2010 októberi babák (beszélgetés)
Szia Recs!
most láttam a babádat, hát nagyon cuki! :))))
Sziasztok!
Mi általában 6x eszünk egy nap, ebből egy éjjel.
Én megkóstoltam az anyatejet, ami nagyon édes volt, de finomnak nem mondanám. A tápszert is, az amellett, hogy büdös, nagyon rossz izű is! :(
Lyaana, ha Laura nem eszei a tápszert, anyatejet nem lehet venni? Én úgy tudom, hogy lehet, úgy rémlik nálunk a szomszéd 2 éve vett a babájának, mert neki nem volt elég teje.
köszi a választ :)
nekem azt mondták a beesés a kiszáradás jele, de csak akkor ha vízszintes pozícióban is be van esve.
megnyugodtam, hogy másnak is van ilyen, akkor nem parázok rajta :))
nem kell nézni, csak mióta egyszer észrevettük azóta néztem neki, de leállok vele! :)
Már kérdeztem pénteken a helyettesítő dokit. Azt mondta hogy 4 hós korig ő csak a ha-t javasolja megelőzés képpen.
Ma elmegyünk a mi dokinkhoz. Hátha ő megérti és ír fel valamit amit megeszik a csaj. Komolyan rossz nézni, hogy éhes és kiköpi a méregdrága kaját.
én megkóstoltam minden tápit, de nekem egyáltalán nem volt keserű, csak hülye porízű. A hozzátáplálásnál meg azt szokták mondani, hogy előbb az ízetlenebb dolgokkal kell kezdeni, mert soha nem fog akkor mást megenni, ha egyből mézédes dolgokat adsz neki.
Én persze még sokáig várni fogok a hozzátáplálással
Bakker én megkóstoltam a HA -s tápit. brrrrrrrrrrrr
keserű, mint a kórsága. elhiszem hogy nem issza meg az édes mandarinlé után. szóval nem tejfehérje allergiás. akkor minek a Ha-s tápi???
délután a gyerekorvostól kell kérnem nem ha-s tápit.
Levi nappal 4-5x éjjel 1x eszik. de jó bőven. már 4660g belehúzott a kicsikém.10 nap alatt 420g...
Képzeljétek jót tett a fél nap nemszókokhozzád!!!!! Hazajött egy gondoskodó kedves rendes apuka....
Jó reggelt!
Tegnap 5-ször volt kajálás,2 éjjeli és 3nappali.
vagy visított v.aludt.
Este fél 8után hajnali negyed 4-kor ébredt és most ébredezik ahogy hallom.
Hát a tápszer szagától vhoy én se vagyok elragadtatva,persze nem kóstolom meg.
Sziasztok!
Laura már átállt a 4-4,5 óránkénti evésre.
Este ment a hiszti rendesen. Éhes volt de nem kellett neki a tápszer. Szabályosan kiköpte. Csak úgy repült a tápszer mindenfele.
Viszont a mandarinléből töménytelen mennyiséget bevedelt és őrjöngött hogy adjak még. Na 120 ml után nem adtam neki. Megkínáltam tápival. Persze nem kellett. Leraktam a kiságyba és hagytam. 5 perc alatt elaludt. Most fél hatkor felébresztettem. Megevett félálomban 150 ml tápszert. Most alszik. Kíváncsi leszek a mai napra. Meghiszem, hogy a tápszert nem kell neki, mivel rohadt keserű. Olyan mint a romlott tej:-(
Kiszáradás?
Nekünk azt mondta a védőnő, hogy ha a kutacs be van esve akkor éhes a manó, ha kidudorodik, akkor lázas lesz.
mióta írtad, azóta állandóan azt nézem. és igen, én is tapasztaltam, hogy hol be van esve, hol nem. először idegesített, de már nem foglalkozom vele.
csak mikor érzem, hogy nagyon mély, akkor mindig eszembe jutsz. :)
de miért kell büfizés közben nézni? mert mondjuk én azt sem tudtam, hogy ez a kiszáradás jele :S