipróbáljuk.
Felébredt Laura és éhes. Majd jövök.
Lyana,nem lehet,hogy Laura laktóz érzékeny?Mert ha sima pocakfájás lenne,nem fájna minden kajcsi után,viszont ha egész nap fáj a poci akkor lehet,h allergiáról van szó....Vidd el gasztoenterológushoz szerintem.
Maya,a mensi tök változó,kinek mennyi idő múlva jön meg.Van akinek szoptatás alatt nem jön meg,van akinek szinte azonnal!
Sziasztok!Jöttem panaszkodni....
Mindjárt felrobban a fejem!!!Drága apuka hajnali3kor elment itthonról mert nem bírta a sírást hallgatni!nem szóltam egy sót sem,de most reggel küldtem neki egy sms-t,h legalább a kaputávirányítót itt hagyhatta volna,mert anélkül nem tudunk kimenni...erre visszahívott,h "Most ez is egy számonkérés,mert elmentem?"
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!Normális?????
Nálatok mi újság?
Szia!
Köszi az együttérzést. Remélem tud segíteni rajta.
Most alszik Laura de folyamatosan felébred a pocakra.
Én hogy vagyok?
Szerintem nekem megfog jönni a mensim.-( Fájdogál a pocakom és már rózsaszín a folyásom meg vannak benne vércsíkok is.
Nálad mi a helyzet?