2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Bárcsak ne írtam volna délben, hogy nem fájdogálok ! Dehogyis nem! Délután annyira feszült a hasam, majd szétszakadt. Sírtam, mert ez újdonság volt és aggódtam. De a fönökasszonyom megnyugtatott, hogy ez normális és egyre gyakrabban fog jelentkezni. Úgyhogy megnyugodtam.
Nektek is hasonló fájdalmaitok vannak?
Mától én is a magnézium szedök táborát gyarapítom :)
Az én vérnyomásom is 110 / 70 volt tegnap.
Magzatvédö vitamint már december óta szedek, a folsavat nem kell magyarázni, hogy normális táplálkozással sem lehet fedezni, és az elsö három hónapban annyira nem volt étvágyam ami egyenlö a nulla vitaminnal.
Szóval vitaminnal nem árt az ember. Szoptatásig fogom szedni.
Sziasztok!
Ma voltam genetikai uh-n minden tökéletes a kicsivel kapcsolatban ahogy a nagy könyvben le van írva
A kis talpa pedig már 3cm
És a mai doki is azt mondta hogy kislány láttuk mindenét (hüvelynyílást ás az ajkakat is )
Szóval 100% hogy kis HERCEGNŐNK lesz
Imádom már nagyon várom a novembert
Tényleg jó magas a vérnyomásod:( Egyébként is magas?
Majd jól megtréfálnak minket és a végén kiderül, hogy kislányok:D
Szia!
Remélem minden rendben lesz a vérnyomásoddal és akkor tényleg mellőzd egy kis ideig a vezetést.
Hát nem tudom hogy neked mennyire szoktak bejönni a megérzéseid mert az enyém engem becsapott végig kisfiút éreztünk meg azzal is álmodtam de tegnap és ma is azt mondták hogy kislány lesz
Szóval engem megtréfált a kicsi
Szia!
Gratulálok a kisfiúhoz :-)
Huh, tegnap nekem 166/56 volt, ma "csak" 145/72. :-/
Igen, lesz két Zétény! ;-) Vagy egy Zétény és egy Hanga?
Itt két kis Zétény készülődik és elég szégyenlősek:D
Na, akkor jó lesz, ha ilyen mellékhatásai vannak a gyógyszernek:( De, inkább ez, minthogy bármi bajotok legyen a vérnyomásod miatt. Reméljük, hogy tényleg csak "örökség".
Ok, én adok bele kb. 100/65-öt:D Te jössz;)
Én fiút sejtek, na de majd meglátjuk. Álmomban pedig Zéténynek hívtam, úgyhogy talán megmaradunk ennél a névnél. :-)
Én is sajnálom a gyógyszert. :-( Mondta a doki, hogy most pár napig tilos autót vezetnem, nagyon kába leszek, szédelgek majd, fáradt leszek. De mindegy, csak a babának ne legyen baja! És remélem, nem kezdődő toxémia, csak a családi "örökség".
Hát akkor gyúrjuk össze, én benne vagyok!!! ;-)
Szia!
Sajnálom, hogy gyógyszert kell szedned.
Nekem meg olyan alacsony a vérnyomásom, hogy sokszor az ájulás kerülget. A kettőnk vérnyomásásból kéne 1-1 jót gyúrni:)
Nekünk se mutatta meg magát teljesen, de eddig úgy néz ki, hogy kisfiú:)
Sziasztok! Mejöttem a dokitól. Sajnos gyógyszerre lettem ítélve, túl magas a vérnyomásom. Szednem kell, aztán kedden be kell menjek a kórházba, a terhespatológiára, vesznek le vért, néznek 24 órás gyűjtött vizeletet. Nem tetszett a dokinak, hogy egyre többször magas, és egyre magasabb.
Bekukkantottunk picurhoz, alukált és szopizta az ujját. PErsze megint oldalt feküdt, szerintem kis titokzatos lesz és nem fogja megmutatni magát pénteken sem.
A méhlepény meg még mindig a méhszájon van. :-/
Sziasztok!
Ma voltam dokinál, minden rendben van. Úgy néz ki, hogy kisfiam lesz, ez még nem 100%, de elég nagy az esélye:) Mondjuk, ha kislány az sem baj, csak egészséges legyen!
Kedden megyek genetikai uh-ra, aztán 2 hét múlva terheléses cukorvizsgálatra.
Kevés volt a vasam 8szinte mindenki vérszegény terhességkor), azért kellett szednem, de még így sem volt elég. Minden babánál jelentkezik egy-két hónaposan egy átmeneti vérszegénység alapból, és ha az anyától kevés vasat kapott vagy kap, akkor ez még súlyosabb lehet. Barninak 82 volt a hemoglobinja (fel tudott szívódni a vasa, ezzel nem volt gond), 80 alatt már vérátömlesztés kell. Aztán rendeződött szerencsére, de nem keveset idegeskedtünk emiatt is.
Elég durva szerintem, hogy az orvosod kimondottan megtiltotta a vitamint. Az egy dolog, hogy esetleg nem tartja szükségesnek, de hogy tiltja... Erősen kisebbségben van a nézetével, az biztos.