2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Megmondom neked őszintén eddig a terhesség alatt nem tornáztam így előtte 4 nappal nem tudom édemes-e elkezdeni???
Szinte majdnem egy napra vagyunk kiírva de semmi jele hogy fájna valamim.Jó lenne pénteken szülni ha már a múltheti hétvégéről lecsúsztam!!
Szerinted van valami módszer amivel be lehet indítani a szülést(mozgás)??Nem igazán szeretném túlhordani a Babót
Sziasztok!
Csak gyorsan bekukkantottam, megyek CTG-re.
Én is ezen idegeskedtem napokig. Nálunk is sok van. Szerintem nálunk az is közrejátszik, hogy nagyobb hálapénz jár császáros szülésnél, mert komplikációnak veszik. Na én tuti nem adok többet!
Az a művészet, hogy segítsen egy természetes szülésben, a babát kivágni minden mészáros tudja. De én nem úgy ismerem a dokinénit. Megkértem, hogy ha nem élet-halál kérdése akkor semmiképp se császározzon. Plusz manapság mindenki 1-2 gyerekben gondolkozik. Nekem lehet több fog kelleni.
Szia!
Nem tudom hogy én kérek-e majd EDA-t de azt mondják hogy amit a maszból lehet szívni gáz-t az nem valami jó mert csak elveszi az erőt.
Jó hogy nálatok ilyen hamar megvannak a babák itt általában 12-17 óra egy szülés vajúdással együtt
Amitől bevagyok tojva az a császár a szülések 80% szerintem császárral végződik gondolom a dokiknak is ez a legkényelmeseb
Jó reggelt mindenkinek! De jó Bowris! Biztos már szül is! Lassan nagyon beindul itt minden. Nálunk Nagyváradon aki szült senki nem kapott EDA-t, nem is divat megkérdezni sem, hogy kér az ember, csak legfeljebb, ha valaki nagyon kéri, de gondolom az extra szolgáltatás. Viszont kálcium, oxitocin injekció mindenkinek jár, plusz helyi érzéstelenítő gátmetszéskor és varrás alatt. Ezért nálunk mindenki megszül 2-6 óra vajudás után, és a vajudást tartják a legfájdalmasbbnak, a varrást senki nem mondta vészesnek!
Jó reggelt!
Hajrá Bowris szorítok remélem ma megszületik a kicsikéd!!!
DRUKK DRUKK
sziasztok... Lehet csak megviccel Levi de rendszeres 4 perces összehúzódásaim vannak 2 órája, de nem erősek(bár jól bírom a fájdalmat nagyon). most azt sem tudom ilyenkor érdemes e bemenni még...
A hasam is megy...
Lehet úton van a kicsike?
Hát beszéld meg a gyerekkel, hogy te nem érsz rá egész nap! :)
Tartok tőle, hogy most nem úszom meg ennyivel.
Pedig a tervben, csak 1,5 óra van :))
Egy ismerősömnek meg nagyon rossz volt a lepény, tiszta meszes volt már 30 hetsen is. nagyon pici volt a baba, alig 2,5 kiló a 38. héten, végig ijesztgették. A 39. héten 3600 grammal hatalmas kisfia született! :) Úgyhogy valahol egy nagy tippelés ez is, de a normálisabbja meg is mondja ezt.
Ejha! :) Azért ez irigylésre méltó, na! Én egy ilyenbe kiegyeznék fájdalomcsillapítás nélkül is, a varrásnál meg majd sziszegek maximum... :)
Fogalmam sincs. Valószínűleg ezek mind közrejátszhatnak.
Na akkor nálam majd tuti kimegy addigra :))))
Ez olyan fura. Mindenki másképp érzi vajon? Vagy attól függ, ki mennyire repedt vagy mekkora a vágás?
Állítólag változó. Attól függ, mikor adják be.
Van akinél kimegy addigra a hatása, valakinél nem.
Na remélem a mi kórházunkban adnak valamilyen érzéstelenítőt!
Azt nem tudjátok hogy ha edát kérek akkor az hat majd oda lenntre még a varrás idejére?
Én sem a gátmetszést éreztem, hanem a varrást! Nah, azt végigzokogtam, hogy mikor hagyja már abba. Bocsánat, ha valakit megriszatok.
Na jó persze a repedésnél eg az jobb. Jaj nekem már most érzékeny ha rá gondolok!Épp ma mondta a védőnő hogy vegyek egy úszógumit és vigyem magammal. Na én előre nem veszem meg majd szükség lesz rá akkor a férjem elmegy és megveszi!
Én a gátmetszést sem éreztem. Ilyesmiket szerintem ott nem érez az ember, csak utána volt kellemetlen egy hétig a seb miatt, de kibírható. Sokkal jobb volt, mintha repetem volna szanaszét.
Az lehet.Én ezt két személytől hallottam úgyhogy lehet.
Én is a gátmetszéstő és avarrástól félek a legjobban!!!! De ezerszer ez mindd a császár!!!!
Szerintem nem mindenhol. Kórház- és orvosfüggő.
De ha már szűltél akkor kérhetsz gtvédelmes szülést!
Én nem éreztem a varrást. Vagyis éreztem, azt hiszem, de fájni egyáltalán nem fájt.
Az igen !!! nem lacafacáztál:)))
További ajánlott fórumok: