2010 Májusi babák (beszélgetés)
Huhh, én ma reggelre nagyon beteg lettem....lázam nem volt, de erőtlenség, gyengeség, szédülés, totokfájás igen. Gergőmet alig bírtam ellátni, szenecsére a férjem haza tudott jönni. Aludtam d.u. akkortól jobb kicsit, most bevettem egy adag aspirin c-t, és lefekszem. Remélem kialszom, és nem lesz baja a bogyónak. Állítólag csak a magas láz veszélyes, a vírusok nem.
Influenza ellen nem oltatok, túl gyorsan teszteltek, gyártottak, nagyon gyanús...ráadásul mindenhol azt olvasni h 2-3 nap alatt gyógyul. Sima influenzába is többen halnak meg mint eddig ebbe.
Szerintem az alábbi cikk sem valami meggyőző:
Sziasztok!
Zsu! Örülök, hogy jobban vannak a srácok, az már tényleg jó jel, ha rohangálnak!
Úgy látszik, már kezdődik a kívánós korszak. Majd emlegetjük itt, ki mit kíván és majd mindenki megkívánja egymás után, amit a másik.
Küldjük galambpostával a finomabbnál finomabb kajcsikat egymásnak :-).
Nekünk eldőlt nem oltatjuk be magunkat, a gyermekorvosunk sem ajánlja, akiben már bízom 19 éve.
szerencsére-eddig- nem kaptam el...2 nap magas láz, levertség,étvágytalanság....nekem nem hiányzik:S
már rosszalkodnak ezerrel, épp sikítozva versenytrohangálnak a lakásban:)
Sziasztok Kismamik! Ki hogy erzi magat ma? Megint letelt 1 nap. En ma voltam a dokimnal. Vereredmeny, vizelet rendben, vernyomas rendben. Bo 2 het mulva kell mennem a 12 hetes uh-ra, mar nagyon varom :))). Eleg jol erzem magam ma is, lehet, ha kezdek kifele menni ebbol az emelygos idoszakbol? Jo lenne.
Makos teszta???? Hu, nagyon megkivantam :))) Azt hiszem holnap, vagy hetvegen csinalok en is. Nekem meg nem biztos, hogy lany lesz, habar a parom azt szeretne...
Na mar en is megnezem azt a naptarat...
Szia Molykám!
Mákos tészta megvolt?
Akkor milyen dátumot kér?
Mert a születésnapon kívül kell még valami dátum.
Na,mondom én,hogy hülye vagyok hozzá. :-(
Makón születtem.
Bár,nem értem,mi köze a születendő gyerek nemének ahhoz,hol születtem. :-D
nem kell a termékenyítést beírni:)
megnézem ha leírod hol születtél
Várj,lehet nem jól töltöttem ki.Azt kellett beírni,hogy mikor fogant,vagy a mensi napját?
Én 1969 12 30.-án születtem 20 óra körül,és 2009 08 10.-én termékenyítették meg a petesejtjeimet.
Miért?Eddig mindenkinek lányt jósolt?
A napokban nem nagyon voltam itt.
Nincs mit:)
Akkor Erika, végre lesz egy fiú topicbaba is:D
Köszönöm Zso,
MissUrsula..jó lenne azon szerencsés kismamák közé tartozni, akik nincsenek rosszul, de az első gyermekemnél sem így történt, az ikertesóm is mindkét gyermekével rosszul volt, de azért bízakodom...:)
Ja!
és köszi zso!Ezzel kellett volna kezdenem. Bocsi!
Kb 5 évvel ezelőtt elmentem jósnőhöz.
5 évre előre jósolt.Amit mondott,minden bejött eddig,a válásomtól kezdve,minden.ÉS!Jósolt nekem még egy fiút. :-D
:D
Akkor leírom lépésről, lépésre, mindenki megnézheti.
www.astro.com
Free horoscopes
Extended Chart Selection
Special Charts
legördülő menüből a legalsó (Lunar Phases ...)
Alatta a dátum, hogy mikortól mutassa (optimális 2009 júni)
Aztán click
Kér valahol személyes adatokat is, de engem már megjegyzett. Ott név, születési idő, hely.
Szisztok!
Newgirl,hamarosan elmúlnak a rosszúlléteid...szerintem nekem csak most fog kezdődni, az ami már Nektek van... én még csak 2 hét múlva megyek orvoshoz...
És ez csak egy része az életemnek.És a többi sem valami fényes.
Köszönöm.