2010 októberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Napközben is folyamatosan fáj a pocakja, még álmában is feszeng, nyög és sír, felébred a fájdalomra. Viszem ma megint gyerekorvoshoz. Tegnap már túrós volt a kakija. Megemésztetlen tejcsivel volt tele:-(
Remélem végre csinál valamit. A gyógyszerész azt mondta van valami csepp ( probiotikum ) ami pótolja a laktóz lebontó enzimet.
Megakarom beszélni a gyerekorvossal, hogy próbáljuk ki Laurának. Hátha ez lesz a baj, hogy nem tudja lebontani a tejfehérjét.
Lányok nektek a babák hasfájása mikor jelentkezik?
Nekünk az egész napot végig kíséri és kajcsi után erősödik. De még alvás közben is feszeng sőt felsír vagy felébred. Mondjuk érdekes hogy éjjel nyugiban alszik.
Eszterke, ha majd lesz időd, írsz a szülésedről?
kíváncsi vagyok :)
szia
nekünk 17 naposan esett le, de előtte 4 nappal már csak 1 szál tartotta :)
Szia!
Hasfájósan vagyunk:( Ti?Mi újság?
sziasztok!
már mindenkinek leesett a köldökcsonkja? nekünk még mindig van. pedig szerdán lesz 3 hetes.
Lyana, én ha iszok Karalamz maláta italt, amit Niki ajánlott, akkor a következő 12 órában majdnem 2x annyi tej van. ez nem szénsavas és alkohol mentes.
sziasztok!
Hogy vagytok?Szolgáltatót váltottunk és nem volt netünk.Ma csinálták meg.
Megpróbálok visszaolvasni.
Ebben igazad van teljesen. Próbálom mindig letenni amikor már alszik. Az a baj, hogy max fél óra és felébred ordítva, remegve. Akkor vissza altatom és kezdődik minden előlről.
Most itt alszik a kanapén a párnámon.
Ez csak akkor lesz baj,ha ár nagyobb lesz...hiszen nem aludhat 20 éves koráig rajtad:)
Tegnap és ma én is ezzel a gondal küzdöttem,de kemény vagyok!!!Amikor félálomban van akkor leteszem!!!!Szívesen szeretgetném egész nap,de látom az unokahugom példáját,aki 8 évesen is az anyjával aludt...