2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Lili, az imrében a kórház boltjában
lassan búcsúzok, megyek be a városba még nem esik . sziasztok.
utána leszek!
a nem alvástól... ő ha felébred akkor nem tud visszaaludni...hiába mondtam neki hogy nem is lesz lehetősége visszaaludni, mert Levikém fent lesz. de remélem hogy olyan alvókája lesz a kicsinek mint bent(éjjel szunyókál) vagy mint nekem és akkor nem lesz gond vele!
És melyik részétől fél az apuka? :) Nem alvás, vagy csak simán a felelősség? Hihetetlen fura belegondolni, hogy valaki szülei leszünk...
hidd el biztatom én is.... hogy jöjjön ki
az apja is, hogy maradjon még vagy fél évet bent....:-D
Hát, amilyen nagy baba szerintem nem középidős volt a peteérésed. Vagy igen, de végül is mindegy, hiszen azért kell bennmaradnia, hogy megnőjön. Levi meg már szép nagy, úgyhogy ha jönnie kell, akkor hajrá! :)
Jól hangzik bizony. remélem nem ver át a kicsike. végül is 17 napom van még az már nem olyan sok.De ha kivárja az idejét akkor sem vészes.
Sziasztok!
Húha Bowris, ez jól hangzik! :) Drukkolok! Majd jelentkezz néha azért, mi van veled!
Én ma megyek szülésfelkészítőre, pont a szülés lesz. :) Legalább friss lesz az élmény, ha mennem kell.
igen láttam Erdélyt 90 es évek elején is és láttam 4 éve is... össze sem lehet hasonlítani!!!
szép napot!
Nem, te sokat haladtunk!Régen mindenhol sokkal többet kellett állni, és mindent sokkal nehezebb volt megoldani. Manapság mindent egy helyben csinálnak, és ha kell is várni nem olyan szörnyű. Az ember előre tudja mi vár rá és csak akkor indul el mikor felkészült lelkileg, hogy ma ez lesz! Na de megyek én. Mindenkinek szép napot!
tudom a barátnőm is sokat panaszkodik(brassói)
Biztos sokat kell majd várni. De előre fel vagyok rá készülve. Ez Románia, semmit nem adnak könnyen!
Én sem vitatkozni akarok az elveiddel, de szerintem egy baba aki megszokta, hogy el tud aludni az ágyban annélkül, hogy ringassák, sokkal jobban meg tud majd bízni a szüleiben mint egy olyan akit először ringatgattak míg 4-8 kilós volt. De mikor tíz kilós lett megpróbálják lenevelni erről és hagyják sírni, vagy csak egyszerűen azt sem tudják mit csináljanak vele, mert már leszakad a hátgerince az egész családnak, mindenki frusztrált: most mit csináljunk? és a baba érzi ezt és elveszti a biztonságérzését. Szerintem fontos, hogy úgy kezd ahogy folytatni szeretnéd, és ahogy hosszútávon lehet csinálni.
Én nem tudom bezárni a szobába sírni hagyni:) mert csak 1 szobából áll a lakásunk: az egyik sarok a baba sarka a másik a mienk. Nagyon jó ez így, mert minden lélegzetvételét hallani fogom.
De jó. Reméljük hamar letudod és nem kell sokat várnod ott.
Azon már én túl vagyok. holnap megyek a védőnőhöz. Pénteken nst uh.
Ha addig meg nem szülök...folyamatosak a jóslók...Lehet hogy Levikém készülődik.
sziasztok!
készülök a laborba, utolsó vérvizsgálat, vizelet.
Ez 15 éve volt, akkor szabályszerűen zsinórba szültünk egymás mellett. Még paraván sem volt az ágyak között. Én mondtam a dokinak, ne viccelődjön sokáig, mindjárt lett olyan szaladgálás, szétkapták az ágyat alattam 3 másodperc alatt :))
Tettem fel végre én is képeket a gyerekszobáról a naplómba.
( [link]
Pesten nincs Wolf?
Ha nincs, akkor szerintem bármelyik orvosi műszerboltban, esetleg gyógyszertárakban.
Nekem meg az orvos nem ért rá. Mondta, h várjak a kitolással, amíg a másikat összevarrja :)) vicces csávó mi?
Budapesten nem tudjátok hol lehet beszerezni apukának kórházi cuccot?
Jaja!!:) Mondták, hogy sétálgassak egy kicsit kint, mindjárt rendbehozzák az egyik ágyat, ami felszabadult...:)
Muszáj a férjedet elindítanod reggel? Nem tudna egyedül elkészülni?
Az én férjem 8-kor megy el itthonról, de még akkor sem vagyok magamnál, puszi, légy jó, szeretlek...és alszom tovább.
Az ischlert nagyon szeretem!
Islert linzert sütöttem és milánóit csináltam leves volt még tegnapról. Tényleg ritkán állok meg. Aludni tudnék tovább is, de Tomit készítem reggelente és 6. 20kor kelek. utána már csak ritkán alszok vissza.
Kriszti, köszi a jogot. ;o)
Hát, nem sokat:) Lusta és fáradt voltam ma. Voltam CTG-n, aztán délután aludtam és most estére pörögtem fel. Mostam, kicsit összetakarítottam, a konyhát is rendbe tettem, szóval bepótoltam mindent amit ma ellinkeskedtem.
Mit csináltál ma? Nem jártál ma még itt...
Mit sütöttél, föztél?
Te aztán tényleg nem állsz meg egy percre sem! És már akkor reggelizel, amikor én még az egyik oldalamról a másikra fordulok!
Az én fincsi csirkém is kész van, megyek enni.
További ajánlott fórumok: