2010 Májusi babák (beszélgetés)
Szép név.
Egy napon megszületnek a lányaink, mit szólsz?:D
Holnap kezdődik a nyolcadik hét. Mármint betöltött 7+0, de az már a betöltetlen nyolcadik:D
majd kiderül pár hét mulva, azért a vonzás törvénye hátha müködik, és sikerül bevonzanom
LOTTI-t
Mondjuk nézegettem jözben, és olyat találtam, ha gyakori volt a szeretkezés attól felhigul a sperma és lány lesz, hát mi azon a héten 5-ször voltunk együtt, gondolom elég hig, meg hogy a hüvely kémhatásától is függ, és ha savas akkor az Y kromoszóma nehezen éli túl, és elpusztul, és igy nem lehet fiú.
A lányok mármint az X kromoszómák a savasat birják inkább a lugosat meg nem.
Na most azt kellene tudni, hiogy az én hüvelyem savas vagy inkább lugos, ezt honnan lehet vajon tudni?
1974 junius 13. 11. 30 perc
Debrecen
Humbuk, de sokaknak eltalálja:D
Be kell írni születési dátumot (perc is), helyet, és megadja, valahogy a hold állásához igazítva, hogy melyik napon kell együtt lenni, hogy megfoganjon a baba, és írja azt is, hogy abban a hónapban milyen nemű lesz:)
Ha elküldöd az adataidat szívesen megnézem neked is, ha érdekel:D
Szia!
Nem kell feküdnöm,de kímélni kell magam.
Hivatalosan veszélyezetett vagyok.
Sziasztok!
Köszönöm szépen, hogy nyugtattok. Én is mindent megpróbálok, hogy ne idegeskedjek. Sok séta, pihenés :-) Meg próbálok nagyon pozitív lenni.
Elég nehezen jött bébi, ráadásul én is túl vagyok már egy vetélésen, ami után két évig hiába próbálkoztunk. Most sikerült. :-)
A dokim nekem azt mondta, hogy ha bármilyen kétségem merülne fel, vagy nem érezném teljesen jól magam, akkor azonnal szóljak neki, és inkább megnéz. Én meg inkább szólok, minthogy még hetekig aggodalmaskodjak.
Sziasztok! Bálint is beteg lett...de ígérem amint lesz időm, visszaolvaslak titeket!
oltással kapcsolatban:most volt a tvben, h majd most fogják nyomonkövetni 5000 emberen...nah ezek után biztos nem megyünk...
Igen, én is ebbe reménykedek, hogy a lányok fognak segiteni.
Egy évbe egyszer szoktunk hazamenni általában, de valószinü ez jövöre ki fog maradni. Nehéz valóban segitség nélkül.
H1N1: a kismama egy dolog, de van aki odaküldi a kisgyerekét próba szerencse?
Ametisz, gondolom nekem szólt, a Zsu csak elírás, ha nem, akkor is leírom:)
Szóval igen, lányt szerenénk:) És az is, úgy érzem. Remélem anyai szívem nem téved (no nem azért, mert a fiúnak nem örülnék, csak lelkiismeret furdalásom lenne, ha lánynak hinném 98%-ban a fiamat..
Sziasztok Szép Napot Kismamák!
Üdvözlet az Újaknak!
Mi ez a Jónás naptár?
Hogyan kell ebből kiszámolni lány lesz e vagy fiú?
A H1N1 védőoltással egyetértek. Nem tesztelték kismamákon, de ez tényleg nevetségesen is hangzik, hogy vki bemenne kísérleti alanynak.
Egészségesen kell étkezni, és igen kerülni a tömeget.., ami nem lesz könnyű...
A baby akkor jön, amikor itt van az ideje...se előbb, se később... :)
Jó reggelt mindenkinek!
Közben az én dilemmám is megoldódott a H1N1 védőoltással kapcsolatban. Én sem adatom be. Reggel, amíg készülődtem a melóba, néztem a TV-ben a riportokat, és kiderült, hogy az idő szorítása miatt nem is tesztelték a védőoltást kismamákon. (Mellesleg ki az a kismama, aki jelentkezne tesztalanynak???) Szóval marad a sok-sok vitamin és a tömeg meg a beteg emberkék kerülése.
scurry! Akkor lehet, hogy a szülésnél összefutunk a kórházban:-))), én is májusban szülök, elvileg... aztán majd a természet tudja mit csinál...
Én is nagyon parázok, hogy egészséges legyen a baba, más nem is érdekel. Kontrolláltan csak egészséges kajákat eszem, zöldség, saláta, natúr sült szárnyas hús (nem nehéz, mert előtte is így étkeztem), nasinak csak gyümi, semmi csoki, no cukor, semmilyen formában, sem finomliszt, se tészta, se krumli, se rízs.... remélem nem lesz majd később farkasétvágyam. Most áldom a géneket, hogy nem vagyok éhségrohamos, és nincs hányingerem, se hányás rohamom, csak ásványvizet iszom meg csipkebogyó-hibiszkus teát, igaz, ezekből elég sokat, lehet, hogy azért nincs hányingerem?
Holnap megyek vizsgálatra, nagyon izgatott vagyok. Nekem ez lesz az első babám. Őt sem most terveztük, kb. 2-3 múlva akartunk gondolkodni rajta, de egy féktelen vad éjszakán.... megesett a dolog, hogy nem védekeztünk, csak egymásnak estünk:-))), és íme... Pötyike befigyelt. Egy éves gyógyszer kihagyás után, pont kiváltottam a fogamzásgátlót, és vártam, hogy megjöjjön, hogy bevegyem az első szemet... Hát már nem jött meg.... , de nem bánom, végül is tök mindegy, hogy most vagy 2 év múlva. Kocsik, ház, kutyák, gyerekszoba megvannak:-), a kinti terasz meg járdaburkolást meg már kibírjuk, hogy csak jövőre csináljuk meg...
Szép jó reggelt mindenkinek,az új kismamáknak is!
Remélem mindenki "jól" van...ma már kezdek émelyegni... Megyek veszek gyömbér teát... :)
Sok gyerkőc párti vagyok én is..., de az ég -sajnos- sokszor másfelé visz, pedig a gyerek a legfontosabb...minél több..:)
Igen 4. babám. Persze van különbség, hogy 2 vagy 3, de ezt én nem negatív értelembe értem. Több figyelem és több öröm, boldogság és persze az édes fáradtság. Ne félj nagyon csodálatos, ha sok gyerek vesz körül. Majd meglátod a lányok, hogy fogják imádni és segíteni fognak Neked.
Biztos nem lehet könnyű a család nélkül, gondolom így semmi segítséged nincs.
Mennyi időnként jártok Magyarországra?
ametisz, a 12-15 héten adnak elsö idöpontot, de akkor is csak védönöhöz. Itt orvoshoz csak akkor kerül a kismama, ha komplikációk adódnak. Addig nem. A szülésnél sincsen jelen doki, csak a bába. Nem csinálak nagy dolgot belölle. Mikor pici lányom született akkor is 5 órával a szülés után már otthon voltunk.
Vicky, feküdnöd is kell, vagy nem vagy veszélyeztetett terhes? Voltál már UH-o?
tyúkanyó, 4dik? :) gratulálok! Én egy picit féltem a harmadiktól, azt hallottam hogy nagy a különbség ha az embernek 2 van, vagy 3. Szerinted is? Párom már kinnt él 20 éve, én még csak 7. éve. A kisebbik lányok igen itt született, a nagyobbik németbe - ott éltem elötte 6 évig.
Szeretünk e itt élni? Mint család igen. De sajna tök egyedül vagyunk - se nagy család se semmi, igy nem olyan klassz.
Nekem lombikbabám van és én a beültetés óta nem dolgozom már:-)
Azt nem mondanám,h sokat alszom,pedig sokan panaszkodnak,h az utrogestantól fáradtabbak.
Én csak mától vagyok nyomottabb,mert sokat fáj a fejem,érzem a hidegfrontot:-(
Koszi, aranyos vagy :). Nem egy nagy szam, de jo dolog leirni valahova, hogy mi tortenik az emberrel. En is azert tornaszom reggel, mert kesobb sem erom, sem kedvem, sem energiam nem lenne. Szerencsere 10,30-ra jarok melozni, igy belefer a reggeli mozgas. Ha fajna, vagy nem esne jol, en sem csinalnam...mindneki maga erzi, de en kemenyen sportoltam elotte is, ugy hogy nekem ez jol esik, es nagyon hianyozna.
Nalunk a nogyogyasz is jelen van a szulesnel. Habar hiaba van kulon nogyogyaszod, ha epp nem melozik aznap, akkor azzal szulsz, aki epp bent van. Szoval szerencse kerdese is...de akkor nem tudom mi ertelme, hogy kulon nogyogyaszod legyen... Milyen erdekes, hogy mennyire valtozo orszag... Vegul is akkor a 1 trimeszter vegen kerulsz dokihoz? Es addig azt sem mondjak, hogy szedjel vitmainokat? Semmi?
Köszi ametisz :) Olvastam naplódat, nagyon tetszik! Mit dolgozol?
Nállatok is csak szülésznö vezeti le a szülést, vagy doki is jelen van?
Nállam még semmit nem csináltak, mondták majd jelentkezzek a 10dik héten és akkor adnak idöpontot a "beiratkozásra"
Gondoltam én is a tornára, de egyenlöre annyira álmos és erötlen vagyok, hogy örülök ha elvagyok. A kisebbik lányommal végig aktiv voltam, könnyen is ment a szülés is, meg nem is jött annyi felesleg sem. De most azt hiszem várnom kell addig mig jobban leszek.
Zsu es lanyt szeretnetek? Vagy mind1?
rudyvica en Torontoban elek, itt is a hazidokival vagy 4,5 honapig, es csak azutan kuld nogyogyaszhoz. Azert 8 hetes uh volt laborban, meg vervetelek. Csutortokon megyek vissza, majd akkor kiderul mi a kovetkezo lepes. Gratulalok a 2 gyerkochoz ;)
Üdv az újaknak!
Zsu: Dominak mielőbbi gyógyulást!
Képzeljétek, a Jónás naptár szerint (is) lányom lesz:)
Nem mintha hinnék az ilyesmiben:))
Szia tyúkanyó39,
svédbe élek, itt teljesen a minimálisra csökkentik a terhesgondozást, mint a 4dik hónapba lehet elöször találkozni védönövel, orvossal meg csak akkor ha valami baj van.
A nagylányom 8 éves, a kicsi 6 lesz novemberbe.
Neked is van már gyerköc, vagy most lesz az elsö?