2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
És tényleg, Rómában ettem a legrosszabb pizzát!! :)
Hát ez azért nem igaz :)
A legfinomabb pörkölt Mo-on van, mert a magyar hús, paprika, minden sokkal finomabb, mint pl. a német, olasz.
A török kaját sehol sem szeretem, de a férjem és más ismeröseim szerint a a török étel szintén To-ban a legfinomabb.
És mivel én éveket éltem Olaszo-ban elmondhatom, hogy a a pizza, pasta, kávé, fagyi ott a legfinomabb :)
Szép nagy a pocid! Csini vagy!
Itt pesten minden van, még sok is! A kínait is szeretem, de a mexikóit jobban :P
Nagyon szépen köszönöm. ;o)
Hát minden török kaját nem szeretek, de eeeeeezt nagyon!
Én főleg a gyrost szeretem náluk! Voltam már én is istambulban meg alanyában is, de ott nem ettem anyira jókat :/
Az köztudott, hogy mindig ott a legrosszabb a kaja, ahonnan származik: egy olaszországi pizzát sem cserélnék el egy nagyváradival, egy görög gyrost sem a mi gyrosunkkal és ezekszerint a török kebeb sem olyan mint itthon mert én azt nagyon szeretem. Lenne egy kis pénzem, elcsábítanám a férjemet a törökhöz, mert úgy megkívántam a kebabot.
A rizsfelfujtat is imádom!
Én így csináltam a sült rizspudingot:
1.5-2 (1)liter tej, 200 (50) g rizs, 15 (5)ek cukor, 1 (0,5) cs vaníliás cukor, 1 vanílilás puding. De ez egy nagyobb adag, mert az eredeti receptet kevésnek talátam...( A zárójelbe tettem az eredetit.)
Megfőzöd a rizst, hozzá a végén a puding, kis tálkákban megpirítani a tetejét.
ó nagyon szép pocid van neked is!!!! csinos vagy!
Raktam fel én is képet. Nem a legjobban sikerült képek, de a poci a lényeg.:) Ezek szombaton készültek.
lassan búcsúzok. nem tudom leszek e még ma.
Szép estét nektek és a piciknek!
itt nincs török étterem. bezzeg kínai. Na jó azt is szeretem nagyon.
Szereted a török kajákat?
Az én férjem török és ha a szüleihez megyünk Istanbulba én mindig éhezem. Bár van egy jó curászda ist-ban, csak ott ettem, az anyósoméknál meg nutellás kenyeret.
Szóval sima tejberizs vanília pudinggal, kicsit pirítani és kész? Jól hangzik, majd kipróbálom.
Én tegnap csináltam rizsfelfújtat a tegnapelötti tejberizsböl.
Vacsira van valami ötleted?
De furi, senki nem ismeri? Ha török étterembe megyünk, mindig eszünk ilyet! Aztán most kipróbáltam itthon, nagyban :P
én mikoözben beszélgettünk megcsináltam a porszívózást a felmosást és a mosogatást. de lassan készülődök egy kicsit mert 5re itt vannak a vendégek...Nincs sok kedvem hozzájuk....
Húúú, ez nagyon jól hangzik! Ilyet még nem is ettem.
hát nem nagyon.mert van akinek fél órával a fájások előtt még teljesen jó az nst-je....
Arra jó, hogy hallod a szívhangját a kicsinek.
Én csaktervezem, egyenlőre nagyon lusta vagyok. Mintha 1000 szeggel szögeztek volna le ide. Legszivesebben aludnék, de nem akarom ellőni az éjszakámat.
Nem rizsfelfújt, inkább olyan mint a tejberizs, csak hígabb, és a végén vaníliás pudingot keversz bele, majd kis tálkákban megpirítod a tetejét.
Ha jól értem arra jó, hogy tudják, hogy kb mikor szülsz?
igen épp most néztem Rólad nincs fent nagy pocis kép... Ha lesz időd rakj fel mindenképpen!!!!
Megjöttem. Felporszívóztam és felmostam, még vasalnom kéne, de elöbb pihenek picit.
Ági az a rizspuding nem a rizsfelfújt? Ha nem az, hogy kell csinálni? Kipróbálnám.
Nálam is vannak friss képek, csak még nem jutottam el oda, hogy felrakjam. Ezek az uccsó napok, még egyet-kettőt biztos készítek, hogy legyen pocakos képem. :)
Köszönöm szépen!
Megnőtt Levikém...
Na így már világos! Ezt még nem gugliztam ki soha.
[link]
na itt pontosabb a megfogalmazás
Sziasztok!
Bowris, milyen szép a pocid! Olyan szép formás!
ezt kimásoltam. az oldalról amit belinkeltem...:-D
További ajánlott fórumok: