2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
na akkor csak azokról kell letiltani téged. a többi meg mehet.
Mi nem fogunk rémtörténetekkel riogatni Téged.
nem semmi urad van...félsz hogy beparázol megint?
De remélem sikerült megnyugtatnunk!
Én is mindig úgy vagyok szép ahogy vagyok, de ha elkezdek fogyni akkor pl mond ilyeneket, hogy most miért akarsz úgy kinézni mint egy sportgebe. De nekem nem az számít mit mond, én a szeméből többet olvasok ki.
Az én férjem egy nagyon jó pasi, de nagyon nehéz rávenni bármire is, hogy ápolt is legyen. Régen sokat vitáztunk ezen, mostmár meguntam és azt mondtam nem baj, legalább nem ugrálnak rá a lányok minden utcasarkon. Mert a maga 2 méterével és széles vállaival igen csak vonzó. És nagyon jó a humora, ezért volt nehéz pl. középsulis és egyetemista korunkban levakarni róla a csjokat. Akkor még nem is kopaszodott:D
Lassan lépek ma illegálisan voltam fent a neten
rájöttem mit kell bedugni hogy legyen net :))
én nem is nézhettem magas menyasszonyi cipőt, csak alacsonyat. Nem akarta, hogy magasabb legyek nála:))
Bár nem bántam meg, többször majdnem elestem a ruhában, hát még ha magas cipő is lett volna rajtam. Ajjaj:))
Ó nagyon aranyos kép!
Szépek vagytok együtt.
nem baj az, hogy alacsonyabb nem az a lényeg.
Tomi is akkora mint én. De gyakran rám szól ne húzd már ki magad annyira... mert ugye a női cipők....pedig nincs egy magas sarkum sem...
itt csak esküvöi van rólunk de iwiwen ha bejelöltök ott van több is...de keresek ide is egy másikat is.
Hát nyilván :)) ..Ricsi is nagyon tetszik nekem...remélem a gyönyörű szemét és a dús szempilláit kapja majd Natus.
Furcsa a nagy szerelmeim mindig alacsonyabbak voltak nálam...meg ricsi erősen kopaszodik már elöl sőt szegény oldalt őszül is de nagyon jól néz ki..mindjárt keresek egy közös képet
Igen nagyon jó érzés. És nagyon sok mindenen túl vagyunk már együtt, és kitartottunk egymás mellett, segítettük egymást.Ő az akire bármikor számíthatok és ez nagyon jó érzés.
A kinézet meg nem az elsődleges dolog nekem.( Bár Tomikám még jól is néz ki...)
és az is..nem volt az ideálom mert cigizett és még most is cigizik és alacsonyabb is nálam kicsit és ezek kizáró okok voltak anno de mit sem számítottak ezek mert hamar rájöttem hogy milyen szerencsés vagyok vele...megadatott az igazi szerelem érzése amit elötte nem éreztem csak hittem hogy azt érzem
NAH BE IS FEJEZEM..ÓRÁKAT TUDNÉK REGÉLNI RÓLA :)))
Igen az tök jó súly lenne a magasságodhoz!
Nem semmi hogy ennyit fogytál az elején. Nekem nem volt hányingerem sem szerencsére én csak híztam... nekem is lemegy 6 kg a szülés után már elégedett is lennék... Nem akarnék sokkal többet fogyni. olyan 60 kgval kiegyeznék.