2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Mindegy, hol szülsz, hidd el.:) Nem számít egyáltalán. Én is azt hittem, hogy igen, de utólag rájöttem, hogy tényleg tök mindegy.
Mindenkinek más a vágya:) Már írni se tudok!
többnyire fürdés.bár szívesebben zuhanyoznék, csak akkor eláztatnám a fürdőt
Én zuhanyozok, de már gondoltam, hogy jó lenne kicsit beülni a kádba.
Te?
Lányok, nálatok kádban fürdés van vagy zuhanyzás?
Én ma pont hívtam a kolléganőmet, hogy egybe van-e még. Semmi előjele nem volt, h szülni fog, egyszer csak jött egy sms-s, hogy nem ér rá, mert elfolyt a magzatvíz :))
Hú, de izgi. Akkor remélem, hamarosan lesz hírünk felőlük.
igen, ez annyira nekem se. persze valahol értem. na, mindegy, majd kiderül.
Nem mentem még szülni!:) Szerintem ma nem fogok!:)Most semmi olyat nem érzek, ami arra utalna, hogy menni kéne!:)Hát igen az ilyen szoba lenne az alap, ez nagyon barátságos, semmi ijesztő nincs, biztos nem izgulnánk, ha ilyenben kéne szüljünk.
Mel81 ment be ma elfolyt magzatvízzel. Biztos megszült, de semmi egyebet nem tudunk!
Na mondjuk ez nekem nem tetszik, hogy menni kell, hogy ne tartsd fel a sort. Engem akkor hagyjanak majd békén, ne mászkáltassanak.
Sziasztok! Született ma kisbabánk? :-)
Voltunk bent a kórházban, rémes volt, ahogy "megkínozták" Hangámat, de csak addig sírt, amíg a szemét nézték, aztán semmit sem. Nem egy sírós a kisasszony.
igen, szerintem is. és, ha belegondolsz, semmi extra, drága dolog nincs benne.
ezek szerint eddig nem indultál szülni :)
Kívánom, hogy ez legyen a szobád, ez nagyon szép, biztos, hogy másabb ilyenben szülni.Ilyennek kéne mindnek lenni.
ez csak terv, de mint tudjuk, ember tervez...egyrészt előfeltétel, hogy minden rendben legyen, semmi komplikáció. oké, ez így is lesz :) de "érkezési sorrend" is van, szóval, ha szerencsém van, és épp senki nem akar ott szülni mehetek. ja, és addig maradhatok, amíg rendben folyik minden. ha nehezen szülök, akkor mennem kell, hogy ne tartsam fel a "sort". szóval sok mindennek össze kell jönnie hozzá, mindenesetre én nagyon bízom benne, hogy összejön.
Hát te aztán szerencsés vagy!
Nálunk biztos nem lesz ennyire barátságos a környezet.
Olyan szoba, ahol az a Katalin szült?
hahó, ezt láttátok?
[link] nem vitaindítónak szánom, de benne van a szülőszoba, ahol szeretnék szülni :)
A legjobb, ha az ember nem is gondol rá, addig a percig míg rá nem jön, hogy ez már az! Mindenki ijjesztget, hogy nincs már sok hátra, meg hogy nehéz lesz. Nem! hagyom, hogy történjenek a dolgok, elkerülni, siettetni nem tudom, minek aggódjak, vagy türelmetlenkedjek.
Én is így gondolom. Meg az, hogy konkrétan OTT mi történik, azt mi sem látjuk. Akkor meg minek rémísztgessük magunkat előre?
Csak az a sz@r, hogy ijesztgetnek mindenféle hülyeséggel, én meg parázok. Éjjel rettegve kelek fel, jajj elfolyik-e a magzatvíz. Már lassan jobb, hogy nem fogok talizni senkivel se.
Jobb ha az ember nem foglalkozik ilyesmivel! Majd ott!
Szia :) Nekem is van még elvileg három hetem, de múlt héten már a drnö is azzal "ijesztegetett", hogy jövö héten szülök. Én még nem vagyok felkészülve. Minden este azt kérem a fiamtól, hogy a jövö hetet még bírja ki odabenn. Úgy érzem másfél hétre még szükségem van.
Persze az a legfontosabb , hogy tökéletesen egészséges legye, akkor jöhet amikor csak akar.
Egyszer én is bátorkodtam megnézni egyet...nah, azóta sem néztem többet!
Néztem a neten pár szülést. Lehet nem kellett volna, még mindjárt sikerül engem is megijjeszteni.
Szia! Nekem már több ismerősöm is ezt mondta ( has lent+szülés), ennek ellenére a mai vizsgálatok alapján esze ágában sincs kibújnia a babámnak. Mondjuk nekem még van 1 hónapom hátra, szóval nem törvényszerű a pocak miatt.
Két órát voltam benn a városban, abból egy órát kávézóban ültem és úgy érzem magam, mintha maratont futottam volna. A derekam leszakad és séta közben annyira feszült a hasam.
Egy ismerösöm aki tavaly szült és három hete nem látott, azt mondta, hogy lenn van a hasam és szerinte is jövö héten szülök. Kíváncsi vagyok...
Vettem Ademnek még két harisnyát és zoknit.
És akárkivel találkoztam mindegyik csodálkozott, hogy milyen jól nézek ki így a finishben is, valaki el sem hitte, hogy hamarosan szülök.
Melröl még mindig semmi? Biztosan megszült már, de jó lenne tudni egy kicsit többet.
Persze nem akarok úgy járni mint az a 18 éves csajszi akinek senki nem mondta, hogy fáj. Tudatosan készültök rá. hogy igen fájni fog, lehet úgy, hogy akkora fájdalmat máskor soha nem éreztem, de meg birom csinálni, mert ez természetes!
További ajánlott fórumok: