Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2010 októberi babák (beszélgetés)
én sem akartam neki adni, de eljött az a pont, amikor oda kellett! :DDD
jó, mert megnyugtatja őt, meg így könnyen elalszik akár egyedül is. de cumi nélkül is megvan, van, hogy nem is kell neki, ha odaadom kiköpi :)
Sziasztok! itt is esik a hó!
Hálisten mi nem cumizunk.Nem is kínáltam,és eddig nem is hiányzik neki.
nekem most éppen aludni próbál, de állandóan kiesik a cumija és üvölt, úgyhogy szint alig tudok valamit csinálni :( pedig rengeteg dolgom lenne.
nálunk szakad a hó! :D
nektek is gőgicsél a manótok ?
szia
még tartalékolom az ötletet, mert este nem volt hiszti. ha megint lesz, bevetem.
képzeld, így viszont kicsit rövidebbeket aludt éjjel Dorka :(
szia
Tök jó, így este nyugodt volt Bálint baba?
Sziasztok!
Megint elmaradt az esti műsor,így,hogy nem este fürdettem!Reggel 7kor kelt,kaja,fürcsi és bealudt :)
Nemmaci gondolkodtál azon,h kipróbálod a reggeli fürdetést?
én is tapasztalom, hogy Levi sokszor lekívánkozik a kezemből, jelzi, hogy nem jó ott. a ágyon meg vigyorog.
képzeld, Dorka itt fekszik most a nagy ágyban. édesen nézelődött, rugdalózott, rám nézett mosolygott.. gondoltam felveszem egy kicsit..
hát úgy felháborodott, hogy majdnem sírva fakadt. letettem és minden rendbe jött :)
a képekhez raktam fel egy oldalt
igen meg tomi tesójáéknak is ő lesznek a keresztszülők.
szüleidnek és anyósodéknak is csináltatsz?
szuper :)
te csinálod, vagy csináltatod?
én megszerkesztem készre és ott csak előhívják, spirálozzák
tudnál küldeni egy elérhetőséget?
akkor abban benne van a név+ minta?
képzeld mi is naptárat adunk nekik...
mi is így csináltuk a vásárlást múlt hétvégén :)
a hímzett pelus 800 ft/db
anyós is délig dolgozik ma, így jön Tomival ide. Bevárja apóst ő 2ig van. aztán vigyáz Levire egy kicsit mert megyünk a tescoba vásárolni.
ő is. elméletileg 4-ig, de ilyenkor előbb haza szokták engedni őket, csak előre nem hirdetik. remélem 2 körül hazajön.
5 körül felkelt, ettünk, azóta játszik apájával meg a tornázójával. szerencsére nem nyűgi.
Flóra majdnem az egész napot átalussza. Dolgozik a szuri. Szegénykém.Ilyenkor már rég fel szokott kelni. Panini nektek csak délalőtt volt csak ez, vagy most is?
További ajánlott fórumok: