2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Éva, nálunk is kislány lesz, beírhatsz a táblázatba. :)
És gratula neked a tündérkéhez. :)
Nagyon sajnállak Szasza, nagyon rossz lehet ilyen dokihoz járni.
Ma az én dokim is sietett, de nem is csoda, nagyon sokat csúszott.
Épp ezért nem is magyarázott sokat, persze megmutogatott mindent ami érdekes, fütyit, kezeket, ujjakat hátgerincet, fejecskét, bordákat.
De amit csak most látok azt írta a könyvecskémbe, hogy elülső méhlepény. Tudja valaki, hogy ez mit jelent?
Nálunk úgy van, hogy bemegyek a védőnőhöz, ad papírt vérvételre, és utána becsattogok a dokihoz vizsgálatra, aki egy rohadék. Nálunk teljesen egy helyen van a terhesgondozó, védőnő és az ambuláns nőgyógyászati rendelés. Sokszor még a doki is egy.
Alapból a dokit utálom, mert helyből aláz folyamatosan. most tartok 4 kiló hízásnál, de ezért olyat kapok szerdán, hogy ihaj! Ami röhej, de sajnos ő ilyen, és nincs helyette senki más. Csak a példa kedvéért, itthon a vérnyomásom 100/60 körül van, sokszor olyan alacsony, hogy rosszul vagyok. Dokibánál 165/90 120-as pulzussal. És nem érti meg, hogy miatta van. De mindegy, itt már szinte mindenki összeveszett vele, max. én se leszek kivétel.
Sziasztok!
Gratulálok az újdonsült fiús-lányos anyukáknak! :)
Én szerdán megyek AFP-re, már előre félek, utálom a dokit. :( És UH se lesz, majd igyekszem gyorsan kirohanni a rendelőből.
Tényleg lányok, ti nem jöttök zavarban, amikor megkérdezik, hogy mennyi idősek vagytok? :)
Nekem mindig vissza kell kérdeznem, hogy mire gondolnak, a pocaklakómra vagy rám? :)
Igazából ùgy vagyok vele, hogyha egészséges (és ugye az!!!) akkor az pont nem fogja befolyásolni, hogy mikor csinálják a vizsgálatot!
Csak nem akarom, hogy feleslegesen ijeszgessenek, csak mert már majdnem 22hetesen csinálják meg a vizsgálatot :S
Hehe, de erre írtam...
Szóval akkor én bocsi, mert én értettem félre :)
Azt hittem a 4D-ről beszéltek :S bocsiiii!
Én most számoltam utána: júni 30.án megyek genetikai uh-ra, akkor leszek 21+4.... Kicsit kicsúsztam az időből...
Remélem ez nem befolyásol semmit...
Lányok, nem akarlak elkeseríteni titeket, de amikor 15 hetesen voltam 4D-n, mondtam, hogy majd még szeretnék jönni a 21.hét körül. Erről meg nagyon lebeszéltek, hogy nem nagyon érdemes, mert akkor vannak a legjobban "elbújva", így nem igazán lehet jó képeket csinálni a pofijukról, és csak a 27. hét körül menjek, mert addigra már kicsit jobban "kijönnek" és még akkorák, hogy elférnek egy képen.
Nem akarok itt okoskodni, csak megosztom veletek, hogy nekünk mit mondott az orvos!
Szisztok lányok!
MOst olvasom, hogy sorra fedik fel a kilétüket a babák, ez izgi időszak lesz :)
Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek a fiához, lányához. :-) Nekem nagyon terebélyes, így a leírtak alapján lányra számíthatunk, de egyrészt én akkor is fiút érzek, másrészt nem hinném, hogy ebből lehet megállapítani. :-) Mi szerdán megyünk dokihoz, kíváncsi vagyok, fogunk-e látni valamit. És kábé 2-3 hét múlva lesz a genetikai.
Szia! Neked is nagyon nagy gratula a kiskukishoz(a párodnak a kivánsága teljesült :-O)
Én is megnyugodtam egy kicsit mert tényleg ha lehet adni a pocak formájára akkor nekem is kisfiam lesz D
De talán ez jővőhéten hétfőn kiderül a 18 hetes uhn
Szia!
Nagyon nagy gratula a kislányhoz :-O
köszike
Na ki tudja még?