2010 októberi babák (beszélgetés)
Helyes! :)
Amúgy milyen érzés volt?
Már mindkettőn túl vagyok és tessék :(
A védőnő mindig mást mond. Az elején: majd a 12 körül, aztán majd a 14 körül, tegnap meg már 20-at mondott. Ez csalás!! :)
Köszi. :)
Ja, és azt még nem is írtam, hogy iszonyatosan fáj a derekam. A múlt hétvégén rosszul mozdultam és szerintem becsípődött. Na, ma még ez is jobban fáj mint eddig!!! Bruhaha :(((
Hali lányok! Reggel nagyon jól ébredtem nem volt semmi bajom. De elmúlt.:(((
Nagyon hányingerem van! Meg nyűgös vagyok. Meg úgy érzem szétdurran a hasam. :((((
Én ma is rosszul vagyok :(
Émelygés+hányinger+fejfájás.
Ez már el sem fog múlni??
Szia!
Nekem tavaszi szünet, hurrá!!
Veled?
Sziasztok!
Mizu?
Szió!
Még jó, hogy emlékszel!:)))
Pedig én Viktorral tömtem magam,ba az édességet, és csak azt, és hát fiú lett. Ezért mondtam, hogy ennek az égvilágon semmi alapja nincs. Attól még nekem most is lehet kisfiú, de most valahogy lányt érzek. Vikóval megéreztem, hogy fiú.
Nagyon örülök, hogy minden oké nálatok, jajjj, bár már én is láthatnám!!!
Puszi
Sziasztok!
Szerintem én most egy darabig nem leszek. Kitört a Húsvét, s ilyenkor mindig megyünk valahova, meg jönnek hozzánk is, szóval zsúfolva leszünk :)
Úgyhogy --->
Mindenkinek Boldog Nyuszit kívánok, s vigyázzatok magatokra, s a Pocaklakókra!
Puszi
azt hiszem megyek,mert már egy oldalt teleirtam:)
Puszi Nektek,majd megpróbálok hamarabb bekukkantani hogy rendesen "beszélgessünk:D"
az nem nagyon:) mikor itt voltak Anyósék a fejüket fogták,hogy milyen fosós vagyok,ha Daniról van szó.
Most is ilyen vagyok,de már belátom,hogy nem lehetek mindig a fenekébe.
Ő az örökmogzók örökmozgója ,ha tudna a csillára felmászna és onnan ugrálna le. Nem vicc!!! most is ezt csinálja csak az asztal tetejéről és mikor mondom,hogy ne akkor azt mondja,hogy "ne félj anya nem lesz bajom"
én megnéztem,vki itt ajánlotta mikor paráztam a nagyon az elején:D és a héten végre sikerült megnézni:)
Gyorsan megcsináltam a miért vagyok hálás táblázatomat és azóta úgy gondolkodok.
Van alapja,mert régen eszerint gondolkodtam,bár nem is tudtam róla,hogy milyen hatása lehet...csak aztán idekint minden megváltozott és kicsit befordutlam sokszor láttam rosszul a dolgokat és tényleg csak rosszabb lett...de most pozitiv vagyok:)
én hiztam.........de azt hiszem,hogy most már figyelni fogok és mától egy darabig hanyagolom a gyors kaját és társait...
ja azt mondta a dokim tegnap,hogy nyugodtan tornázzak...bár RR nem is ismeri:P