2010 októberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Mi is voltunk komplex UH-n, nekem 8000-ret kellett fizetnem (tipikus)...minden ok és nem kell visszamenni. De legalább megnézettem a dokival a vesét, májat, gyomrot és szívet is, minden rendben a picikével :)).
Holnap leszünk 2 hónaposak, kicsi Bia 5200 gramm körül van és 58 cm. Picike és vékonyka (relatív, nem az a duci baba), hál istennek nem az anyjára ütött :)))
Nálam almaleves (a változatosság kedvéért) és fűszerszegény csirke pöri krumpli gombóccal a menü.
sziasztok!
szomorúan olvasom, hogy nyűgös volt az éjszaka majdnem mindenkinél:-(
Laura jól aludt és most is alszik a déli kajcsi után. Ez a tápi ízlik neki:-)
sütőben a kaja: görög rakott krumpli.
Nálunk csak a csontosodási magot nézték.
Gondolom pénteken lesz komplex vizsgálat.
Nekünk se kellett fizetni.
De olyan jó a szervezésük,h.mindenkit uarra az időre rendeltek.
Bekenték vmi trutyival a csípőjüket,de azt,h.vmit adtak volna,h.letöröljék az nuku.
Sziasztok!
Nálunk meg nem is volt komplex uh, csak sima, amin a csípőt nézték meg.
Nekünk az uh leleten külön van koponya, hasi és csipő értékelés.
A csipő: Mindkét csipő normális I/A típusú. A csontmag még nem jelent meg.
Az ortopédiai leleten az van, hogy szabad, stabil csipő. És nálunk is kell menni kontrollra, 4 hónaposan mindenkinek. És nem kellett fizetni a komplex uh-ért.
na én is megnéztem, a mi papirunkra vagy fél oldalnyi szöveget írtak. inkább nem gépelném be :)
a csípőnél talán ez az érdekes: Grag II. tipusú csípő, az alfaszög 57 fok. Ezért kell visszamennünk kontroll uh-ra.
sziasztok.
nálunk sem kell fizetni.
képzeljétek, itt nem kell fizetni a komplex uh-ért.
azt hiszem berukri írta, hogy náluk 10000.
sziasztok!
szerintem azt jelenti, hogy a jobb oldal teljesen jó. a Bal lábijánál meg még nem "fejlődött " ki rendesen. Nekünk a jobb oldal a problémás
Aki volt már uh-on,mit írtatak a papírotokra.
nekünk csak annyit,h.a csontosodási mag a bal oldalon megindult és jó helyzetű.Kérdeztem a védőnőt,de nem tudommal válaszolt.
Hát a jobb oldallal mi újság lehet?
Sziasztok!
Nálunk megvolt az első átaludt éjszaka, illetve felkelt egyszer 2.30-kor de csak gőgicsélt, ránéztem, megsimiztem és vissza is aludt, enni nem kért, ezek után én ébresztettem 7.30-kor. Este 10-kor evett, és kb 11 körül aludt el! :)
Reggeli evés után egy órát volt ébren, azóta megint alszik. Nem tudom mi van, nem szokott ennyit aludni.