2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
napersze, mert minden a forgatókönyv szerint történne - de örülnék neki! :)
és tessen ma pihenni is, hogy éjszakára legyen erőd! (jajjj, milyen okkelsárga vagyok most az irigységtől:) )
Amúgy én mindig úgy gondoltam, hogy Padry és kismedve egyszerre szül majd. Nem tudom, miért, de bennem ez volt végig! Vagy hogy legalább a kórházba találkoztok, ha nem is egy napon születnek a babák. :) Ez olyan egyértelmű volt....
nem tudom, mi a sok, vagy mennyi az ideális, nekem eleve kicsit nyitott már egy ujjnyira a méhszájam - állítólag. Szóval jött, ezelőtt két hete. Azóta semmi. De legrosszabb, amikor bután állok, hogy namostakkormivan. Mint ahogy álltam tegnap is, egész nap.
Én már elkönyveltem, hogy szülsz, ne okozz csalódást! :))) Viccen kívül, a nyákdugó távozása után egy-két napon belül megindul legkésőbb, szóval kizárt, hogy jövő héten szülsz csak. Viszont ha nincs otthon joghurt, azt még vegyél, hogy ne legyél teljesen üres pocakkal! Ezt is tegnap mondták, hogy ha nem vagy még két ujjnyira nyitva, akkor egyél joghurtot a kórházban, mert messze lesz a következő kaja még, amit ehetsz. Jaj, ez olyan szuper, nem? Ahogy közeledik a szülés, úgy múlik el a para belőlem, pedig amikor először betettük a Szülésfelkészítő Dvd-t itthon becsuktam a szemem, amikor jött ki a baba, nem tudtam nézni! Aztán leesett, hogy néhány hónap múlva ezt nekem kellene produkálni, szóval a legkevesebb az, hogy megnézem másét! :)
SZölőcukor!!!! Az nekem is hiányzik még!
Neked sok távozott akkor?Te is gondolom, csak vártál, hogy mi lesz, nem?A kórházi csomag rég készen már.:)Ha meg kellene még valami, na azt majd intézi akkor más, a lényegi dolgok megvannak.:)
Juj, bármi lesz is ma, drukkolok! engem már kétszer megviccelt, aztán lehet, harmadjára, ha "igazi" is lesz, majd nem dőlök be:) Délutánra úgyis kiderül nálad is, hogy mi a helyzet. Nézd át a kórházi csomagod, rakj be szőlőcukrot, vizet, de gondolom, Te is tudod ezeket, csak mondom na, csak mondom:)
Hát nem is tudom, asszem izgulok egy kicsit.:) Reggel már rámjött a fészekrakó ösztön, hogy még gyors kitakarítok, meg el kell mosogatnom, készülödök.:)Most meg leültem és pihenek.:)Most nincs itthon, visszament dolgozni, de mondtam neki, hogy mostmár tényleg azért készüljön fel a dolgokra, mert ki tudja...Bár lehet semmi nem lesz, csak jövőhéten vagy utána, de jobb azért lélekben már készülni.
És izgulsz?:) az embered otthon?
Nálam tutira a nyákdugó, mert a folyást azt már megismerem, és ez nem olyan állagú, tüzetesen megfigyeltem.:)
aztakutyafáját. nem semmi hír :)
és milyen érzés? végül a farfekvés miatt döntöttek így?
Annyira nem fájok, inkább olyan mintha meg akarna jönni.Szóval csak várok, várok...:)
Ferike meg épp szopta az ujját. Nem baj, mondom, gyakoroljon csak!
Aha. Én jobb oldalt ritkán érzek valamit a hátán és a popóján kívül.
Mikor 4 d-n voltunk, akkor a kezecskéje a feje elött volt a placentán :)
Most nézem, hogy Mel nov. 16-ra volt kiírva?
Oooo, most már bárki szülhet.
Én még nem szeretnék szülni, jó lesz az a kiírt idöpontban is. A férjem 2 hetet lesz szülés után itthon, anyuék csak dec. elején jönnek, ezért nem lenne ideális, ha már jövö héten szülnék, mert akkor pár hétig egyedül kéne lennem otthon.
Onnan tudom, mert a popója jobb oldalt van a lába bal oldalt, ezért a térde bal oldalt lennebb mint a lába és jobb oldalt lent valami motoszkál: vagy a könyöke vagy a keze.
Sziasztok :)
Mel-röl nincs semmi hír? Ki tudja, lehet már meg is szült!
Nekem pár napja nincsenek jóslóim, de folyásom annál több. Néhány nap pihi után Adem újra akkora erövel mozog, hogy már azt hiszem szétszakad bennem valami. Ti honnan tudjátok, hogy a kezét érzitek?
Én azt tudom, hogy melyik a háta, feneke, bal oldalon az a kicsi, de izmos az a térde, de hogy merre a keze...? Gondolom a fejénél, nem?
Szerintem, ha így döntött az orvosod akkor ez a legjobb és legbiztonságosabb. Biztos nem könnyű beletörődni!
Rosszul fogalmaztam, nem akkor fog jönni, amikor jönni szeretne.
Ezért tartok én is attól, ha jövő héten császároznak, hogy nem akkor fog jönni, ha jönni szeretne :)
Hnora, lesznek képek is, csak még hadilábon állok a feltöltéssel :( :)
Jaj, és mel81-nek megy a drukk :)
Én is pont így vagyok! Nem siettetem és épp ezért, szerintem, úgy érzem, hogy repülnek a napok. És örülök, hogy eddig benn tartottam, és jöjjön amikor akar, csak egészséges legyen. De ameddig nem akar, addig én sem akarom.
Nyákdugóról nekem azt mondták, hogy a nevéhez méltóan valamilyen nyúlós egyben lévő cucc. De éppúgy, ahogy a jóslófájások léte vagy nemléte: az égvilágon semmit se jelent. Ugyanolyan biztonsággal jósolják meg a szülést, mint ha kockával dobnánk ki a dátumot :)
A türelmetlenek egyet tehetnek, várnak békében, amíg el nem jön az idejük...
Én se nem tartok tőle, se nem siettetném - jön, amikor szeretne, csak egészséges legyen :))) Az nst alapján az, jól érzi magát, és nekem ez a lényeg... Viszont az utolsó UH-n még mindig nem voltam, lehet az már ki is marad??? (legutóbb a 30. héten nézték "nagy" gépen, azóta csak a doki a vizsgálat részeként)
Akkor drukkolunk Nektek nagyon :) És ne aggódj, szerintem minden kisbabának furcsa először a kinti világ :) Ha már császár, akkor nézd a jó oldalát: legalább ő nem fog szenvedni, nyomakodni :) Képeket és beszámolót kérünk ám!!! :)
Van itt olyan, aki magának igényelte meg a TGYÁS-t? És előre? Írja le legyen szíves, mi kellett hozzá!
Sziasztok!
Húúúú, megy a drukk a készülődő babáknak! :) Tessék jelentkezni, ha elindultatok a kórházba, stb.! ++++++
Szasza nagyon nem akar szülni még hetekig! :) De csak azért, mert nincs itthon a párom. Egyébként hétfőtől engem már nem érdekelne, így is boldog vagyok, hogy egyben kihúztuk eddig.
A nyákdugó akárhány részletben távozhat, tegnap mondták a szülésfelkészítőn. Meztelencsiga-szerű valami jön ki reggelente, ha apránként távozik.
Az én babám két napja alig mozog, tegnap semmit, ma se viszi túlzásba, és ez engem már nagyon idegesít. Vannak élénkebb napjai, de most 2 napja szinte egész nap szundít.
Próbálná az én férjemet!:D
Sziasztok, ma voltam dokinál, és mivel már tuti, hogy császármetszéssel hozom világra a babót, ezért jövő héten már beutal a kórházba. Mondjuk, most nem tudom eldönteni, hogy jó e vagy sem, hogy nem várja meg a 40. hetet, és nem "magától" jön minden. Szegény babának szerintem egy törés lesz, hogy hirtelen kiszakítják az ő kis világából. Holnap megyek belgyógyászhoz, aztán pontosítjuk az időpontot is, de úgy néz ki, hogy jövő héten már kint lesz a Drága.
lehet ledőlök egy kicsit. álmos vagyok . sziasztok.
Ügyes lány vagy, fiatal és jól bírod magad. Nem minden kismami hagyja el magát. Bár az egyik ismerősöm mindig panaszkodott, hogy nem tud semmit csinálni a férje meg ki volt akadva, hogy mindenért őt ugráltatja az asszony....
További ajánlott fórumok: