Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2010 októberi babák (beszélgetés)
Nekem is nagyon tetszik a nevetek!
Sziaszto ma nem volt ídőm írni ide úgyhogy jók legyetek és Kellemes Nyuszót mindenkinek!!!
Este még jövök!
Mennem kell, hazajött végre Apa :)
Puszi!
Köszi, viszont Neked is!
Pussz
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Nektek, pihenjetek sokat!
Puszi!!!
Nekünk a lánynév gyakorlatilag 14 éve (mióta együtt vagyunk) tuti. De hogy mi lesz ha kisfiú lesz?! Nem bírunk megegyezni. Mind a 3-an mást szeretnénk. :) Mert ugye már ebbe a fiúnk is beleszól. :))))
Szép név!! :)
Mi is gondolkoztunk a Liliánán, de a vezetéknevünk miatt jobb lesz a Lilien. Jobb a hangzása.
Értem.
Kíváncsi leszek! :)
Nekünk meg (most úgy tűnik) Bernadett Liliána.
Nem mérte le, csak mondta hogy látszik. Majd gondolom szerdán pontosan leír mindent. Nekem csak mindig a baba hosszát mondja meg, meg hogy minden oké. Hétfőn nézte a kezecskéit, lábait. :)
Köszi :)
Igen. Pontosabban Lilien :)
És az NT mennyi is volt??
Közben beleolvastam a naplódba. Rendszeresen olvasom egyébként. :) Lili a kicsikéd neve?
De, Ő is ajánlotta az inegrált tesztet. Ráadásul itt ingyen csinálják. :) Az én dokim végzi a kórházban a genetikai uh-t, úgyhogy tuladonképpen a lehető legjobb kezekben vagyok. Legutóbbis mikor nézett, (hétfőn) mondta hogy szépen látszik a kicsi orrcsontja. Az amniocentézisre majd akkor visszatérünk ha nem lesznek tökéletesek az eredményeim. De tökéletesek lesznek. :)))
Na igen :))
Ez még eszembe sem jutott!
A kombinált tesztet és az integráltat te is kéred?
Úgy olvastam ha azok jók, akkor nincs rá szükség. Persze egyik sem ad 100%-os eredményt, csak az amniocentézis. Orvosoddal nem beszéltél erről?
Én azon agyalok, hogy nem kéne elmennem amniocentézisre? Mégis csak 34 éves vagyok.
Nyugi, minden okés lesz. TUTTTTTIIII
Lányok, azon gondolkoztam ma, hogy hogyan lesz majd barna hátul a lábam, ha nem tudok hasra feküdni? vagy majd ácsigálok? óriási probléma... :))))
Szia én vagyok.
Persze még mindig nem kaptam semmit :(
Megőrülök!!
Van valaki?
Nekem is e-mail címet kell megadni, és majd oda fogják küldeni az erdeményt. Hát...ez a 21. század! :)
Biztos odafigyelnek, csak én olyan bizalmatlan vagyok az ilyenekkel szemben.
Hát nem tudom.
Mikor kitöltötték a papírokat le kellett ellenőriznem az adatokat. Remélem nem ütnek félre semmit.
Hát nem is tudom, de így olyan könnyen hibázhatnak, nem? Elég csak egy számot vagy betűt félreírni... Ez megbízható?
Igen. De csak egy kódot küldenek, az alapján kell megnéznem az interneten. Fejlett technika! :)
Ha azt írják, hogy keressem fal az orvosom, vagy nem küldenek semmit akkor baj van :(
Várok még olyan 3-mig, ha addig nem jön semmi odatelefonálok.
Sms-ben kapod az eredményt???
Minden rendben van, ne aggódj!
Puszi!
Én már tűkön ülök, ma kén e megkapnom az sms-t a kombinált teszt eredményéről. Persze még sehol semmi :(
megyek valami kaja után nézek. :)
További ajánlott fórumok: