2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
nem, csak az Evelin nem tetszett nekik, szerintük cigó név(már bocs).
De Andrisnak ez tetszik, és már én is megszerettem.
Merthogy Győzike lánya is az:)))
szerintem is nagyon szép név, és én tudtam is, hogy virágnév.:)
Anyukám is azt mondta, hogy szép. (Megmutattam neki Hanga fotóit.:)
Nagyjából mást sem csinál. :-) PEdig kéne próbálkozni a szopizással, de lehetetlenség felkelteni. Komolyan mondom, hogy lehetetlen. A védőnő és a dokinéni is mosolyogtak a kijelentésemen, egy óra múlva viszont belátták, igazam van.
Olyan édes, imádom nézni. :-D
Két éve született a sógoroméknak kislánya és a Tamara név csapta ki az anyósoméknál a biztosítékot, mert , hogy az már milyen modern, európai :D
A sógornöm ellenben, aki itt él és született No-ban ragaszkodik a (szerintem ronda) iszlám nevekhez. Öt éves kisfiát Hüseyin-nek hívják. Én valahogy nem tudom a nevén nevezni soha.
Az Evelin szép név!
Gondolom a régi nevek tetszenének az anyósodéknak .
Egypt, lehet tudni, hogy melyik név lett a befutó?
Vicus, apukádnál miért verte ki a biztosítékot, tudta ö már rég, hogy így fogják hívni nem?
Egy héttel ezelőtt voltam ennyi, most nem tudom... De egyelőre tök jól vagyok.:) Múltkor szülés előtt 2 nappal volt ennyi, ehhez képest már egy hete így mászkálok.:)
A barátnőmnek szülés előtti nap volt ilyen méhszája.
Mi úgy választottunk nagy keservesen nevet (múlt héten sikerült), hogy mindketten végigolvastuk többször is az anyakönyvezhető nevek listáját. Én összeírtam 10 nevet, a férjem 5-öt vagy 6-ot. Aztán csináltunk egy közös 4-es listát, de egyetlen név volt csak, amit mindkettőnk felírt eredetileg is, és végül azt választottuk, és már nagyon örülök neki.:)
Én úgy akartam, hogy még a szülőknek se mondjuk meg, de a férjem elmondta anyósoméknak a korábbi verziót. Aztán el is ment a kedvem, úgy leszólták, de a végleges név úgyis jobban tetszik. Nekik ez sem tetszik, először azt hitte amyósom, hogy viccelünk. Viszont az én családomban (akkor már nekik is megmondtuk)mindenki rögtön azt mondta rá, hogy jó. Apukámnak pedig nagyon tetszik, de anyunak meg a tesómnak is.
Nem kitágult, megrövidült.:) Csak a belső tágul a külső rövidül.
Nekem egy ujjnyira nyitva a belső is. (1111)
Mi igen, de az unokahugocskám, meg a tesóm már Ákosozni fogja!:) Mert unokahugi közölte(4 éves), hogy neki Attila nem kell, Ákos az jöhet!:):):)És már most Ákosozzák, néha csak pislogok, most kiről is beszélnek!:):):)
Szóval ezért is fog 2 névre hallgatni!
Sziasztok!
Elég szerintem 2 rugi meg 2 body, lehetőleg mindegyikből egy kisebb és egy kicsit nagyobb (ki tudja, mekkora lesz a baba), aztán majd behozzák a többit. Én megmutattam a férjemnek, mi hol van, összeraktam a hazamenős ruhát is, és majd behozza. Olyan kevés hely van a kórházakban (meg a táskámban is:)), múltkor is mindig cseszegettek minket, hogy pakoljunk össze, ne tegyük a táskát a földre, stb... Mondom, jó, ha hoznak egy szekrényt, amibe pakolni lehet, akkor oké.
Sziasztok, jó reggelt :) Nekem még reggel, mert olyan rosszul aludtam, hogy nemrég keltem fel, de vissza tudnék aludni.
Látom Mel-röl még mindig nincs semmi hír...
Orsi, nem értem a férjedet. A saját nevén kívül nem tetszik neki más? Szerintem ez a családi egyetértés a nevet illetöen ösi hagyományokra vezethetö vissza és akármi is lenne a neve, azt kéne adni a fiadnak. Sajnálom, hogy nem tudsz kiállni a saját véleményed mellett, nem kéne, hogy így befolyásoljanak. A TE gyereked ( is ) !
A múltkor kérdeztem, de nem válszoltál, hogyha lányotok lenne akkor is ragaszkodna a férjed a te nevedhez?
Anyós kérdésben egyetértek veled, bár az enyém több ezer km-re él, de töle nekem sem kell "segítség ". Meg úyg általánosságban nem fogom a fiamat mindenki kezébe adni.