2010 októberi babák (beszélgetés)
Akkor kb ugyan az a helyzet!
Mi 59 cm, és 5600 körül vagyunk, és 8 és fél hetes.
mi kb 5 kilónál tartunk, de Dorka fél kg-mal kevesebb volt születésénél. 7,5 hetes.
nekünk azt mondták kicsit gyorsan hízunk.
Lili is 6100g körül van, 10 hetes. igaz mi sokkal is születtünk.
Figyi,nektek mekkora a babátok?picit aggódom,mert ma 7 hetes Bálint és 6 kiló!Hosszú is az tény de nem sok ez???
Sokan azt mondják,h a kólika az ami este jön...hát én meg nem tudom :)
érdekes nálunk csak nappal nyűglődik, mintha fájna a pocija, éjszaka szerencsére alszik. olyan meg szerintem nincs hogy csak nappal fáj a poci este meg nem. úgyhogy valami más lehet a bibi
sajnos semmi olyan hely nincs ahova fel lehet akasztani, mindenképpen fúrni kell, de majd apa megoldja
7-kor fürcsi, aztán evés, fél óra alvás aztán nyűglődés éjfélig. Akkor alvás, evés fél 4 körül, majd fél 8 körül, aztán 9-kor.
Nálatok hogy néz ki most a helyzet?
2-3 között,majd 8 körül :)
8-fé9 kor eszik,fél óra játék,be a hintába,és elalszik szépen,teljesen nyugodtan.
És most hogy alakul az estétek?
Ki fogom próbálni. Nálunk is a fürcsi után kezdődik a nyűgi. Illetve fürcsi után van egy kis játék-torna, aztán picit bealszik és utána van a nyűglődés...
Szia :)
Köszi :)
Hogy vagytok?
nem. rendes édes alma levét.
Én sem értem,h mi volt a baja az esti fürdetéssel.De észre vettem,h fürcsi után kezdődik a nyűglődés,és már nem a hasfájástól!Próbáld ki a délutáni fürdés,hátha beválik.
szia Mano!!! :)
gratula a 8. héthez!!! :)
Nektek is gratula!
Lehet tényleg a fürdéstől van?
Ki kéne próbálnom nekem is. De igazából nem szeretném, ha a reggeli fürdéshez hozzászokna, szerinted az is segíthet, ha mondjuk nem 7-kor fürdetem, hanem mondjuk 5-kor vagy 6-kor?
Gratula!:)Mi ma 7 hetesek vagyunk :)
Nekünk megszűnt az esti nyűglődés attól,h reggel fürdetem nem pedig este...így zökkenő menetesek a napok.Pedig szeret fürdeni...
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Mi ma vagyunk 8 hetesek. Sajnos az estéink még mindig nyűglődősek... :(
És bolti babáknak való levet adtál neki?
Life Network-on megy a Babák Háza!
Olyan érdekes,a szülés így visszagondolva nem is olyan nehéz....
11 hetes most Laura én már 3 hete adok neki mást is. alma, sütőtök, őszibarack, répa, krumpli.
először csak keveset és fontos hogy délelőtt adj neki két etetés között. aztán fokozatosan emelheted az adagját és 3-4 nap után adhatsz neki már pépet is.
megyünk kajcsizni majd jövök
Köszönöm! :)
Ti is nagyon édesek vagytok!
További ajánlott fórumok: